KPSS ertelenir mi?
-
@Cerkes46 Dostum bana göre tartışmanın tarafı olan herkes forumun kalitesinin aşağı çekilmesinde sorumludur. İzliyorum sabırla 25 - 30 yaşında insanlara da dur, sus, yapma demek sizce de garip değil mi? Tahtaya da yazalım oldu olacak bir kaç kişi görevlendirelim de.
Üzülüyorum bir yandan da. Yıllardır sizleri bir araya toparlamak, bir arada tutmak için boşa emek vermişiz gibi geliyor.
Sürdürün tartışmayı, herkes döksün bi eteğindeki ben duygusunu iyice ortalığa.Biz ben diyerek yola çıksaydık şu süreçlere dair ürettiğimiz yüzlerce yazı, sayısı binleri bulan bilgilendirmeler de olmazdı unutmasın kimse.
İyi forumlar diliyorum herkese.
-
Bu süreç hepimizi yordu , yıktı. Sanırım bir olmanın tam zamanıyken , ortak hedefimiz birbirimiz değil , 3 senede iibf'ye 2 bin ilanı çok gören zihniyet olması gerekirken , karşılıklı ağır cümlelerle birbirimizi yıpratmamız hiç doğru değil. Bende kullandığım dilden dolayı arkadaşlardan özür diliyorum hepimiz için hayırlısı olur umarım
-
@mozart1 amin kardeşim inşallah sende kusura bakma tekrar
-
@Hayaller71 sen de kusura bakma yanlış anladım sanırım. Bizlerin bizden başka dostu yok.
-
Arkadaşlar son gelen alım ne olacak şimdi ? 2018 puanım yanacak. 2019 da girmedim. 2020 de geçerli olmayacak mı şimdi. Böyle bir şey olabilir mi ?
-
@technoman öyle kardeşim herkes gergin haliyle yanlış anlaşılıyoruz 18 19 puanlarıyla 1 2 kurum sınavı görmektense 20 ye çalışıp yüksek alıp daha fazla kurum sınavı görmeyi söylemiştim aslında ama bazı arkadaşlar yanlış anladı
-
@paretowilfredo Reis tartışma ile saygısızlık farklı şeyler yani artık insanlara küfür etme noktasına gelindi bilmiyorum siz yönetici olarak artık şu 18 20 muhabbetine bir çare bulmanız gerekiyor diye düşünüyorum benim 19 puanım var ama bura da kimse 20 sınavına girecek arkadaşlarımızı küçük düşürücü sözler söylemeye hakkı yok yok sen yenisin yok puan al gel ayıptır hemipimiz sonuçta geçmişte bir yılda bu sınava ilk kez girdik biz iibf lı olarak bu kadar bölünmüş birbirimize saygısızlık yapıyorsak bize yapılanlarda haktır yillardir forumda takılırım ilk kez böyle bir saygısızlıkta bölünmüşlükle karşılaştım. Kabul etseniz de etmeseniz de bu alımlar 19 20 puanı olanlar için olacak 20 ye giren arkadaşlarda bizim kardeşimiz.
-
Yeni tarihler hayırlı olsun. Umarım bu ÖSYM tarafından bir ritüel olur bundan sonra ki sınavlar içinde. Yazın 40 derecede sınav yapmak hatırlayın bu konuda da çok sıkıntı çekiyordu adaylar. Eylül ayı ideal bir ay bundan sonra hep bu düzende Eylül başı gkgy ikinci haftası alan sınavı olarak devam eder. Maliyenin alımlarına gelirsekde. Yks kpss gibi büyük kitleleri etkileyen sınavların ertelendiği bir ortamda maliye sınavlarının kısıtlı bir kitleyi etkilediğini düşünürsek idari bir tasarruf ile sınav tarihlerini ileri bir tarihe ötelemesi çokta zor değil. Bakanlığın yaptığı son açıklama 19 ve 20 lileri kapsıyorsa ve amaç 20 lilerin de ağzına bir parmak bal çalmaksa her türlü sınav tarihlerini revize ederler. Malum 7 ay öncesinde duyurdular. 24 Ekim değilde 24 Kasım der geçerler. Kim ne diyecek kime ne hesap verecekler sanki. Önümüzdeki birkaç gün içinde bakanlığın yeni bir açıklama yapmasını bekliyorum açıkçası. Sonuç olarak 18 19 20 kimin nasipinde varsa onlar girecek fazlada kasmaya gerek yok. Çünkü süreç başka sebeplerden dolayı belirsiz. Yarın yeni ilan edilen kpss tarihleri bile birkez daha değişebilir. Hastalığın seyri burda önemli. En kısa sürede bu illetten ülkece kurtulup hayatın normal seyrine dönmesi dileği ile.
