Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret dimi o yüzden dedim zaten sütlü nuriye diye
-
@busus, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret iste aradigim soru var mi izmir'de mukemmel hamburger yapan
Ankara ‘da var hocam şimdi burger king dermişim vururlar beni
Ankaraya gelirseniz tabi ki de hmbrgr derim 3. Caddenin güzidesi
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret dimi o yüzden dedim zaten sütlü nuriye diye
Artık nasıl gözüm döndüyse baklavaya baklava dedim hocam ben cevizli seviyorum
-
@secret KAdim bir tartışma başlatmak istemiyorum her hali güzeldir der gömer geçerim
-
Simdi tatli dediniz o zaman söyle citir citir ustu nar gibi kizarmis diyarbakir kadayifi icinde bol bol antep fistigi ve yaninda hemen kadayifin ustunde orijinal maras dondurmasi bicak zor kesecek ama. Afiyet ile cay esliginde gomulecek.
-
@secret KAdim bir tartışma başlatmak istemiyorum her hali güzeldir der gömer geçerim
Göme göme midemizde yer kalmadı hocam kesinlikle höşmerim tavsiye ederim üzerine bol bal sızırmalısından ️
-
@agor 45 TL O.o
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Göme göme midemizde yer kalmadı hocam kesinlikle höşmerim tavsiye ederim üzerine bol bal sızırmalısından ️
Of of of höşmerim de çok severim. Mide yapısı itibariyle esniyor ya esnetiriz yer açılır , ayrıca sizin gibi kilo verme uzmanı bir duayen varken böyle şeyler vız gelir tırıs gider bizlere.
-
@lion ama olmaz ki şimdi sen bunu dedin ben o dondurma gibi eridim burada, işin yoksa iki saatte maraşa git dondurmacıyı bul dondurmayı ye cık cık
-
-
Bakin 30 agustos oldu. Ankaradaki dostlarimz yarin anitkabire ziyarete gitsinler daha sonrada aksam menulerini Atamizin en sevdigi karniyarik ve pirinc pilavi cacik ile senlendirsinler.
-
@1umut bak ya şimdide dış mihrak olduk iyi mi. Ünlü filozofun dediği gibi yakarsa dünyayı oburlar yakar diyorum.
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Of of of höşmerim de çok severim. Mide yapısı itibariyle esniyor ya esnetiriz yer açılır , ayrıca sizin gibi kilo verme uzmanı bir duayen varken böyle şeyler vız gelir tırıs gider bizlere.
Hocam höşmerimin o çıt çıt kavrulma sesinden ve balın akışkanlığından sonra hiç bi diyet durduramaz beni en bayıldığım tatlı estağfurullah hocam . Bir ay tatlı yemezsek kilo almayız yani
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret @Noturns of neyse ben an itibariyle rejime girme karari aldim basliktan cikiyorum
Saglik icin girdigim bu yolda dis mihraklarin oyununa gelmeyecegim!
Canım bugün sana yemek serbest yarın sabah başlıyorız limonlu su öğlen yulaf lapası akşam salata
-
www. yemeginiyap. net
-
@secret yalniz dun bu saatlerde bir tutam su otu iki tutam bu otu diyordun simdi hosmerim savasindasin hey gidi hey :)) var gelisme
-
@secret vay öz güvenin böylesi maşallah maşallah. Formül var mı? Büyülü değnek falan?
-
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret yalniz dun bu saatlerde bir tutam su otu iki tutam bu otu diyordun simdi hosmerim savasindasin hey gidi hey :)) var gelisme
Ay sesli güldüm hocam yedirttiniz pul biberleri hangi ot içimin yangınını söndürsün acıyı höşmerimle anca kaparım
-