Tercihini Yap Yayın Politikamız. Paylaşılması Yasak Olan Unsurlar ve Forum Kuralları
-
Merhaba dostlar hepinize.
Öncelikle neden böyle bir başlığa gerek duyduk onu izah edeyim. Çeşitli paylaşımlara zaman zaman müdahale ediyoruz, ya o iletiyi düzenliyoruz ya da kaldırıyoruz. Bunun temel gerekçesi de yayın politikamızdır. Bunun sınırlarını net bir şekilde sizlere sunalım ki aklınızda neyin, neden yapıldığına dair herhangi bir soru işareti kalmasın.- Birinci konu son günlerde de oldukça gündemimizde olan Whatsapp Gruplarına dair paylaşımlar.
Forumumuzda Whatsapp Grup Linki paylaşmak yasaktır. Whatsapp linki paylaşan üyelerin bundan sonra yasaklanması yönünde uygulama yapacağız. Link isteyen iletileri düzenleyeceğiz ve bu konuda ısrarcı olunması durumunda yine üyeyi geçici süreli, tekrarı durumunda ise kalıcı olarak uzaklaştıracağız.
Bu kuralın sebebine dair geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, biraz da sitemkâr konuşmuştum. Dostlar bakın, bugüne dek size bilgi aktaran onlarca yazı kaleme aldım. Meslek tanıtımları, çıkmış sınav soruları derlemeleri, derleyebildiğimiz ölçüde çıkmış mülakat soruları, sınavlara hazırlık yönergeleri, mülakat hazırlık yönergesi ve daha nicesi.
Tüm bu paylaşımlar takdir edersiniz ki bilgisini kendisine saklamamış olan dostlarımızın bugüne dek gerek forumumuzda, gerek daha eski tarihler için başka platformlarda paylaşmış oldukları bilgilerden derlenmiştir. Forumumuzun asli gayesi bu faydayı sağlamak ve sürekli kılmaktır. Bu konuda bu düşüncede olmayan dostları tenzih ederim ancak bencillik ederek bilgi başkasına kalmasın, başkaları öğrenmesin, benden sonra girecekler avantaj sağlamasın saikiyle hareket edenler varsa gerçekten bu davranış çok yanlış geliyor bana. Eğer sizden evvelkiler de böyle düşünseydi, sizin sınavlara hazırlanırken edinmiş olduğunuz bilgilerin bir çoğunu bu şekilde size sunamazdık. Ve dahi biz gerek duyumlar olsun, gerek biriktirdiğimiz bunca bilgi olsun sizlerle bölüşmek yerine kendimize saklasaydık zaten bu forum, bu dost meclisi oluşmazdı.
Gerçekten bu konuda artık müdahil olmak gereği hissettik ve bu yönde karar aldık ekibimizle birlikte. Bu şekilde bir hareket tarzı burada başta bizim, sonra elinden geldiğince herkese yardımcı olmak için çabalayan üye dostlarımız açısından en basit tabiriyle kullanılması anlamına gelir ve bu davranış bu şekilde hareket etmeyen dostlarımızı da paylaşımcı olmaktan uzaklaştırır. Bu yüzden söylediğim gibi bu konuda artık katı tedbirler alacağız.
Buradan Whatsapp gruplarına karşı olduğumuz anlamı çıkmasın, kesinlikle böyle bir karşıtlığımız yok. Ancak eğer o aşamaya gelene dek burada her şeyden faydalanıp, tam gerçekten bilgi aktarımına ihtiyaç olan safhada herkes ortalıktan kayboluyorsa, buna karşıyız. Forumumuzun gerçek anlamda faydalı olması adına ve bu faydanın daha çok insana erişmesi adına paylaşım tercihinde önceliğimiz elbette forum sayfamızdır.
- Başka sitelere ait link paylaşımı.
Başka sitelere ait linkler, reklam saiki olmasa dahi tıklanabilecek şekilde olursa linkler düzenlenecek ve tıklanma özelliği kaldırılacaktır.
