Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@genclerbirlikli TY Radyo olsa reklam alma kapasitesi de var yani. Bunu bi' düşünün.
"At tabelalar sınavlarınızda başarılar diler. At tabela, siz isteyin biz asalım"Bunu toplantıda @Agor 'a ilettim dostum yeni gördüm iletini şimdi yanıt vereyim. Canlı yayınlı falan hem de bi projem var bakalım İnteraktif yayın, gerek kültürel sohbet gerekse meslek ve kariyer üzerine haftada iki günü rezerve ettim hem de
-
-
@paretowilfredo instagram ustunden mi
-
-
@paretowilfredo oo kolay gelsin o zaman:) @Agor
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret bende de hic istah yok ya bu aralar:(
Ama @LioN un sessiz olmasi beni korkutmaya basladi:(@LioN pul biber stoklamaya gitmiştir
İyi ki de iştah yok da ben kışı düşünüyorum. Şimdi mis gibi dışarda koşuyorum. Sıcak diye az yiyorum da kışın napcam bilemiyorum -
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@1umut Direkt foruma bütünleşik istiyorum ben aslında. Bakalım nasıl bir alt-yapı kurulabilir o işin piri @Agor zaten. Zaman içerisinde daha ne projeler var, bizimle kalın
Bizi de alır mısınız radyoya ? ️
-
@secret Aslında benim asıl isteğim yayına dostları almak güzel muhabbet etmek. Çok çerçeve bir format değil isteğim, biraz muhabbet ne yana götürürse o yönde yürümesi. Daha detay vermeyeyim sürprizi kaçmasın
-
@paretowilfredo o zaman youtube kanalı da aktif olacak demek ki aslında röportajlar vs güzel olur. Belki üyelik silme,yazı düzeltme de gelir
-
@onuktekin Korktuğum başıma geldi Konu oraya gelmesin ı ıh.
Tabi ki dostum Youtube da aktif olacak o süreçte daha neleer neler gelecek takipte kalın, bizimle kalın!
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Aslında benim asıl isteğim yayına dostları almak güzel muhabbet etmek. Çok çerçeve bir format değil isteğim, biraz muhabbet ne yana götürürse o yönde yürümesi. Daha detay vermeyeyim sürprizi kaçmasın
Heyecanla bekliyoruz kolay gelsin
Belki bir tur yaşadıklarımı anlatırım bu süreçte -
@paretowilfredo hadi inşallah
-
@paretowilfredo telefonla yayına alıp şarkı isteği de olsun :)) çocukken mahallemizde radyo vardı haftada 2-3 gün takılırdım orada radyoyu çok severim
-
@onuktekin Olabilir dostum, altyapıyı geliştirdikçe her şey mümkün. Acele etmeden sakin sakin ve sağlam temel ile kurarsak düzeni inşallah zaman içinde hepsi mümkün.
Güzel günler göreceğiz hep birlikte, tüm çirkinliklere, kötülüklere, yalanlara, tüketenlere rağmen. Yeter ki gönlümüz temiz, inancımız diri olsun, samimi olalım ve çalıp kaçmak isteğinde olmayalım birbirimizden. Hep birlikte güzel oldukça, güzelliklere ulaşmamız her daim mümkün olacak. -
Bize radyo verme bize bloklama ve editleme ver paretoooooo
Aaaa bak seni etiketlemeyi unuttum nasıl haberdar etcem şimdi seni
-
@paretowilfredo bak aklıma ne geldi :))
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo bak aklıma ne geldi :))
-
@onuktekin hahah aklıma geldi dostum benim de benden çok yaşayacaksın :))
-
@rorschach159 Sırayla tüm fake'lerimi etiketlersen dostum muhakkak birisi düzeltmek için beni etiketler, bana ulaşmanın en dolaylı yolu bu
-
@paretowilfredo yönetici nuh diyor peygamber demiyor. İmla önemli Pareto imla önemli