Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İL: İstanbul
EĞİTİM DURUMU: İİBF Mezunu
( Ayrıca 2019/2020 Eğitim/Öğretim yılı sonunda mezun olacaklarda başvurabilir. )
BAŞVURU TARİHLERİ: 10 Şubat Pazartesi 2020 – 18 Mart Pazartesi 2020
SINAV TARİHİ: 29 Mart 2020
SINAV YERİ: İstanbul Teknik Üniversitesi – Ayazağa Kampüsü – İnşaat Fakültesi
SINAV ŞEKLİ: Sınav açıklanan sınav yerinde online yapılacaktır.
SINAV KONULARI: Sınav, sözel, sayısal ve mantıksal akıl yürütme sorularından oluşmaktadır.
YAŞ: 25 yaşını doldurmamış olmak, (01/01/1995 ve sonrası tarihte doğanlar)
ASKERLİK DURUMU: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Temmuz 2021 tarihine kadar tecilli olmak ya da 27/07/2018 tarihinde kabul edilen 7146 Sayılı Kanun ile çıkarılan bedelli askerlikten yararlanacak olmak
YABANCI DİL: İngilizce bilgisine sahip olduğunu aşağıdaki tabloda belirtilen sınav puanları ile belgelemek, kriterlerine sahip olması gerekmektedir.
ÖZEL ŞARTLAR:
1-İnsan ilişkileri kuvvetli
2-İletişim ve analitik düşünme becerileri güçlü
3-Takım çalışmasına yatkın
4-Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen
5-Öğrenmeye ve gelişmeye açık
6-Problem çözme becerisi kuvvetli
7-Yenilikçi
8-Ekonomi ve finans alanında kariyer yapmak isteyen
BAŞVURU İÇİN LİNK:
https://www.borsaistanbul.com/kurumsal/insan-kaynaklari/borsada-kariyer
-
maraton koşturacaklar herhalde 25 yaş sınırı koymuşlar
-
@piperchapman bunları anlamak mümkün değil zaten 96lilar yeni mezun oldu
-
Suç işleyip, yargılanıp, hüküm giyme kaidesi de getirilseydi bari. Malum, başkanının geçtiği süreçler ya...
-
çok saçma bir ilan olmuş.
-
Yaş 25 yolun yarısı shshshshshshs
-
Özel sektör ilanları gibi nerdeyse şu şekilde demedikleri kalmış:
18 yaşında olup en az 3 yıl deneyimi olan, yüksek lisans mezunu, tercihen 2 yabancı dil bilen... -
Askerlik tecili 15 gün ile kaybediyorum. Haziran 2020 yapsaydınız keşke
-
@sanseseri haziran 2021
-
Biz mi yaşlandık anlamadım yahu
-
Klasik zor sınavlardan online genel yetenek sınavına..
-
@Su28A baksanıza yaşlandık sanırım
-
2018 de yüksek lisansa başladım, e devlette tecil 2020 görünüyor. Normalde 3 yıl 4 ay değil mi? Düzeltilmesi için Enstitü ile mi görüşmem gerekiyor bilen var mı ?
-
@patrice9 hocam aynı durumu ben de yaşadım enstitünüze gidin durumu anlatın benim sistemimi güncelledi 10 dakika sonra e devletteki tecil 2022 olarak değişti
-
Yökdil'i kabul etmesi de ilginçmiş
-
@siyasalcowfest hocam normal şartlarda 3 yil 4 ay değil mi yüksek lisans tezli tecili ? 2018 girişli olduğum İçin 2021 e kadar tecil olması gerekiyor. Arıyorum düzeltsinler diye açmıyor enstitü.
-
@dukeofcambridge yökdil 70 ile toefl 84ü eş tutuyor, kendileri de ingilizcenin i'sinden anlamıyor ki böyle bir koşul koymuşlar
-
Yökdil 70 ile TOEFL'ı eşdeğer tutması skandal bir karar. İlanı hazırlayanlar çok bilgisizmiş.
-
Arkadaşlar kurumu arayan var mı? Subaylıkta bile 27 yaş sınırı var bunlar 25 yaş sınırı koyarak ne yapmak istiyorlar. Devlet kadrolarında 35 yaş sınırı varken 25 yaş sınırı nedir
-
@The-kaymakam haklısın kardeş ama ilan zaten baştan aşağı ofsayt bilinçli olarak böyle bir alıma çıkmış bir şey degisecegini sanmıyorum