2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@audit Tl döviz dengesinin altındaysa sorusuna ben "ihracati teşvik ediyor olabilir " gibi bir şık vardı o şıkkı işaretledim.
-
@sbf13 evet hocam
-
@yağmur1223 BM ana organı değildir? Unesco. Sorusu muydu hocam?
-
KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ nde Yazılı sınav sonuçları Kurumun ve protokol imzalanmış kurumların internet sitesinde sınavın yapıldığı tarihten itibaren en geç 45 gün içerisinde ilân edilir yazıyo arkadaşlar
-
@bayke yok hocam o da değil. Evrensel örgüttür gibi bişeydi. Şıklarda afrika ile alakalı bir örgüt de vardı sanki. Kendim mi ürettim soruyu acaba diyorum kimse hatırlayamadı
-
@yağmur1223 hangileri bölgesel örgütlerdendır diyordu.OAU, Cento ,sadapat paktı. Bence bu soru
-
@akademili Hocam o Türkiye'nin üye olduğu paktlar sorusu diye hatırlıyorum
-
@bayke iyice karıştı desenize
-
@adolf-stalin ben de cari gelir yaptım. Mantığıma o yattı
-
@akademili fena karıştı valla. Açıklansa da sancımız kısa sürse
-
Türkiye'nin aktif olmadığı örgütü soruyordu o da sanırım Brics olacaktı. Gerçi Brics+T olması isteniyor ama zaman
-
düzenlenmiştir
-
Watsapp linki paylaşmak tehlikeli ve yasaktır.
-
@adolf-stalin ben de cari gelir yaptım y reel, p.y nominal gelir oluyordu çünkü.
-
@fg94 ben nominal dedim ama bakalım artık
-
@fg94 soruyu tam hatirlamiyorum ama paranin dolanim hizi hangisine bagli degildir ? Minivalinde bir seydi. Dediginiz gibi P.Y nominal gelir oldugu icin miktar kuramina gore direkt iliskili o yuzden reel geliri isaretledim ben.
-
arkadaşlar hız problemini hatırlayanınız var mi peki?
-
@audit cevap 4,14’tü
-
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
arkadaşlar hız problemini hatırlayanınız var mi peki?
Aynen 4.14 buldum ben de
-
@audit a ve b isimli iki kişi var önlerindeki 100 metrelik yolda yarışacaklar. A kişisi b kişisine 8 metre avans veriyor ve yarışa sonra başlıyor. Sonra başlamasına rağmen yarışı 8 saniye önde bitiriyor. A kişisinin hızı saatte 5 km ise b kişisinin hızı kaçtır? Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi hocam