İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@av-alper justicenin ânayasa idare iyuk birazda vergi kısmını beğendim ben gerisi çok gereksiz okudukça işin içinden çıkamıyorsun gereksiz ağırlaştırılmış kafa bulandırıyor
-
Merhabalar arkadaşlar, idari yargıdan da adli yargıdan da kazananları tebrik edeirm. Ben her ikisinden de girmiştim ama idariyi daha çok istiyorum mülakat sonucu adli oldu. Belki bilgi sahibi olan vardır adli yargıdan idari yargıya geçişle ilgili tecrübesi duyduğu herhangi bir şey olan var mı? Hatta sözgelimi bu yıl idari alımı yapılsa adli stajı devam ederken ona girip kazansam nasıl bakılır? Lütfen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
-
@mrbalik asla mumkun degil uzgunum. Bakanliktan teyit ettik bu bilgiyi bu sebeple bir arkadasim sadece adliyi kazanmisti mulakata girmedi mumkun olmadigini ogrendigi icin. Idariye hazirlanacak
-
@ehss cok sagolun justice yorumlari icin. Sizler hangi kitaplari oneriyorsunuz ogretici sinav duzeyinde
-
@ehss ayrica idariyi cok istiyorum bende ama calisiyorum o yuzden her ikisini kazanmanin zoe oldugunu dusunuyorum sizce mumkunmudur. Ayrica soyle yuzeyselde olsa idariyi denemedim demek de istemiyorum. Guzel ogretici kisa kaynak varmidir tavsiye edebileceğiniz. Ilk defa girecegim sinava mezuniyetim uzerinden baya gecti o yuzden siatemden cok uzagim sizlerden ogrendiklerimle baslayacagim
-
@av-alper ben ikisini de kazandım size kaynaklarla ilgili detaylı bilgi yazarım buraya, şu an pek aklım üstümde değil:) bakanlıktan şu bilgiyi de teyit ettiniz mi adli mülakatı geçip gitmeyen sonradan idari mülakatta nasıl karşılanır? Tuhaf bir süreç arkadaşınız iyisini yapmış
-
@mrbalik zor hatta imkansiza yakin gibi duruyor hakkinizda hayirlisi olsun. Tavsiyelerinizi onerileriniz bekliyorum
-
Ben de 556. Olmuştum idari yargı da ne ağlamıştım be 2018 de mezun oldum pes etmek yok yapabildiğimi gördüm inşallah İdari yargı sınavı gelir de ben de kazanan arkadaşlar gibi sevinirim bizlere de nasip etsin rabbim
-
Mülakatı kazananların hukukçu ağırlıklı olduğu söyleniyor. Eğer bu doğruysa iibf sbf mezunu arkadaşlar olarak bence hiç girmeyelim bu sınava. Maceradan başka hiç birşey değil bu. 215 iibf 85 hukukçunun mülakata girdiği yerde 100 kişinin çoğunu hukukçulardan dolduruyorsanız bence ilanı da verirken bizi hiç almayın o zaman bu sınava.
Yazık gerçekten. -
@FC-Real-GDP Azmin vücut bulmuş halisin kardeşim, fazlasıyla hakettin. Tebrik ederim.
-
@Mehmetemir hangi fakülteden mezunsunuz ve kpss 'den kaç aldınız acaba ? Tebrik ederim hayırlı olmasını temenni ederim
-
Arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ederim benimde çok şükür idari oldu ibf mezunuyum.Kazananlar ile ilgili bir grup form var mı bildiğiniz acaba süreç takibi ve bilgilendirme için.
-
@yigit06 Ankara hocam...
Kpss'ye girmedim... -
@mülki kardeşim çok sağ ol, seni de en yakın kaymakam adaylığı sınavında nihai listede görmek dilek ve temennisi ile.
-
@FC-Real-GDP Dostum Hayirli Olsun çok sevindim adına, Allah Meslekte muvaffak olmani nasip etsin
-
@Shady1 hocam çok sağ olun iyi dilekleriniz için.
-
@FC-Real-GDP, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@Shady1 hocam çok sağ olun iyi dilekleriniz için.
Çok tebrık eıdyorum, sızı de merak edıyorduk :)Darısı bu yıl basımıza .
-
@kendinehakime tesekkur ederiz. Umarim gonlunuzce olur insallah .
-
Kayıtlar başlamış arkadaşlar
-
@ert1234 idari yargı sıralama 303. banada o azimden gönderirmisiniz