2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@rlg teşekkürler hocam
-
@hü.sbky
Eyvallah hocam -
@rlg hocam gecen alım da 78 le kapatan il olmuş bu sefer alım biraz daha fazla hiç mi umut yok Dersin
-
@ddguy kyk açıklandı ptt de 2500 kişi önünden gitti merkezi atama gümrük hepsi sonuçlandı.. neden olmasın hocam gelir mi gelir
-
@ddguy
İns.duser hocam bakalım bu alim dışında tekrar alımı olur yine onda belki olur.sizin pua. İçin nokta atışı yer seçmek lazım ama ptt'nin de şu huyu var memleketine başvuranlar 1-0 önde oluyor diğer adaylara göre.Kanatimce puanınızı gelmez umut vermek istemem ama nasip bu işler Mevla'm ol derse düşecektir puaniniza. İns.duser -
@rlg peki buraya başvurdum diyelim daha sonra guvenlik Sorusturmam bitti imzami attim . yeni alimi kazanip yerlesebilir miyim
-
@piqou yani su an istanbul için sorusturmam bitmedi bu yuzden yeni alima basvururum ama sorusturmam bitip de imzami atinca yeni alim icin mülakat a giremez miyim
-
@piqou
İmzayı attığın an giremezsin diğer alımin mülakat listesinde yer vermezler zaten size. -
77 ile şansım var mı ?
-
@bulutsuzgünler
Bilmem bana kalsa herkesin şansı olsun -
2016 puanı mı 2017 mi olacak?
-
@vlkrt
2016 -
@rlg zaten tahminleri almak istemiştim, ilanı beklemek daha mantıklı olacak
-
@bulutsuzgünler
Benim tahminim düşmez hocam 80 leri zorlar -
Güvenlik soruşturması biten tebligat gelen var mi
-
2ayı bulur dediler evrak teslim ederken
-
@nurunalanur 2 gün önce bana mesaj geldi iste ptt ailesinin yeni uyesi oldunuz vs diye heyecanlandim ama sendika mi ne gondermis nerden bulduysa numarami
-
Aynı mesaj bana da geldi
-
Güvenlik soruşturması biten var mi
-
@De_lorean suan dediklerini daha iyi anliyorum .ne kadar b.ktan biyer oldugu ikk gun sorulan gecici misin kalici misin sorusu belki etti.