2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
sınava girmeye hak kazanan arkadaşları tebrik ederim. giremeyenlere de geçmiş olsun. sonuçta bu bir sınav ve daha da önemlisi bugün kazananların da %80'i sürecin sonunda kaybedenlerden olacak. o yüzden ne kazanan çok sevinmeli ne kaybeden çok üzülmeli. mücadeleye ve çalışmaya devam!
-
@shady1 Tam konuştuğumuz mevzular dostum. Neyden dem vurduksa senle muhabbetimizde bir arada dile getirmiş @onuktekin dostumuz. Gerçekten durum malesef bu.
-
Zonguldak girmeye hak kazananlar burda mı ??
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@paretowilfredo @aliveli @genclerbirlikli @Antimülakat foruma yeni kayıt olanlara en az 10 gün günlük 5 ileti sınırı getirilsin lütfen. Çoluk çocuk gelip kum havuzuna çeviriyor burayı. Durduk yere huzuru kaçırıyorlar.
Bi istişare edelim dostum. Kum havuzu iyiydi ayrıca
-
Şu uçan kuşlara bak !
Ne ekerler, ne biçerler ..
Onların rızkını düşünen Allah; seni mi ihmal edecek ! -
@paretowilfredo yazdıklarımı yumuşatarak en son bunu yazabildim "Tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey" diye diye bazen bir iletiyi 10 dk da yazıyorum :))
-
@fernando-reges ah fernando ailem tercih yaptı desem yeridir. Puanım iyi olduğu için bir ile girmeme durumum yok zaten. Ben mersin izmirden şaşmazdım aslında ama kader diyelim. İstanbulda fırtınalar kopsun o zaman iyi olan kazansın.
-
@mrtyksl sen ben boş boş konusuyosun be ıstanbula baba dershaneler bu sene mı acıldı da yüksek kapattı geçen sene en dusuk ıstanbul kapattığında ıyı dershane cok unıversıte yok muydu puanın yüksek gır kurumuna atanmaya calıs sana tutturamayan mıllete üzül dıyen mı var da caka satıyosun senın derdın kaşıntın ne onu söyle
-
Değerli dostlar her şey sınav değil bunu belirteyim öncelikle kimse kimsenin kalbini kırmasın yeter.
-
Değerli guy adayları ortalama bir guy sınavı için malatya sizce kaç doğru ile kapatır?
-
Gözyaşlarının emeklerin üzerine damla damla yağdığı bugünde nasipten öte yol yok. 15 tane il benim kendi puanımdan düşük kapattı. Nasip değilmiş demek ki. Herkes için hayırlısı olsun. Ama bu tek il için sesimizi çıkarmazsak daha çok yanımız yanacak..
-
@onuktekin tadımız kaçmasın ama gençlerin kanı deli akıyor, tartışmak kavga etmek istiyorlar.on dakikada da yazsanız fark etmiyor.
Baktım anlamıyor, seviyeyi ısrarla aşağı düşürüyor hemen kaçıyorum.kaç kaç kaç. -
Arkadaşlar guy un sözlü mülakatı ankarada mı oluyor yoksa tercih edilen ilde mi?
-
@ozkankaya ankarada kardesim gun gun illere gore ayiriyorlar.
-
@lion eyvallah kardeşim sağolasın.
-
Benim derdim ne olucak kontenjan doldurmayan il var 16 ay olmus guy ilani gelmeyeli yazık yazık su seneryoya bir daha göremezsiniz burda görende olmamistir..! Bide aglama duvarina ceviriyorsunuz bi gidin isinize 70 le sinava giriyorlar lan adamin asabini bozmayin.. 1000 kisilik ilanda siz neyin kafasindasiniz Allah askina daha ne istiyonuz
-
@slhylmz İzmir dolmamış hocam
-
@mrtyksl Yazdığın her iletide daha fazla saçmalıyorsun.Sana dert yanan yok kardeşim.Burada insanlar birbirinin derdine ortak olabiliyor beğenmiyorsan çek git.
-
@buseneatanıyorum sosyal medyada cengaver olup gerçek hayatta yağlı pehlivan oluyorlar. Burada isteyen istediği oluyor. Bi' tane tahminen 15 ya da 16 yaşında bir çocuk profil fotosunu Kıvanç Tatlıtuğ yapıp kız arkadaşıma yürümeye çalışmıştı. Aklıma hep bu geliyor bu olayları görünce. İşte bunlar hep aynı zekanın ürünü :))
-
Arkadaslar yedeklik yazdığımız ilin kontenjan sayısının %10 u kadar miydi