TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1753447
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      isko61 Son düzenleyen:

Allah aşkına 100 net 100 puan alsanız Ne olacak bu üslupla bu yapıyla bu konuşma tarzıyla mı kaymakam olacaksınız? Yaşınız kaç arkadaşlar. Sonra neden kazanamadım YADA neden elendim mülakattan diyorsunuz. Bi dönüp yazdıklarınıza bakın arkadaşlar. Ne saçma konuşmalar hesaplar EGO'lar yorumlar bilmişlikler. Allah gerçekten hakedene nasip etsin bu mesleği.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • I
        isko61 Son düzenleyen:

Allah aşkına 100 net 100 puan alsanız Ne olacak bu üslupla bu yapıyla bu konuşma tarzıyla mı kaymakam olacaksınız? Yaşınız kaç arkadaşlar. Sonra neden kazanamadım YADA neden elendim mülakattan diyorsunuz. Bi dönüp yazdıklarınıza bakın arkadaşlar. Ne saçma konuşmalar hesaplar EGO'lar yorumlar bilmişlikler. Allah gerçekten hakedene nasip etsin bu mesleği.

serdaristanbullu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          sehri emin @city of justice Son düzenleyen:

@city-of-justice dostum bence üslubun hoş degil

.

• serdaristanbullu
            serdaristanbullu Son düzenleyen:

Her sene sınav sistemini değiştiren bakanlık 1 net 1 puan da diyebilir , kesin böyle midir bilmiyoruz ama olursa asla şaşırmam.
            70'in altını görmesi bu sınavın en büyük süprizi olur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              ese03 Son düzenleyen:

Yetkili abi aciklama yapti ama hala...

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ?
                Eski Kullanıcı @city of justice Son düzenleyen:

@city-of-justice Arkadaşlar hayırdır bir özgüven patlaması yaşıyorsunuz? 1 net = 1 puan diyen troll oluyor ama standart sampa kesin var diyen adam troll olmuyor yani oyle mi? Bunun kriteri bu mu? Herkes fikrini ozgurce soyluyor da sizdeki bu cengaverlik nedir? "Ne bicim milletsiniz"falan bunlar nasıl laflar?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • Kaya87
                  Kaya87 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@amirim kirmadim inşallah seni. Ben senin ve @KaymakamAdaylıgı kardesimizin diyumuna yorumuna guveniyorum ve forumun samimiyetine inanip takiliyorum bazen kizmazsin insallah.

• serdaristanbullu
                    serdaristanbullu @isko61 Son düzenleyen:

@isko61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Kardeş sen bizi mülakat yapanların mı kimin kaymakam olacağına karar verdiğini düşünüyorsun? 😒

• R
                      refik.soydam Yasaklı @gncfb Son düzenleyen:

@gncfb hocam fazla net konuşmayın ösym bu tersi durumda da... aynı yazı şiddeti ile sizin için de geçerli olabilir:)

• R
                        refik.soydam Yasaklı @serdaristanbullu Son düzenleyen:

@serdaristanbullu o zaman net denilen şey doğru sayısı idi hocam... evet...

• S
                          sbf1983 Son düzenleyen:

Bu sene mulakata kalamayacagim icin mutluyum aslinda. En azindan etrafimdaki insanlari, is arkadaslarimi, akrabalarimi ve ailemi hayal kirikligina ugratmamis olacagim...

• G
                            gncfb @ese03 Son düzenleyen:

@ese03 yetkili abin kim kardeş?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • F
                              fthgny Son düzenleyen:

1 net= 1 puan orada sıkıntı yok. Bu kişinin ham puanı olacak. Bir de buna katsayı eklenecek. Kişilerin 100 puan üzerinden sıralanacak ve bu sınav puanları olacak. 400. kişinin neti 65-66 arası puanı 73,5 olacak tahminim. Bekleyip görelim😊

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • E
                                ese03 @gncfb Son düzenleyen:

@gncfb dostum ekmeğine bak hadi

• ?
                                  Eski Kullanıcı @fthgny Son düzenleyen:

@fthgny hay ağzına sağlık

• G
                                    gncfb Son düzenleyen:

Peki yetkili abine selam söyle

E R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • metinoktay
                                      metinoktay @gncfb Son düzenleyen:

@gncfb arkadaşımızın söylemlerinin gerginliğini osym den net bilgi (hatta kiminle gorustugunu belirtiyor) almasina rağmen farklı hesapların konuşulmasına bağlıyorum .yazarken eminimki sesli bir şekilde de konuşuyor da 😀😀yoksa tavrı bana rahatsız edici gelmedi.niyeti kırmak değil bence biraz gerilmiş haklı olarak. Allah hayirlisinı versin artık ya valla sınavın her aşaması çok geriyor yoruyor yıpratıyor

• E
                                        ese03 @gncfb Son düzenleyen:

@gncfb terbiyesizleşme edebinle dur. kımsenın sana bısey dedıgı yok .

@Agor @Antimülakat siz de lutfen artık bı mudahale edın

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          Pirinçkimirinçki @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@city-of-justice Arkadaşlar hayırdır bir özgüven patlaması yaşıyorsunuz? 1 net = 1 puan diyen troll oluyor ama standart sampa kesin var diyen adam troll olmuyor yani oyle mi? Bunun kriteri bu mu? Herkes fikrini ozgurce soyluyor da sizdeki bu cengaverlik nedir? "Ne bicim milletsiniz"falan bunlar nasıl laflar?

Hayırdır? İngiltere Prensiyle mi konuşuyorum?

B ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • B
                                            bulut @Pirinçkimirinçki Son düzenleyen:

@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Hayırdır? İngiltere Prensiyle mi konuşuyorum?

Tayfun Bey ne oluyor? Sabri Abi..

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 405
                                            • 406
                                            • 407
                                            • 408
                                            • 409
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 407 / 504