Dostlar bunun sebebi aslında daha çok teknik gerekçeler. Başka sitelerden bir bilgiyi elbette paylaşabilirsiniz. Ancak bu link tıklanabilecek şekilde olmamalı. Çünkü bu direkt bir reklam anlamına gelmese de dolaylı olarak karşı siteye fayda sağlayan bir durum. Bir anlamda bir link bizim forumumuzda paylaşıldığı vakit, ilgili sitenin arka planında "paylaşılan, tercih edilen site" anlamına gelecek bir katkı sağlamakta. Buna nasıl ki başka siteler bizim linklerimiz üzerinden müsade etmiyorsa, biz de aynı şekilde müsade etmiyoruz. Diğer sitelerin de bu konudaki hassasiyeti tamamen öz bir anlatımla ifade etmeye çalıştığım, yukarıdaki gerekçedendir. O yüzden başka site linklerini mümkün mertebe direkt tıklanacak şekilde paylaşmayın, paylaşmanız durumunda gerekli düzenlemeyi yapacağız.
- Reklam Paylaşımı
Sitemizde reklam amaçlı ve izinsiz olarak açılmış başlıklar ve yapılan paylaşımlar kaldırılacak, ısrar durumunda kullanıcı yasaklanacaktır.
Bu konuda sürekli üyelerimizi temelde bağlayan bir durum yok. Reklam amacıyla üye olmuş ve zaten üye olur olmaz bu tip paylaşımlara başlayan yabancılarla alakalı bu kural.
- Küfür, Hakaret ve Rahatsız Edici Paylaşımlar
Forumumuzda herhangi bir gerekçeyle küfürlü söz sarf eden, hakaret içerikli paylaşım yapan, diğer üyelerin şikayetine yol açacak düzeyde rahatsız edici paylaşımda bulunan üyeler, durumun derecesine göre geçici veya kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.
Dostlar Forumumuz kurulduğundan beri en hassas olduğumuz noktalardan birisi bu. Burası dost meclisimiz. Burada kimsenin kimseyi aşağılamaya, küçük düşürmeye, onur ve haysiyetini zedelemeye, ayrıca rahatsız etmeye hakkı yoktur. Güzel bir muhabbet ortamı oluşturmak için bu hususta hiçbir şekilde toleransımız olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Buranın daha huzurlu bir yer olması için her zaman bu konuda müdahil olacağız.
Kavgalar tartışmalar illa ki olacak. Ancak 20 yaşın üzerinde, üniversite bitirmiş tüm dostlarımızın kendilerine yaraşır şekilde davranmasını bekliyoruz. Fikrinizi saygı ve muhabbet çerçevesinde dile getirdiğiniz müddetçe ve rahatsızlık doğuran tavrı ısrarla sürdürmedikçe bu konuda da kimsenin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Sizlerin eklemek istediği konular varsa dostlar, onları da değerlendirebilir ve gerekli düzenlemeleri hayata geçirebiliriz. Forumumuzun daha verimli, faydalı ve güzel bir havada işleyebilmesi için hepinizden bu kurallara riayet etmenizi rica ediyoruz.
Herkese iyi forumlar diliyoruz.
@Antimülakat @Agor @Phoenix @aliveli @maverick @genclerbirlikli -
Özellikle WhatsApp konusunda alınan kararı destekliyorum.
-
Forumdaki bilgi paylaşımının herkese açık olmamasını, yalnızca üyelere açık olması gerektiğini düşünüyorum. Etkinlik vb durumlarda zaten haber yapılarak veya sosyal medyada duyurularak gereken destek verilebiliyor, ancak üye olmayan adam okuyacağını okuyor, bilgiyi sömürüyor ve bir daha foruma uğramıyor bile. Eminim sırf bu yolla bile forumun üye sayısı 2 katına çıkar, paylaşım değeri artar ve forumdan yasaklanmak caydırıcı olur. Kaliteyi de arttıracağını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo hocam bence bunu dguy ve guy sayfasında da paylaşmalısınız. özellikle whatsapp gurpları konusu çok can sıkıcı olmaya başladı. ve mümkünse bu bilgiye gerçekten çok çok ihtiyacı olan bir kardeşiniz olarak sizden ricam dguy süreciyle ilgili varsa bilginiz paylaşmanızı rica ediyorum. inanın çok sıkıntı bir evre geçiriyorum ve sizden gelecek en ufak bir duyum gerçek olacağına önceki paylaşımlarınızın hep olması sonucu inanıyorum. lütfen en azından burda paylaşırsanız çok memnun olurum. psikolojik olarak çökmüş durumdayım.
