TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2019 gelir uzman yardımcılığı sınav
    499
    9043
    1893075
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @Müşrif Son düzenleyen:

@müşrif mezun, nasıl mezun olduğunu bildiği için (kendimden de biliyorum) talep unsuru ona göre şekil alıyor. Yani, sınav öncesi çalışarak (birçoğumuz gibi) mezun olan arkadaşın devletten beklentisi yok. Bunun için özel çalışılması gerektiğini, zorlu bir süreç olduğunu iyi-kötü herkes biliyor. (Sevindirici olan)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        zenginmemur @balans etkisi Son düzenleyen:

@balans-etkisi hocam şimdiki nesile bakiyorum ingilizcekerini gelistiriyolar falan her sey guzelde bu diploma iibf diploması.Erasmus yapan mi desem ingilizceyi kur kur alip özel sektor hayali kuranlar.Alternatif yaratanlar var.Tek pismanligim bu olmustur.Özel sektoru hic dusunmedim.Bilmiyorum hata mi ettim.

T B F 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T
          tikq @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur 3 ay çalıştım özel sektörde bana emir veren mali müşavir toplama işlemi yapamıyordu ha şirket müdrne laf anlatmışım ha davara sayıştay sınavı açıldı asılmak için ayrıldım o da olmadı umarım guy açılır da gireriz. Özel sektörde seni sahiplenecek insan yoksa aşırı zorlanıyorsun

• H
            hasan2 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar inşallah ilan gelirde kurtuluruz şu çileden işkenceden

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • A
              Aknc @hasan2 Son düzenleyen:

@hasan2 ilk defa size katılıyorum hocam 😄

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • B
                balans etkisi @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur hocam iibf mezunu çok insan var ülkede malesef,özel sektör çok daha zor 12 saat çalıştırır 8 saat yazar sigortana haftada bigün iznini mırın kırınla verir tabi özelde kendi işin gücün varsa akrabanın vs daha iyidir diğerlerine göre.kamu iibfye göre en güzeli fakat yığılma çok alım az

• F
                  Fernando Reges @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur Hem kpss çalışıp hem özelde çalışabileceğimiz sektör yok ki. Kpss'yı bırak diyorlar bir de para vermiyorlar. Öyle direk masa başına da geçemezsin önce ayak işleri. Kurumsal firma bulursanız girin gerisi hikaye.Tabi amca, dayısı olan özelde de güzel iş bulacaktır..A grubu olmuyorsa B'den kas, ptt çalış ne bileyim kovalayıp duracağız

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • S
                    supernatural Son düzenleyen:

Sizi bilmem de arkadaşlar ben denedim banka ptt sınavları falan ama olmadı iyi puanlarda aldım ama ya yanlış il tercihi ya da bulunduğum ilin çok az almasından sıra gelmedi bana bende daha düşük alanlar atandı ama ben atanamadim guyda yanlış il tercihi iyi puan alıyorum bu seferde ilanlar yok falan ne denesem olmuyor bir türlü özel deseniz kuvvetli amca dayı yoksa olmuyor arkadaşım torpille kaymakamlikta işe başladı bende sürünüyorum sabrım tükendi artık berbat durumdayım:(

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • M
                      mehmetkvl @supernatural Son düzenleyen:

@supernatural Berbat durumda olacak bir şey yok hocam. Olmazsa olmaz yani gider başka iş yaparsın berbat olacak bir durum yok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • M
                        modigliani 0 Son düzenleyen:

İnşallah bu hafta 2018 in mülakatları açıklanır da önümüzde engel kalmaz, harıl harıl etkinlik kasarız

insanlar tercihlerinden ibarettir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • M
                          mbguy Son düzenleyen:

Özel sektörde bile torpilin ağababası dönüyor. 2016 mezunuyum 2016 dan beri gitmediğim özel sektör kapısı kalmadı. Ya KPSS yüzünden elendim ya da torpilsizlikten. Bazı yerlerde iş görüşmesinde tacizden korktuğum için görüşmeye bile girmeden kaçtım gittim.
                          Erkekler için işsizlik duble zor evet ama kadınlar için de iş aramak bir de bu yönlerden zor.
                          Böyle böyle elene elene, eleye eleye elde kaldı sıfır. Devlet olmazsa, mali müşavirlik de olmazsa tertemiz ev hanımı olacağım diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️
                          Sonra da burayı yeni gelinlerin tatlı telaşı sayfası gibi kullanır pembe mutfak takımlarımı atar sayfayı pembeye boyarım 😂😂
                          Bu giriyle sayfada bir kişilik yer kapladığım için özür diliyorum ama bazen gerçekten deliliğe vurmazsak olmayacak gibime geliyor 😂😂

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                          • T
                            Tükendikagrubu Yasaklı @cons3693 Son düzenleyen:

@cons3693 talep toplanması neyle alakalı peki hocam?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • H
                              hasan2 Yasaklı @Aknc Son düzenleyen:

@aknc 😆

• C
                                cons3693 @Tükendikagrubu Son düzenleyen:

@tükendikagrubu Rutin bir kontrol diyebilirim hocam. Yakında büyük bir yapılanma için sona gelindiğini işittim, merkez-taşra teşkilatları hakkında. Belki yeni unvanlar açılacak. Bakan Bey birkaç kez geri göndermiş düzeltilmesi hususunda. Şu belirsizlik kalkınca ufuktaki güneşin denizi öptüğü gün gelecektir 🙂

A ? Z 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                • A
                                  Aknc @cons3693 Son düzenleyen:

@cons3693 kpss öncesinde gelme ihtimali var mı ilanın bu durumda

• S
                                    supernatural Son düzenleyen:

İnşallah hocam yüzlerimiz gülsün artık

• ?
                                      Eski Kullanıcı @cons3693 Son düzenleyen:

@cons3693 rutin mi ? :))

• ?
                                        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

@paretowilfredo üstad, tek bir soru.
                                        Bu önümüzdeki aya ilişkin, duyum olsun. Personel dairenin sayı istemleri olsun. Yeni bir şey var mı? Varda daha somutlaşmasını mı bekliyorsun.
                                        Sağ ol.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • P
                                          paretowilfredo @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@strtmn Bunların hiçbirisi benim adıma yeni bilgiler değil dostum. Takip edenler anımsar ve bilirler; bazı illerin taleplerinin olduğunu, önceki 1000 kişilik alımda bu taleplerin çoğunun karşılanmadığını, buna göre yeniden talep toplanacağını ve planlanmış olan 1500'lük alımın sayısının buna göre değişebileceğini, ama mevcut alım süreci bitmeden söylenecek hiçbir sözün anlamlı olmadığını, kurumun eldeki süreci ve atamalarını tamamlamadan alıma çıkmasını beklemediğimi, alım süreci bitince tekrar bakabileceğimizi ama şu an zaten biri bitmeden yeni bir alım sürecine dair net bilgi olmayacağını bir çok kez söyledim.
                                          Bir şey değişmedi dostum. Şu aşamada puanları iyi olan dostların gelecek muhtemel sınava hazır olmak, puanları olmayan dostların KPSS'den puan almak öncelikli düşünceleri olmalı. Şu aşamada kaybedilen her vakit, bu sürecin, bu zûlün uzamasından başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                          ...

...her dem taze doğarız,
                                          bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

T ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                                          • T
                                            Tükendikagrubu Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo bende sorabilir miyim hocam, bıkmadıysanız 🤗 pekı mhuy la alakalı aynı duyumlarımız mı geçerli hocam?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 70
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 72 / 453
                                            • İlk ileti