2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mrvguy Ben genele hitap eden etkinlikleri daha faydalı buluyorum dostum. Çünkü diğer unsurlar adrese teslim olmuyor genelde. Mektuplarına kendisi bakmıyor devlet büyüklerinin hiçbirisi. Keza Cimer'de ilgili birime yollanıyor ve konu kapanıyor.
O nedenle twitter'da makul tag satın almaları olabilir yine. Gazete ilanı yine kamuoyu oluşturmak açısından olabilir. Bunların daha çok ses getireceği kanaatindeyim. -
@paretowilfredo ustad guy + mhuy + Sgk olarak bir etkinlik yapsak zira malum toplanmamiz zor bizim tüm istekleri dile getirelim. Hatta bir grup olarak meclise gitsek orada dile getirmek daha etkili olmaz mı ?
-
@Müşrif Dostum tag'in buna dair açılması şart değil aslında. Ben etkinliği gördüğüm yerde SGK'yı da araya katıyorum her fırsatta Siz de böyle yapın. Bu alımları bekleyenlerin de dikkati bu yöne çekilmiş olur böylece.
-
@paretowilfredo üstad vmy de bir hareketlilik var mi ?
-
@ynsss4 Aynı süreçlere tabi dostum VMY de. 2020 yılı sonu daha sık dillenen bir söylem. Şu an için net bir takvim duymadım malesef.
-
@paretowilfredo üstad şahsına, kendim şahsım kadar kefilim. Dediklerinin hepsine kalıbı mı basarım imza mı atarım. Senin mücadelenin yarısı bizde olsaydı şuan kurum içi saçmalığı belkide konuşulmuyor olacaktı. Arkanda seni seven yüzlerce dostların var. Haklı mücadelemizde son ana kadar yanındayız.
-
@paretowilfredo insallah üstad. Her şey icin cok tesekkur ederim. Gerek burada olsun gerek diger sosyal mecralar da hep yanimizda oldunuz. İnsallah bu sürecten hepimiz istedigimizi aliriz ve sizi de şahsen tanimak isterim
-
@paretowilfredo Haklisin hocam gazete de etkili olabilir. Bu surecte yanimizda oldugunuz icin cok tesekkurler.
-
@paretowilfredo üstadım bu il tercihi 5 il olacak deniliyor bu konuda bir bilgin varsa lütfen paylaşırmısın senin düşüncen ve bildiklerin bizler için çok önemli.
-
Son gelişmeleri kahkaha atarak okuyorum. Sayı 1250 olarak gelsin kan gövdeyi götürsün. 5 il tercihi kesin kurumiçi içindir bize gelmez. Herkes etkinlik etkinlik diye bir yerlerini yırtarken bazıları ilan için avcı gibi pusuya yattı. Durmadan ders çalıştı. Olmayan ilan için ders çalıştı. Beddua edersem dönüp beni bulur. Sadece Allah herkesin gönlüne göre versin kimin nasıl kalbi olduğunu sadece O görür. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Eğer ilan gelecekse elini taşın altına koyan etkinlik için hergün kendini yoran arkadaşlar atanır umarım.
-
@botan01 onların atandığını görmedim daha. En son alımda gazete ilanı için koşturan kardeşimiz elenmişti mesela en çok etkinlik için o çabalamıştı. Nasip diyelim geçelim. Buradan forumu takip ediyorsa kendisine sonsuz teşekkürümü iletiyorum umarım hayatı çok güzeldir çok mutludur.
-
@Köşeminderi yusuf tekin diye bir arkadaş vardı twit etk gazete için uğraşan eğer o kişiyse atandı istanbula.
-
arkadaşlar en son alımda İstanbul en yüksek kapatmış.. 77.4
Bu puanın sıralaması tam olarak kaçtı ? Bilenler yazar ise sevinirim -
@ücüncütekil bugün gazete için para toplamaya başlama vakti. Boşver şimdi puanı sıralamayi ilan henüz gelmedi ve biz daha ölmedik
-
Bu arada arkadaşlar galiba twitterda bir arkadas ak partinin il başkanlıklarına gidilmesi gerektiğini söylemiş ama sizce bundan ak partinin haberi olacak mı ? Gerçekten ilgileneceklerini düşünüyor musunuz ? Asla ses getirmez. Ayrıca böyle bir etkinlik yapıldı diyelim emin olun korkup gelmeyenler olacak ve o kapıda 3-5 kişi olacak
-
Bilmediğim için soruyorum. Bakanlıkta Bakan Bey'le görüşmek çok mu zor. Yani ricalarla, iknalarla kapı önünde beklense bile kesinlikle olmayacak bir iş mi? Iibf Derneği puanları sormuş çoğu 85+. Yok mu hic Ankara'da oturan. Cidden Ankara'daki arkadaşların sessizliği çok garibime gidiyor. Hele ki bu puanlara sahip olanların. Bizim amacımız guzellikle soru sorup derdimizi anlatmak sadece. Bu kadar imkansız mı ulaşmak
-
Bence haliç kongre merkezine toplanıp 10 kişi falan gidilebilir. Istanbulda vardır yani o kadar iibfli. Artık sorulmali bakana adam akıllı yoksa b caliscam
-
@izzo hocam mesele ilan da değil kurumicinin bize verilecek kadroyu baltalaması. Bakanın karşısına her yerde çıktık işe yaramadı demek ki artık iş bakandan medet ummaktan çıktı. Herkese duyurmamız lazım
-
@akncıı kesinlikle katılıyorum akparti il başkanlıklarına gittiğinde il başkanını bile yerinde bulmak cok zor gerçekçi olmak gerek il başkanı ne yapacak iibf için tamam derler geçiştirirler en fazla