-
@paretowilfredo bu paylaşımım çok kişisel istek içeriyor ve etik görünmüyorsa isterseniz hemen silebilirim iletiyi. teşekkürler.
-
hocam ben bu formu GUY ve DGUY yazılı sınavları açıklandıktan sonra keşfetmiştim ve nerdeyse 3 4 aydır burdayım ve malum o sıkıntılı süreçte forumdan çıkmıyordum. Sağlıklı bilginin tek kaynağı olarakta sizi gördüğüm için hep sizin dediklerinize inandım ve çoğu arkadaş içinde bunun geçerli olduğunu biliyorum. O zamanlar 3 4 saat foruma girmesem okumadığım 5 6 sayfa birikiyordu. Ne zaman tarihler açıklandı mülakatlar başladı burası derin bir sessizliğe büründü ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım DGUY a neredeyse 600 küsür kişi girdi kendisine sorulan soruları paylaşan kişi sayısı 10 15 anca var, belki daha az. Her şey demek ki tarihi açıklatana kadarmış o zamanki beraberlik ruhu gerçekten kalmadı. Neyi saklıyorlar anlamıyorum hayır yani aynı soruyu sorsunlar nolcak kimin kısmetiyse zaten o geçicek. Kendi adıma söyleyim ilk kez giricem mülakata o da 30 nisanda GUY için ve burda arkadaşlardan tecrübelerini, kılık kıyafet nasıl olcak ortam nasıl gibi bilgi vereceklerini bekledim ama yanıldım. Üstekki yazan arkadaşada katılıyorum hocam bu süreç gerçekten çok sıkıntılıydı ve bilgilerinizi bizden eksik etmeyin lütfen. @paretowilfredo
-
Yerden göğe hakli bi uygulama hocam. Kisa vadeli bencilce kazancin onunu bugunden tikamaniz foruma da gelecekteki mulakatlara sinavlara girecek arkadaslara da faydali olcaktir. Whatsap knusunda israrci olan ve hatta size bu uygulamanin zarar vercegini soyleyen tipler olcaktir. Onlar bu uygulamayla forumu faydalanmak isteyen arkadaslari hedef almis art niyetli ucuz sahislardir. Bu yol dogru bi yoldur hocam. Arkanizdayiz. Whatsapta takilmak isteyen varsa gidip orda takilabilir. Burda biz birbirine faydali olmak.isteyen inssnlar olarak bize yeteriz.
-
Wp grupları benim derdim İİBF değil, diyenlerin gruplarıdır. Tabir yerindeyse, ben unumu eledim eleğimi astım. Bundan gayrısı kendi göbek bağını kendisi kese diyenlerin gruplarıdır. İnanın bana bize özelden ulaşıp, hocam sizden Allah razı olsun x mesleğini hiç bilmiyordum, sizin paylaşımlarınız sayesinde başvuru yaptım ve şimdi işimi çok severek yapıyorum diyenler oldu, olmaya da devam ediyor. Bir başka konuda y uzman yardımcılığı sadece Ankara'da çalışıyormuş, bu konuda bilgisizdim verdiğiniz bilgiler sayesinde hazırlanmaktan vaz geçtim diyenler oldu, olmaya da devam ediyor. K işinde çalışıyordum, mutsuzdum; cevaplarınızdan yola çıkarak Y sözleşmeli mesleğine geçtim şu an çok mutluyum diyenler oldu, olmaya devam ediyor. Pareto'nun duyumunu ciddiye alıp çalışmaya başladım Guy'da mülakattan elenmiştim dokuz ay sonra Kaymakam oldum diyenler oldu, olmaya da devam ediyor. Gümrük bilmezken muhafaza oldum, KYK bilmezken Yurt Yönetim Memuru oldum, DHMİ bilmezken tercihini yap sayesinde A kadro sürecinden kurtuldum diyenler oldu, olmaya da devam ediyor. Boş yere Sayıştay'a girecektim sayenizde vaz geçtim diyenler oldu.
