Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
@massive_hope21 yedek 1 hocam
-
silinmiştir
-
@yeniiiidnz önce devlet peroneli arayın ondan sonra kazandığınız kurumun ik sını arayın ya da yüz yüze konuşun. ben 15 gün süreniz olduğunuzu düşünüyorum ancak şansa bırakmayın sakın işinizi. Tebrik ederim güzel kurum.
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar istenilen belgeleri mail ile gönderdikten sonra geri dönüş alan oldu mu ?
-
@stackelberg ben bu sabah gönderdim henüz dönüş almadım hocam
-
@Maslow tamamdır hocam. Bende dün sabah göndermiştim geri dönüş olmazsa arayıp sormayı düşünüyorum.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Senin derdin ne gelmis herkesi yasakliyorsun ?
Insan gibi konusmayi veya uyarmayi bilmiyor musun ?
-
@stackelberg ben de dün sabah yolladım ancak dönüş olmadı bana da. eğer kurumla iletişime geçerseniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim. iyi aksamlar
-
@BahriyeNazırı kaç kere uyarmamız gerekiyor. Forumun kurallarından biri bu tür gruplar paylaşmamak.
Not; fake hesap kullanmak da kurallara aykırı.
-
@negerekvar yarın kurumla iletişime geçebilirsem bilgilendiririm hepinizi arkadaşlar .iyi akşamlar .
-
Arkadaşlar iyi günler... Eem evrak vermeyen oldu mu acaba ?
-
Başka bir soru; yedek olup aranan oldu mu aranızda ?
-
@massive_hope21 İktisattan asil olarak kazananlardanım. Dün itibariyle feragat dilekçemi verdim. Yedeklerin yolu açık olsun...
-
Arkadaşlar yedek olanlara dönüş ne zaman yapılır ya da var mı dönüş yapılan ?
Sormamin sebebi, biliyorsunuz EPDK ilana çıktı başvuruda listeye girerim büyük ihtimal, boşuna mülakata girecek bir arkadaşı engellemek istemem, EEM 1. Yedek olarak bekliyorum. -
@elcordobes87 hocam ben işletme bölümünden girdim fakat bildiğim kadarıyla bu hafta aranması bekleniyor yedeklerin, dilerseniz kurumu arayıp da sorabilirsiniz emin olmak için
-
@Maslow teşekkür ederim, bugün kurumu 3-4 kere aradım fakat ulaşamadım. O yüzden buradan sorma ihtiyacı hissettim.
-
@BluePhantom hocam neden feragat ettiniz başka hangi kurumu kazandınız?