KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ nde Yazılı sınav sonuçları Kurumun ve protokol imzalanmış kurumların internet sitesinde sınavın yapıldığı tarihten itibaren en geç 45 gün içerisinde ilân edilir yazıyo arkadaşlar
2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@audit Tl döviz dengesinin altındaysa sorusuna ben "ihracati teşvik ediyor olabilir " gibi bir şık vardı o şıkkı işaretledim.
-
@sbf13 evet hocam
-
@yağmur1223 BM ana organı değildir? Unesco. Sorusu muydu hocam?
-
KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ nde Yazılı sınav sonuçları Kurumun ve protokol imzalanmış kurumların internet sitesinde sınavın yapıldığı tarihten itibaren en geç 45 gün içerisinde ilân edilir yazıyo arkadaşlar
-
@bayke yok hocam o da değil. Evrensel örgüttür gibi bişeydi. Şıklarda afrika ile alakalı bir örgüt de vardı sanki. Kendim mi ürettim soruyu acaba diyorum kimse hatırlayamadı
-
@yağmur1223 hangileri bölgesel örgütlerdendır diyordu.OAU, Cento ,sadapat paktı. Bence bu soru
-
@akademili Hocam o Türkiye'nin üye olduğu paktlar sorusu diye hatırlıyorum
-
@bayke iyice karıştı desenize
-
@adolf-stalin ben de cari gelir yaptım. Mantığıma o yattı
-
@akademili fena karıştı valla. Açıklansa da sancımız kısa sürse
-
Türkiye'nin aktif olmadığı örgütü soruyordu o da sanırım Brics olacaktı. Gerçi Brics+T olması isteniyor ama zaman
-
düzenlenmiştir
-
Watsapp linki paylaşmak tehlikeli ve yasaktır.
-
@adolf-stalin ben de cari gelir yaptım y reel, p.y nominal gelir oluyordu çünkü.
-
@fg94 ben nominal dedim ama bakalım artık
-
@fg94 soruyu tam hatirlamiyorum ama paranin dolanim hizi hangisine bagli degildir ? Minivalinde bir seydi. Dediginiz gibi P.Y nominal gelir oldugu icin miktar kuramina gore direkt iliskili o yuzden reel geliri isaretledim ben.
-
arkadaşlar hız problemini hatırlayanınız var mi peki?
-
@audit cevap 4,14’tü
-
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
arkadaşlar hız problemini hatırlayanınız var mi peki?
Aynen 4.14 buldum ben de
-
@audit a ve b isimli iki kişi var önlerindeki 100 metrelik yolda yarışacaklar. A kişisi b kişisine 8 metre avans veriyor ve yarışa sonra başlıyor. Sonra başlamasına rağmen yarışı 8 saniye önde bitiriyor. A kişisinin hızı saatte 5 km ise b kişisinin hızı kaçtır? Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi hocam