Çorba da tuz olmak, çayda şeker olmak, taşın altında el olmak, acil durumda ilaç olmak. Biz bu görevi yerine getirdiğimizi en azından bunun için çaba gösterdiğimizi biliyoruz. Ya siz??? Siz gerçekten İİBF/SBF ailesine mensup olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yoksa ekmek elden su gölden misali. Geminizi kurtarıp, tatilin sefasını mı sürüyorsunuz? Şayet öyleyse yazık, sana yazık, sınıf arkadaşına yazık, 4 yıldır milli kütüphaneden çıkmayan bir tostu paylaştığın arkadaşına yazık, KYK'dan aldığı bursla zar zor okulu bitirine yazık, okulda yemek çıkmasını bekleyen devrene yazık. Hiç birini düşünmesen bile, soluduğun havaya yazık. Emek verdiğin ve öğrendiğin onca bilgiye yazık. Senin için çaba gösteren bu ekibe, bu gruba yazık. Ekmeğini kendin ye gözümüz yok ama o ekmeği bulamayana yazık.
Birlik olmanın, bilgiyi paylaşmanın, bir arada kalmanın en önemli sebebi YAZIK olmasını önlemektir. Bence herkes yazık olacak şeyleri tekrar tekrar gözden geçirmelidir.
-
Merhaba dostlar.
Son dönemde forum sayfamızın diyalog ve muhabbet bağlamında seviyesinde oldukça sorun görmeye başladık. Son dönemde susup kenara çekilerek özellikle katılmayarak ve karışmayarak bu süreci gözlemledik. Bir şekilde insanların tavrının ne noktaya evrileceğini anlamaya çalıştık ve gerçekten vahim sonuçlara ulaşmış durumdayız.Gelinen noktadan çok rahatsız olduğum için bir dizi tedbirler almak gerekliliğini hissettim ve bugünden itibaren bu adımları atacağız.
Öncelikle forumun kurulduğu günden beri en çok önem verdiğimiz konu seviyeli bir muhabbet ortamı, bir dost meclisi oluşturmaktır. Tüm dostlarımızın, hiçbir rahatsızlık duymayacağı, kendisini ait hissedeceğiz, hakarete uğramadığı, küçük düşmediği, hakir görülmediği, itham ve isnatlara maruz kalmadığı bir ortam tesis etmek için en başından beri uğraşıyoruz.
Son dönemde alımların azalması, şartların çetinleşmesi, koşulların ağırlığı bu durumu bozacak davranışların artmasına sebep oldu. Ben bunun açıkçası gerekçe olduğunu düşünmek istemiyorum. Çünkü bir insan ya saygılıdır ya da değildir. Saygısızlığın böyle bir gerekçesi olamaz. Bu nedenle çok üzülerek okuduğum bir çok ileti neticesinde yönetici dostlarımla da istişare ederek bazı şeyleri yeniden dile getirmek, bazı hususlarda da kuralları katılaştırmak yönünde kararlar aldık.Evvela en başta yazdığımız kurallarımızı bi hatırlatmak istiyorum.
Merhaba dostlar hepinize.
Öncelikle neden böyle bir başlığa gerek duyduk onu izah edeyim. Çeşitli paylaşımlara zaman zaman müdahale ediyoruz, ya o iletiyi düzenliyoruz ya da kaldırıyoruz. Bunun temel gerekçesi de yayın politikamızdır. Bunun sınırlarını net bir şekilde sizlere sunalım ki aklınızda neyin, neden yapıldığına dair herhangi bir soru işareti kalmasın.- Birinci konu son günlerde de oldukça gündemimizde olan Whatsapp Gruplarına dair paylaşımlar.
