Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@rorschach159 hocam sana cok guldum cok yasa:D
-
@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Olmaz olur mu? İktisat için kaynak sormuş arkadaşın biri kız mısın dedim yok dedi kaynak da yok o zaman dedim. Bekarız ama salak değiliz çok şükür :B
Hocam biraz başınızı kitaptan kaldırırsanız evlenmeye hazır nazır hemcinslerimi görebilirsiniz
Malum herkes pek idealist değil kocaalist olanlarda var -
Bu başlığın ilerleyişine bakacak olursak Tercihiniyap iyi yiyor
-
@möözun Vay benim emeklerim
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bu başlığın ilerleyişine bakacak olursak Tercihiniyap iyi yiyor
Hadi kabul edelim güzel yiyoruz
-
@secret E zaten kitaptan başını kaldırırsa anlayabilir kocalist olanları :)) Aynı düzeye başka türlü gelemez adam nasıl gelsin?!
-
Yalnız bir detay var, @genclerbirlikli ve @Antimülakat da buralarda lakin başlığa uğramadı, hemen hemen bütün TY adminlerini bu gece uyku tutmamuş.
-
@noturns Sadistçe değilse de bir keyfi var :))
-
@secret Kocaalist var evet özellikle bu türler watsapp gruplarında avlarına usulca yaklaşıp sezdirmeden yiyor
-
@secret Zamanında çok anlamlı bi şarkı vardı bayılırdım.
Sözleri;
Birisi var aklımda ismi lazım değil
Birisi var aslında tarzım değil
Hiç kimse bilmiyorum anlatmadım daha
Duyulsa yer yerinden oynar aslında....Aynen durumum budur
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Yalnız bir detay var, @genclerbirlikli ve @Antimülakat da buralarda lakin başlığa uğramadı, hemen hemen bütün TY adminlerini bu gece uyku tutmamuş.
Bak bu tutmamuş az önceki şarkının etkileri :)) @möözun
-
-
@agor Onlar şu an inceden buzdolabının karşısına gitmiş olabilirler. Sessizler en çok yiyenlerdir kalabalık sofralarda
-
@paretowilfredo eh o kadar çilenin bu kadarcık mükafatı olmalı tabi ki. Hem ben bu tarz platformlarda düzeltme işine karşıyım iki kere düşünüp bir kere yazmaya teşvik ediyor insanı, böylece gereksizliklere karşı otomatik istikrar sağlayıcı işlevi görüyor.
-
@agor kaçmaya çalıştım,görmezden geldim ama kokoreç yine aklıma düştü arabam olaydı da gideydim şimdi ah
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bunu paylaştım da gece gece klavye tuşlarının sesi ile monitördeki harfler, kelimeler ve cümleler dışında bir şey de görmüş değilim. Bir babayiğit gelip de demedi ki atla hadi bir şeyler gömmeye gidiyoruz.
-
@noturns hocam evlenen kuzenimin son lafı kocalistti kendisi ; bekarlık sultanlıksa ben kraliçe olmayı seçtim dediydi. Şimdi evden kurtulmanın derdinde
-
@genclerbirlikli birkaç ay içinde yapacağız öyle çılgınlıklar, hazır et kendini.
-
Tercihini Yap Dest-i İzdivaca dogru gidiyor sohbet birazdan acalim paravani @Agor Erol bey derlerse sasirmam:))
-
@agor Ankara'da olsam ah en kral sofralara götürürdüm seni