Ocak 2019 Maaşları
-
Şeyi merak ediyorum yeni uzmanlığı alan bir kişi ne kadar maaş alır. merkez kariyer uzmanı, tezini vs verdikten sonra. Uzman olunca ne kadar fark ediyor?
-
@jarhead aynı siteden araştırdım. 3 yılın sonunda uzmanlığı alınca 2018 maaşlarına göre 900 tl artıyor. en büyük artış o. ondan sonra 1. dereceye gelene kadar her derecede cüzi miktarda artıyor
-
Ösym sınav ücretleri memur maaşlarından daha çok oranda artıyor arkadaşlar
-
Merkez uzmanliklari vergi dilimine erken giriyor baya kesiliyor maas. Tasra daha gec giriyor. Boyle bir durum da var.
-
bakın bi de şöyle bi şey var .merkez uzmanları için gösterilen miktar yeni giren memurlar içinken gelir uzmanları için gösterilen en son aşamadaki memur için .ve.orta dereceli yani 5 yıllık bir gelir uzmanı 5000 ya da 5050 civarı alıcak.yani aradaki uçurum burdakinden daha çok .işsiz arkadaşlara çok geliyor da hesap yapalım.1500 tl ev kirası+aidat .300 400 tl elek
-
Aşağı yukarı 5.520 TL tavandan SDT (sds) alan Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı maaşı.
-
Aldigimiz maasla 18-19 defa osyminin sayistay sinavina girilebiliyor ceyrek altin hesabi gibi.
-
@harmenihas o da sadece belediyelerde ki her belediye sdt vermiyor
-
@brzezinski Sadece belediyelerde değil, il özel idarelerinde de var. Sdt ile ilgili bilgi istendiğinde izahatını yapardık.
-
@harmenihas her neyse yerel yönetimler . izahate gerek yok neyse onu dedim
-
@harmenihas niye ters algiliyorsun hemen
-
@brzezinski Maaş bilgisi paylaşıyorum. Onu herkes vermiyor şeklinde cevapla karşılaşıyorum. Bilgiden istifade etmek yerine bir kısmının düzeltilmeye çalışılması pek hoşuma gitmiyor da. Şimdi soran oldu mu sdtyi kim veriyor diye?
-
@harmenihas onu okuyan her yer ayni maaş sanacak ve onemli bir nokta olduğu icin yazdim bunu kisisel algilamak hoslanmamak tuhaf amac bilgilendirme ise kimse tekel değil sözünün ustune soz soylenmez havalari falan neyse yazmadim say iyigunler
-
@brzezinski Güzel kardeşim tavandan sdt diyorum zaten bu yeterince açık bir bilgi. Onu da bir tek belediyeler veriyor gibi yanlış bir bilgi ile de " yanlış anlayacağını düşündüğün herkes " bilgilenmedi. Sorulursa bilgiyi paylaşan olarak ben cevap veririm.
-
@harmenihas sadece belediye demek yanlış değil olsa olsa eksik ki o da belediyelerde tanidiklarimizdan olsa gerek aliskanlik onu da duzelttim Sonra ordan fazla yurumen pare etmez dediğim gibi kimse tekel degil bise yaziyorsan cevap almaya da hazir ol birader hoslansan da hoslanmasan da .. Selametle
-
@genclerbirlikli yds ye tazminat odenmiyo kamuda diye duymustum yanlis mi
-
@legolas ödeniyor ancak çok düşük miktarlarda
-
@legolas
B seviye için 78 TL Üst Kurul uzman yrd. -
-
Bu platformda sigara parasini zar zor denklestiren hala sinav kovalayan iyi kotu bir meslege gecmek icin cabalayanlar varken ki kahir ekseriyetimiz bu durumda. Atanmis meslege gecmis arkadaslarin yetmiyor meslege gecin gorursunuz iletileri sahsen bana itici geliyor. 1 sene once cepte 10 tl ile gun gecirip 4500 tl yi simdi az bulmak olmuyor. Elbette giderler ona gore artiyor eyw ama bu forumda onu bulamayan yuzlerce belki binlerce arkadasimiz var bunu unutmamali.