Forumumuzda Whatsapp Grup Linki paylaşmak yasaktır. Whatsapp linki paylaşan üyelerin bundan sonra yasaklanması yönünde uygulama yapacağız. Link isteyen iletileri düzenleyeceğiz ve bu konuda ısrarcı olunması durumunda yine üyeyi geçici süreli, tekrarı durumunda ise kalıcı olarak uzaklaştıracağız.
Bu kuralın sebebine dair geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, biraz da sitemkâr konuşmuştum. Dostlar bakın, bugüne dek size bilgi aktaran onlarca yazı kaleme aldım. Meslek tanıtımları, çıkmış sınav soruları derlemeleri, derleyebildiğimiz ölçüde çıkmış mülakat soruları, sınavlara hazırlık yönergeleri, mülakat hazırlık yönergesi ve daha nicesi.
Tüm bu paylaşımlar takdir edersiniz ki bilgisini kendisine saklamamış olan dostlarımızın bugüne dek gerek forumumuzda, gerek daha eski tarihler için başka platformlarda paylaşmış oldukları bilgilerden derlenmiştir. Forumumuzun asli gayesi bu faydayı sağlamak ve sürekli kılmaktır. Bu konuda bu düşüncede olmayan dostları tenzih ederim ancak bencillik ederek bilgi başkasına kalmasın, başkaları öğrenmesin, benden sonra girecekler avantaj sağlamasın saikiyle hareket edenler varsa gerçekten bu davranış çok yanlış geliyor bana. Eğer sizden evvelkiler de böyle düşünseydi, sizin sınavlara hazırlanırken edinmiş olduğunuz bilgilerin bir çoğunu bu şekilde size sunamazdık. Ve dahi biz gerek duyumlar olsun, gerek biriktirdiğimiz bunca bilgi olsun sizlerle bölüşmek yerine kendimize saklasaydık zaten bu forum, bu dost meclisi oluşmazdı.
Gerçekten bu konuda artık müdahil olmak gereği hissettik ve bu yönde karar aldık ekibimizle birlikte. Bu şekilde bir hareket tarzı burada başta bizim, sonra elinden geldiğince herkese yardımcı olmak için çabalayan üye dostlarımız açısından en basit tabiriyle kullanılması anlamına gelir ve bu davranış bu şekilde hareket etmeyen dostlarımızı da paylaşımcı olmaktan uzaklaştırır. Bu yüzden söylediğim gibi bu konuda artık katı tedbirler alacağız.
Buradan Whatsapp gruplarına karşı olduğumuz anlamı çıkmasın, kesinlikle böyle bir karşıtlığımız yok. Ancak eğer o aşamaya gelene dek burada her şeyden faydalanıp, tam gerçekten bilgi aktarımına ihtiyaç olan safhada herkes ortalıktan kayboluyorsa, buna karşıyız. Forumumuzun gerçek anlamda faydalı olması adına ve bu faydanın daha çok insana erişmesi adına paylaşım tercihinde önceliğimiz elbette forum sayfamızdır.
- Başka sitelere ait link paylaşımı.
Başka sitelere ait linkler, reklam saiki olmasa dahi tıklanabilecek şekilde olursa linkler düzenlenecek ve tıklanma özelliği kaldırılacaktır.
Dostlar bunun sebebi aslında daha çok teknik gerekçeler. Başka sitelerden bir bilgiyi elbette paylaşabilirsiniz. Ancak bu link tıklanabilecek şekilde olmamalı. Çünkü bu direkt bir reklam anlamına gelmese de dolaylı olarak karşı siteye fayda sağlayan bir durum. Bir anlamda bir link bizim forumumuzda paylaşıldığı vakit, ilgili sitenin arka planında "paylaşılan, tercih edilen site" anlamına gelecek bir katkı sağlamakta. Buna nasıl ki başka siteler bizim linklerimiz üzerinden müsade etmiyorsa, biz de aynı şekilde müsade etmiyoruz. Diğer sitelerin de bu konudaki hassasiyeti tamamen öz bir anlatımla ifade etmeye çalıştığım, yukarıdaki gerekçedendir. O yüzden başka site linklerini mümkün mertebe direkt tıklanacak şekilde paylaşmayın, paylaşmanız durumunda gerekli düzenlemeyi yapacağız.
