2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tamam o zaman o güne kadar katılmak isteyen arkadaşlar söylerler. Ben yardimci olmaya çalışacağım orada size.
-
@fuzuli , @mac5454 , @IS-LM , @akncıı , @issizmezun suan bu arkadaslarmz inşallah İstanbuldaki etkinliklere gelebileceklerini söylüyorlar bize en az 3 kişi daha lazım arkadaslar? Birlikten kuvvet doğar biliyorsunuz katılım sağlamalıyız istanbulda olanlar gidebilecek olanlar derdimizi anlatacak derttaslar lazım
-
Etkinlik ankarada degilde istanbulda olsaydi diyenler vardi arkadaslar lutfen bu taşın altına elimizi koyalim
-
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım.. Bu etkinlik bizim için var iibf unutma sessiz kalırsak tarihe gömülürz sesimiz çıkarsa belki bir umudumuz olur susma kendin için ailen için yılların için emeklerin için millet gezerken ders çalısan sendin belki hastan vardı belki çocugun onlarla bile az vakit gecirdin belki işe gittin aksam çalıstın belki yıllarını buraya gömdün giden gitti geri gelmez suan ki zamana iyi tutunmak lazım sessizlik diil hakkını aramak adına uslubunca derdini anlamak lazım haydi duyuralım aksam bulusalm -
Tag ne @poncik bilgin var mı
-
Guy için tag nedir arkadaslar saat geldi
-
#eylülde3000GUYilanı
-
Yüksek katılım gösterelim arkadaşlar
-
Kopuk koptu gider hayde gençler #eylülde3000GUYİlani
-
@cons3693 @Yakupcemil @amirim @can-mavi @refik-soydam etkinlik gecesini süslemek var?
-
Arkadaşlar bastiralim biraz daha #eylulde3000GUYilani
-
Tweet sınırını aştık yine. Katılım güzel gibi, hala kararsız arkadaşlar varsa destek versin lütfen. Burada herkes hem kendisi hem birbirleri için çabalamak zorunda. Tweet sınırını aşanlar favlamaya devam edebilir.
-
Şükür bugün de kendisi için tweet atmaktan aciz saygıdeğer kader ortaklarım için tweet sınırını aştık ikinci bir hesaptan devam ediyoruz. Şükür bugün de aciz kardeşlerimiz için kabuğuna çekilen saygıdeğer arkadaşlarımız için biz bir şeyler yapmaya çalıştık sagolun varolun pasif aciz silik kardeşlerimiz.
Öğretmenler dün yine kadro almak için elinden geleni yaptı. Fişlenme korkusu yaşayan arkadaşlar 20 +20 bin öğretmen nasıl atandı fişlenme varsa nasıl atandılar bir kere otur da düşün. -
-
Bir twit atmaktan aciz olan arkadaşlar bekleyerek ilanların geleceğini mi sanıyorsunuz. Bu ülkede ağlamayana emzik yok. Adamlar şu durumumuza baksalar " herkes hâlinden memnun galiba"diye düşünecekler nerdeyse. Bunca söylenen sözlerden sonra hala fişlencem diye atmıyorsan bırak atma, sensiz de olur bişeyler. Kurumiçinden önceliği alamazsak vay halimize bekle dur, istersen sabah akşam çalış birşey değişmeyecek.
-
Galiba cumartesi günü İstanbulda etkinlik yapmak ise yaramayacak. Twitter dan ziyade böyle bir yol izlenebilenebilecegini düşünmüştüm ama tablo hiç parlak değil.
-
Bence bugun güzel atıldı arkadaslar
-
@İibf gündeme giremedikten sonra ne anladım ben bu işten
-
Gecenin özeti. 100 tweet atılmış, 19775 gösterim. Bu demek oluyorki saygı değer arkadaşlarımız sadece izliyorlar.
-
İyiydi, herkesin eline sağlık.