Borçlanma Genel Müdürlüğü Kuruldu ve Hazine-Maliye Uzman Yardımcısı Kadrosu İhdas Edildi
-
Günaydın dostlar
45 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'na kurulan yeni birim;
Birime ihdas edilen kadrolar;
-
@paretowilfredo günaydın dostum güne güzel başladık sağolun
Yds isteme gari yetti -
@paretowilfredo günaydın, sabah sabah ne güzel haberler
Yapılanma bitsin. İlanlar gelsin artık
-
Bizde bu şans varken kesin yds isterler buna.
-
Borçlanma Genel Müdürlüğü İstanbul'da faaliyet gösterecek ona göre hayal kurun
-
@Baumol istanbul hiç iyi olmadı kötü bir şaka demi
-
Kurum hukukçu alımı yapıyor muydu
-
@paretowilfredo 50 50 100 kişi .bu durumda kaç kişilik ilan gelir acaba ?
-
Hangi puan türü ister ki acaba
-
@ekeblad 50 kişi kurum içinden alıncak yanlış anlamayacaksam..
-
Kara haber vermek istemem ama yds istemesi kuvvetle muhtemel. Ayrıca daha hazine ve maliye uzmanlığı yönetmeliği ortada yok, alım için hareket de yok. İlan ufukta gözükmüyor açıkçası; hmb bildiğiniz gibi yani.
Ha bu arada aynı işi yapan kamu finansmanı gm mülga edilmeden borclanma gm kuruldu ve görevleri çakışıyor, bakalım iç borçlanmayı kim yapacak. Ne gerek var böyle bi gm o da merak konusu.
Bu kararnamenin en önemli maddesi başka il maddesi; Hazineyi İstanbula taşıma maddesi.
-
Kamu finansmanı genel müdürlüğü ve dış borçlanma genel müdürlüğünden ayrı ne faaliyet yürütecek bilen var mı?
-
Istanbul'a tasinmasi sinavlarinda Istanbul'da olacagi anlamina mi geliyor ? hof
-
@genclerbirlikli yds isterse ben kendim için memnun olurum ancak olmayanlar için kara haber olur .ama ben isteyecebilir çünkü borçlanma maliyeden çok hazinenin içi .diğer 50 kişi de içerden de olabilir dışardan da .çünkü 50 uzm.yard.alınır sonra 3 4 yıl sonra o alınanlar uzman olunca tekrar bi 50 kişi daha alabilir .
-
...........
-
1 ay önce hazinenin bazı birimlerinin İstanbul'a taşınacağına dair haberler çıkmıştı. Hatta binası bile hazırlanıyordu. Bunun yerine yeni birim kurmuşlar. İstanbul'u finans merkezi yapmak ve bakan danışmanlarının İstanbul da ikamet etmesi yüzünden deniyordu.
Buna ek olarak meclis açılınca sigorta denetleme kurulu kurulacak. -
hem çalışma yeri İstanbul olursa hem de 70 yds isterse taban puan çok fazla düşer. 75 bile olabilir.
-
............
-
...........
-
@islimbot ankarada çalışıp yds si olan birisi olarak başvursam bile ciddi olmayacak bu ,çünkü o parayla istanbulda geçinilmez