2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@zenginmemur dema:) etma:) inşlh , ben de dua ediyorum işsizlerin kurtulması için kötü yönetimden, pervasızlıklardan haldan anlamayanlardan kurtarsın mevla.
Keşke biraz gücüm olsaydı diyorum önemli imiş dünyada neyse dur şimdi bekleyelim hayırlı sonuç alırız allh kerim. -
@anadolu-109 Dostum duyumumuz var, yukarıda dile getirmiştim. Ancak henüz bir takvim ve netlik yok maalesef.
-
Ne zamana kadar gelmeyecek bu ilanlar?O kadar çok yığılma var ki?
-
Evet @karar dostumuzun dediği gibi bugün kamu mali yönetimi dönüşüm genel müdürlüğünü aradım.Haydar Beye ulaştım.Sagolsun ondan önce aradığım bayanda çok ilgilendi.Müdürlük olarak sınav istemişler.Cumhurbaskanligi karar verirse alım olacak dedi.Sureci anlattı.Ösym yapiyor dedi.En az 200 300 kisi olur dedi alım olursa.Ancak kesin bir sey söyleyemiyor.Cumhurbaskanligında bu talepler nerede toplanıyor.Sanırsam sgkda aynı durumda.
-
@zenginmemur hocam il göçle ilgili de bir bilginiz var mı acaba ?
-
@zenginmemur hocam kac kati sinava cagirilacakti
-
@rabia89 Hocam yanlıs anlaşılmasın bu tip duyumlar 4 yıldır böyle geliyor.Ben ilk defa kurumu aradım bu alım için.Yani sorun şu Cumhurbaşkanlığı ne zaman onay verir.Genel müdürlük ister ama onay merci değil.Sayın Lütfi Elvan düğmeye bastığı an bence ilan gelecek.En azından talep toplandığı ilk ağızdan duyuldu.Hatta belediye örneği verdi 2 kişi x belediyesi diye.En son 20 katı sınava çağrılmış.
-
@gmzankr066 ilgöcle ilgili bilmiyorum Hocam.
-
@zenginmemur insallah hocam o kadar bekledik ki en buyuk pismanligim a grubu calismak hocam 4 senedir b grubu calissaydim simdi 90 la atanmistim
-
@rabia89 cok haklisiniz hocam .B den 90 almak hicte zor degil bence .Bu sene 3 ay ustune dustum 70 lerdeki p3 84 cikardim .Bi sene calissak 90 almak zor degil bence.
-
@guyguy26 zaten hocam benim bu sene son 2021 kpss den sonra hemen 2022 icin b calisacagim kacirmamak lazm artk 85 ustu alsak da b den ataniriz diye dusunuorm
-
@rabia89 Kpss a nin yaninda biseyler yapmak artik sart malesef .
-
Aklımdaydı yazayım geç olmadan . Göç idaresi personel müd 0312-422-05-00 6 dahili numara . Tarih yokmuş belirlenen arada sırada ilgilenen hocalarım arayabilir .
-
@karar hocam cb onayi gecen sene 24 martta gerceklesmisti bu sene icin bir malumatiniz var mi ?
-
@atibaa bilgim yok hocam:( malesef .
-
Arkadaşlar sesimiz duyuluyor ama neden kurumlar ilana çıkmıyor.Bu hafta neredeyse her gün gündem olduk.
-
@zenginmemur hocam su an ilgoc mhuy ve sgk beklioruz demi baska duyumumuz var mi acaba
-
@rabia89 tam olarak duyum denilemez konuşulanlar beklenilenler diyebiliriz.Mhuy en son 6 yıl önce gelmiş.Müdürlük biz bir sey yapamayız dedi.Yani çok bel bağlamıyorum.2021 kpss sonrasına kalacak ilana ben ilan demem
-
Hangi ilanlar gelebilirmis son durum ve duyumlar neler arkadaşlar
-
@su28a keşke bi haber gelse de biraz umudumuz olsa