- Reklam Paylaşımı
Sitemizde reklam amaçlı ve izinsiz olarak açılmış başlıklar ve yapılan paylaşımlar kaldırılacak, ısrar durumunda kullanıcı yasaklanacaktır.
Bu konuda sürekli üyelerimizi temelde bağlayan bir durum yok. Reklam amacıyla üye olmuş ve zaten üye olur olmaz bu tip paylaşımlara başlayan yabancılarla alakalı bu kural.
- Küfür, Hakaret ve Rahatsız Edici Paylaşımlar
Forumumuzda herhangi bir gerekçeyle küfürlü söz sarf eden, hakaret içerikli paylaşım yapan, diğer üyelerin şikayetine yol açacak düzeyde rahatsız edici paylaşımda bulunan üyeler, durumun derecesine göre geçici veya kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.
Dostlar Forumumuz kurulduğundan beri en hassas olduğumuz noktalardan birisi bu. Burası dost meclisimiz. Burada kimsenin kimseyi aşağılamaya, küçük düşürmeye, onur ve haysiyetini zedelemeye, ayrıca rahatsız etmeye hakkı yoktur. Güzel bir muhabbet ortamı oluşturmak için bu hususta hiçbir şekilde toleransımız olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Buranın daha huzurlu bir yer olması için her zaman bu konuda müdahil olacağız.
Kavgalar tartışmalar illa ki olacak. Ancak 20 yaşın üzerinde, üniversite bitirmiş tüm dostlarımızın kendilerine yaraşır şekilde davranmasını bekliyoruz. Fikrinizi saygı ve muhabbet çerçevesinde dile getirdiğiniz müddetçe ve rahatsızlık doğuran tavrı ısrarla sürdürmedikçe bu konuda da kimsenin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Bugüne dek herkesin ifade özgürlüğüne azami saygı göstererek, asgari müdahale ile forumu idare etmeye çalıştık. Ancak hakaret konusunda küfür, küçük düşürücü itham çapını biraz daha genişleteceğiz.
Dostlar beddua etmek, lince varacak şekilde bunu seans haline getirmek de nesi? Özellikle SGK başlığında çokça rastladığımız bu davranışı da artık hakaret bağlamında değerlendiriyoruz. Hangi cümleleri kastettiğimiz herkesçe biliniyor sanırım. Bundan sonra böyle bir davranışa müsade etmeyeceğiz.
Bir fikriniz varsa medeni sınırlar içerisinde ve saygı ile dile getirin. Her konuyu tartışın, tartışmak zenginlik çıkarır ortaya. Ancak belalar okumak, hak yemekle itham etmek, bunlar ağır şeyler. Bunları yaparken kırk kere tartıp bir kere söylemek lazım. Bu durum forumumuzu oldukça çirkinleştiriyor. Bu konuda da artık aynı oranda katı olacağız.Yine bir fikir ortaya koyan kişinin fikrinin beğenilmemesinin linç sonucunu doğurmasını da istemiyoruz. Toplum olarak artık bu linç kültüründen sıyrılmamız gerekiyor. Siz de size yapılmasını istemeyeceğiniz bu davranışın lütfen parçası olmayın. Bu konuda da artık müdahalelerimiz daha sık ve sıkı şekilde olacak.
Ayrıca forumumuzda bulunmayan, yazar, çizer, yayımcı vs. kişiler hakkında da lütfen gıyaben hakaretlerde, ithamlarda, isnatlarda bulunmayın dostlar. Burada değillerse, forumumuzun konusu da değiller. Burada olanlarıyla ise güzelce bir tartışma yapabilirsiniz. Dediğim gibi o kişi gelişmeye açıksa bu onu da geliştirecek belki bir eksiğini kapayacaktır. Ancak hakaret noktasına varan söylemlerin kesinlikle karşısındayız.
Yukarıda saydığımız hususlar içerisinde yer alan arkadaşlar, yapılanın şiddetine göre en fazla bir kez ikaz edilecek ya da direkt olarak uzaklaştırılacak.
