2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@cevatcobanli444 hocam eylüle kalmadan derken şu aralar sıkça dillendirilen mart nisan mayıs üçgeninde mi olacak?
-
@sakallıcelal Dostum ben geçen sene 86 puan aldim. 14. oldum mülakatta nasip olmadı. Bu sene girdiğim sınav ile geçen seneki arasında uzaktan yakından bir bağlantı yok. Ben pandemi denilen sürecin herkesin ruh sagligini, konsantrasyonunu çok etkilediğini dusunuyorum. ÖSYM nin bile psikolojisinin normal olmadığı bu Kaymakamlık sınavı ile belli oldu. 73-74-75 gibi tahminler fazla kötümser geliyor bana. Hal böyle iken bu kadar olumsuzluk ortadayken böyle tahminler hiç gerçekçi degil
-
@sakallıcelal ya ne saçma bi mantıkya niye gebersin pardon cebinden mi vercek ki üzülsün yani bu mantık cok kötü hiç sağlıklı değil ben 70dekilerle girsem nolcak 80 dekilerle girsem nolcak hatta düşük puanlilarla girmek sizin mantığa göre daha avantajli
-
@sakallıcelal bu konuda değerlendirmeniz yanlış değil mi? 75 üstü alan adam imkanı varsa 400 kontenjan dolmasın ister, 70 ile kapatsa daha az adamla yarışır ya da derecesi biraz daha önde olur da kazanma ihtimali artar belki.
Bu arada yanlış anlaşılmasın benim baraj beklentim 72. -
Torehan hoca sınava 23bin kişi girdiğini söylüyor
-
@dervisoglu, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Torehan hoca sınava 23bin kişi girdiğini söylüyor
@ahmetdeniz hani 13 bindi?
-
@siyasalllııı 13 bin olması imkansız hocam ya
-
@ryu753 ne bileyim hocam az kişi girdi 13 bin muhabbeti çevirdi insan hayret ediyor ya nelerle uğraşıyoruz
-
Yorumlarını takip ediyorum sana her manada katılıyorum kardeşim @Yunus1059
-
Mantık sizin dediğiniz gibi olmalı tabi ama burası Türkiye sevgili kardeşim herkes herkesi ayağından çekmenin peşinde dolayısıyla mantık çalışmıyor @fkoseli
-
80 üstü almak tabi ki mantıklı ben puan bazında konuşmuyorum inanmadığı olmayacak şeyleri bu mecrada paylaşanlara sözüm yoksa matematik her zaman çalışır @herseye-rağmen
-
@sakallıcelal aynen öyle kardeşim katılıyorum sana. Mesela bir kuruma başkası klasik sınavla sen testle girmişsen onun lafını dahi yapanlar oluyo sanki kurum babasının çiftliği de seni oraya layık görmüyor. Allah temiz niyetli eylesin.
-
@sakallıcelal hasetinden geberirsin lafı bana miydi ?
-
Allah bizlere gaffar okkan Recep Yazıcıoğlu Adnan Kahveci azmi ve samimiyeti versin kardeşim @srsmn
-
Nasıl yani? @yunusemrex3521
-
@yunusemrex3521 hocam sana bişey diyen olmadı.
-
@sakallıcelal o cümleleri sarf ederken bana mı dokundurdun ?
-
@sakallıcelal burda kimse kimsenin kalbini kirmamali seviyeyi yerlere düşürmemek lazım lutfen yorum yaparken hassasiyetli olalim
-
Dokundurmadım ama sanırım hissettirmişim @yunusemrex3521
-
@sakallıcelal herkes düşüncesini özgürce söyleyebilir ayrıca burda insanların içindekini kimse bilemez Allah'tan başka