-
@Cerkes46 Dostum işlerin bu noktaya gelmesi bu anlık ortaya çıkan bir şey değil ki. İİBF'liler ne yapıp ne edip birbirine düşmenin yolunu buluyor malesef.
18 - 20, YDS, Alan - GK GY, Taşra Ünv. - İyi Ünv., AÖF - Örgün, Lisans - Yüksek Lisans, Askerlik yapmış - Yapmamış, Yaşı genç - Yaşı ileri.
Daha da sayabilirim dostum. Her şeyi ile başka forumlar, kendi sayfamız, bugün sitemiz olmak üzere 10 yıldır bu süreçlerin içerisindeyim yaklaşık. Her geçen gün imkanları erimesine rağmen ısrarla birlik olmayan bir toplulukla karşı karşıyayız.
Merak etmeyin, devam edin böyle davranmaya dostlar. 2020'den 2022'ye kadar Kurum içi iklimi geldiğinde aklınıza gelir belki birlik olmak, bir şeyler yapalım demek.
@Cerkes46 Sizin talebinize geleyim dostum, benim tarzım nettir. Ben hakkaniyetli şekilde davranmaya çalışırım her zaman. Elimden geldiğince kimseyi buradan uzaklaştırmak da istemem. Lakin ben bu kararla gelirsem her şeyin farkındayım. Özellikle üye olduğu andan beri sadece 20'ye müdafi olup 18'lerin özellikle damarına basanların da, 20'leri ötekileştirmeye çalışan 18'lerin de. Sessiz sedasız çok kişiyi uzaklaştırdım ya da uzaklaştırmasını istedim ekibimden bu arada şu bir haftada.
İzliyorum, tarıyorum. Bir raddeden sonra bi dezenfekte ederim forumu icap ederse. -
@Cerkes46 Hocam size gore iyi niyetle yazdiginiz ileti de bile orta yolu bulmak yerine soyleminizi dikte ediyorsunuz. Diğer arkadaşlarımız söyleminden vazgeçip orta yolu bulmaya çalıştı, lütfen iletilerinizde bunu dikkate alınız.
-
@politics06 kardeşim benim ilerilerimin hepsin de ötekileştirme bulamazsın burada bir çok arkadaş özellikle 18 puanı olan arkadaşlarımız olaya çok şahsi yaklaşıyor bir çok defa da dedim gerçekten onları anlayarak yazıyorum yorumlarını ama onlar içinde bulundukları öfke ve üzüntü ile belki de yazmak istemedikleri yorumları yazıyorlar senin dediğin orta nokta 20 lerin bu sınava girmemesi sadece 18 ve 19 ların bu sınava girmesidir. Çoğu yorumlar da senin puanin yok yok senin yaşın benden küçük 2020 sınavına girenleri bir küçümseme.. bunlar hiç hoş şeyler değil kardeşim bende sıkıldım bunaldım 33 yaşındayım 6 7 senedir elimde kitap artık bitkinlik seviyesini dağı geçtim bu yüzden bu süreci yaşayan herkesi anlıyorum. Bakanlığın açıklaması var 19 20 puanı olanlar girecek kurum sınavlarına kpss ertelendi her türlü erken açıklanır yada kurum sınavı erteler bunun aksi üzerine tartışmak suya taş atmaya bende önümüzde daha 6 7 ay var oturup ders çalışalım.
-
Arkadaşlar merhaba, size önemli bir sorum var, daha önce soruldu ise kusura bakmayın.
2018 KPSS Alan puanının geçerliliği 2020 KPSS'nin sonuçlarının açıklandığı gün mü sona eriyor?
Yoksa her sınav için sonuç açıklanma tarihi +2 yıl mı?
-
@titoizm yönetmelikte kpss açıklandığı tarihten itibaren 2 yıl geçerlidir yazıyor
-
@titoizm 20 kpss sonuçları açıklandığı gün 18 puanı geçerliliğini yitirir.
-
@titoizm 2020 açıklanana kadar 2018 ve 2019 geçerli.
-
Sınavın ertelendiği resmi olarak duyuruldu bence konu kilitlenebilir
-
Arkadaslar ceko çalışmak icin kitap veya kaynak tavsiyesi yapabilecek olan var mi ?