Ayrıca whatsapp grupları konusunda daha evvel ikaz etmemize rağmen halen ısrarla paylaşım yapan, paylaşıma teşvik eden arkadaşlar oluyorlar. Whatsapp konusu da yine katı yasaklar içerisinde yer alacak. Bu konuda artık ikaza gerek olduğunu düşünmüyorum. Bundan sonra whatsapp konusunda ısrarcı arkadaşlar direkt olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.
Bize ama üye kaybedersiniz diyen arkadaşlar, daha fazla dostumuza faydalı olmak saikiyle uygulamaya koyduğumuz bu kuralın bugünü kaybettirirken yarını kazandıracağını, geleceğe bir bilgi birikimi aktarmanın önemini düşünerek bulabileceklerdir sanıyoruz.
Daha güzel bir forum için sizlerin de bizlere yardımcı olacağını ve bu meclisi hep birlikte güzelleştireceğimizi umut ediyor,
Sevgi, muhabbet ve saygılarımı sunuyorum.
Herkese iyi forumlar dostlar.
@Agor @Antimülakat @Phoenix @aliveli @maverick @mk-ank @genclerbirlikli -
@paretowilfredo okurken yoruldum yine de okudum olması gerekenler dostum elinize sağlık
-
Telefonumuzda bir çok WP grubu varken üstüne bir de kurum sınavları için yeni gruplar eklemek insanı telefondan soğutuyor. Gerçekten bilgi aktarımı konusunda çok dolu bir platform oldu burası. Bunu sağlayan en önemli şey: Forum üyelerinden gelen paylaşımlar. Çalıştığım kurumda kapının durumunu bile aktarmaya çalışıyorum. O bile bu kurumu düşünen dostlarımız için bir fayda sağlayacaktır.
-
Yeni site görünümü hiç güzel olmamış önceki görünüm çok iyidi artık anasayfada en son yazılan başlıklar çıkıyordu şuan böyle bisey yok bu şekilde çok kötü
-
@frank bu konuda gerekli bilgiler https://forum.tercihiniyap.net/topic/4477/forum-kullanma-kılavuzu-forumu-nasıl-daha-verimli-ve-düzenli-kullanabiliriz-sorularınıza-yanıtlar/184 başlığında dile getirildi hocam. Keza diğer yöneticilerimiz bu talebin dikkate alınacağını da defaatle söyledi. O başlıkta başka taleplerinizi de dile getirebilirsiniz hocam.
-
@yorgun-kamucu Öncelikle, forumun başlık açma kurallarına riayet etmeniz gerekiyor ki mesajınız anlamlı bir biçimde karşılanabilsin. İkincisi, üniversite bitirmiş hele ki zannediyorum Kamu Yönetimi gibi "talim ve terbiye" alınması gereken bir bölümden mezun olmuş birinin sıkıntısını, şikayetini, talebini kahvehane ağzı ile değil de saygı çerçevesinde iletmesini beklerdik. Whatsapp ile alakalı kural bir şahsın kararı değil. Admin dediğiniz kişi de bir şahıstan ibaret değil. Siteyi ve forumu idare eden yönetim ekibinin kararı ve bunun sebepleri, gerekçeleri defalarca izah edildi. Forumun daha amacına uygun kullanımı ve başka arkadaşlarımıza bilgi aktarımı konusundaki hassasiyetimiz sebebiyle bu kural devam edecek.
Emir kipi ile konuşurken misafir olduğunuzu ve misafirlik adabına uygun hareket etmeniz gerektiğini lütfen unutmayınız, bizi de tekrar size bunu hatırlatmak zorunda bırakmayınız. Belli bir yaşın üzerinde insanları bu sınırın içerisine davet etmek şık olmuyor.
İyi forumlar dileriz. -
@cengizhanb Taleplerinizi ilgili olan bu başlıkta dile getirebilirsiniz.
-
Forumun sabitlenmiş başlıklarında ufak düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Mesela en başta Kayma başlıklı yanlış açılmış bir başlık sabitlenmiş olarak görülmekte. Ayrıca şuan yazdığım bu başlığın ise sabitlenmiş başlıklar arasında olması faydalı olur kanısındayım.