2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@herşeynasip
Hocam PTT diğer alımını ne zaman yapar bilginiz var mı ? -
@Teklif-eğrisi ve @herşeynasip hocalarım lütfen üslubumuza dikkat edelim. Saygılarımı sunuyorum ikinize de.
-
@mahallesnafi anladım hocam istifa edince eğitim masraflarını alıyorlarmıs bende bir haftadır araştırıyorum, istifa edip geçiliyormus sıkıntı olmaz dediler
-
@Antimülakat çok sağol hocam yedekler gelirse tabi nasip , tedbir amaçlı araştırdım bende, başlamak lazım biryerden hayırlısıyla
-
@rlg 2017 yılında yapılacağı söylendiği ama kesin bi bilgi yok şuan için
-
@Agor kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem daha dikkatli olurum. iyi çalışmalar
-
@Malthus06 o arkadaşlarınızın yaptırdığı hastaneleri söyleyebilir misiniz acaba?
-
@beetle keçiörende meslek hastalıkları hastanesinde öğretmenlik için öğlene kadar aldı raporu sizde arayıp öğrenebilirsiniz ben keçiören eğitim araştırmada 2 günde aldım
-
@Rybczynski-59 uzmanlık, müfettişlik olduktan sonra eğitim masraflarını ödemek koymaz
-
@mahallesnafi sağolun hocam böyle şeyleri konusmakta başka arkadaslar için hoş olmayabilir aflarına sığınıyorum kusura bakmasın kimse ,(
-
Arkadaslar belge teslimine giderken transkriptinizi de goturun. Bugun benden istediler. Tesadufen yanimdaydi verdim. Haberiniz olsun.
-
15 agustos diye açıklama yapmış bakan
-
Kaça kadar düşer ?
-
Ben halihazirda ptt ye atandim istanbula ama guvenlik sorusturmasi devam ediyor . şimdi yeni çıkılacak ilana basvurabilir miyim memleketim icin? @Antimülakat @paretowilfredo
-
Gişe görevlisi sadece iibf den aliniyomus 75.25 in şansı var mı dersiniz
-
@piqou
Başvurabilirsiniz.Guvenlik soruşturması sonucu sözleşme imzalayinca yapamazsınız fakat şuanda imzalamış degilsiniz yapabilirsiniz -
@ddguy
Hocam zor gözüküyor maalesef.Tabi yinede başvuru yapın nasip bu işler. -
Alım mı var ?
-
@hü.sbky
Var ogustos ortasında başvurular başlıyor. -
@hü-sbky isinolsa. com/ m/gundem/ptt-2-bin-500-memur-alimi-basvuru-tarihi-aciklandi-haberimiz-sonrasi-h16144.html