Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
Begenileri isim isim nasil gorebiliriz.
-
@zenginmemur twitter ve instagram bile beğeni işinin önemini azaltmaya çalışırken bunu bizden istemek insafsızlıktır hocam. Görmeyelim onları.
-
bu tam sayfa reklamının daha az gözükmesi gibi bir seçenek var mı? imleci biraz ilerletsem yeniden reklam veriyor. reklam gösterilmesi konusunda benim için sıkıntı yok da biraz daha makul bir ayarlama yapılabilme imkanı varsa kullanılabilir belki.
-
@dogacan hocam kaldırmıştık o reklamı sonra bazı ayarlamalar ile tekrar getirdik, şimdi gözlemliyoruz, eğer ki abartılı şekilde gelirse yine kaldıracağız ya da gelme sayısını düşürmenin yollarını arayacağız, reklam firmaları bu konularda bir türlü sağlıklı ayarları yapamıyor, ya hiç göstermiyor anlamsız bir biçimde ya da bir sürü reklam gösteriyor, her iki durum da bizim için sıkıntılı zaten.
-
Eski gonderilerimizi silebilme gibi bir sey hala yok sanirim
-
@duyguuu37 hocam çok açıkladık bunu, bu özelliği suistimal eden insanlar olduğu için ne yazık ki o özelliği getiremiyoruz. İşi biten geleceğe kalacak bilgileri temizleyip gidiyor.
-
Arkadaşlar profil fotoğrafını değiştirmek devre dışı mı ? Yoksa belli bir kriter falan mı gerekiyor ? Ben değiştirmeyi beceremedim.
-
@agor yoruma artı eksi verme geri gelsin
-
@onuktekin malumlar nokta net miyiz biz yaa
-
@onuktekin negatif olan her şeye hayıııııırrrr.
-
@baelish hocam bu ay bunu halletmek istiyoruz, ne yazık ki bir kaç aydır yoğunluktan bakılamayan bir problem, umarım yakın zamanda çözmüş olacağız, yalancı çobana döndüm iyice de yok bu sefer kesin çözeceğiz.
-
@agor Tamamdır hocam, teşekkür ederim cevap için. Profili özelleştirmek kullanıcıları foruma daha da bağlayacaktır.
-
@agor aaaa neden hocam anlatsanıza biraz
-
@north-remembers vardı bir zamanlar hocam
-
Kişi blocklamısı var , başlık bloklaması var mıdır ?
-
@karar Takibi bırakmak kısmen halledebilir sanki, birde 'Sustur' diye bir seçenek var başlık okunmamış olarak bile görünmüyor sanırım yani bir adım daha ötesi gibi bir deneyin isterseniz.
-
Forumda son 1 aydir ozellikle cok fazla reklam cikmaya basladi. Ozellikle giriste 3 saniye sonra geciniz reklami ve daha sonra 3-4 dakika forumda kalsak yine pat diye cikiyor. Basliklar arasi geciste yine zartt diye usten yarim ekran kadar sesli reklam cikiyor. Sayfa acikken saydim ust kisim alt kisimda firil firil 6 tane reklam cikiyor. Tamam belli bir bedeli var tamam forumun masraflari var lakin is biraz abartilmis gibi. Cidden rahatsizlik vermeye basladi. Saygideger yonetici kardeslerimize duyurulur
-
@agor, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
@dogacan hocam kaldırmıştık o reklamı sonra bazı ayarlamalar ile tekrar getirdik, şimdi gözlemliyoruz, eğer ki abartılı şekilde gelirse yine kaldıracağız ya da gelme sayısını düşürmenin yollarını arayacağız, reklam firmaları bu konularda bir türlü sağlıklı ayarları yapamıyor, ya hiç göstermiyor anlamsız bir biçimde ya da bir sürü reklam gösteriyor, her iki durum da bizim için sıkıntılı zaten.
@LioN Ayarlamaya çalışıyoruz dostum. En kısa sürede ya düzelecek ya kalkacak
-
@paretowilfredo aklin yolu uskudar diyorum o zaman kardesim :))
-
Forumda yazılan iletiyi silme tuşu özelliği var mı bazen yazarken hata yapıyorum ya da geri silmek istiyorum çünkü konuyla alakasız gibi geliyo yazdığıma pişman oluyorum ama silmeyi görmedim bilgilerir misiniz