Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@musleraslan
Ne icin tsk ettiniz kafam tatile ciktida bugun bilemedim hocam -
@rlg Estağfirullah puan ve şehir tercihini sormuştum onun cevabı için teşekkürler.
-
@musleraslan
Ha tamam tamam.Rica ederm -
@rlg PTT alımında geçen ki alımda bölüm sorunu çıkmıştı.Turizm işletmeciliği bölümler içinde olmadığından başvuramamıştım fakat İİBF denkliğimiz de var. Sanırım bir kaç bölüm de eklemişler. Sizin bir bilginiz var mı bu durumla ilgili? Forumda cevap alamadım da...
-
@musleraslan
Sizin bolum simdi turizm isletmeciligi mi? -
@musleraslan
Eklenen bolumler icinde turizm isletmeciligini goremedim hocam ben.siyasal bilgiler ve kamu yonetimi bir kac daha bolum onlar eklenmis.Ozetle sizin bolum olmadigindan basvuru sartlarini tasimiyorsunuz der.18'inde baslayacak basvuru deneyin bir fakat olmaz buyuk ihtmalle -
@rlg Evet Turizm İşletmeciliği. 2015'te yapılan alımda bu bölümden başvuru yapılabiliyordu bir arkadaşım yapmıştı yani bölümler arasında vardı. Ama neyse sağlık olsun. Kısmet değilmiş. Sağolun...
-
@musleraslan
Yarin bir deneyin basvuruyu,uzgunum cidden -
Arkadaşlar kyk başvuru sonuçları yayınlanmış diyorlar. Herkes taban puanlardan bahsediyor. Ama ben giriş yapamıyorum
-
@büşraa ben de başvurdum ama nerden kontrol ediyoruz unuttum link atabilir misiniz hocam size zahmet
-
@zweig henüz açıklanmadı. Ayın 24ünde açıklanacak.
-
Akşam üstü Facebookta grupta bikaç kişi açıklandığını söyledi o ara herkes girdi sisteme sonuçlarına baktı. Bi süre sonra bakanlığı arayanlar olmuş bakanlık açıklamadık demiş. Sonra sistemi kapattılar geri. Yani sistemi ya birisi çökertti yada bakanlığın kendinden haberi yok
-
Gece gece heyecan oldu boşuna desenize neyse az kalmış Allahtan beklicez artık
-
açıklandı dostlar
-
KYK 2017 KADIN FACEBOOK'TA BİR ARKADAŞIMIZ PAYLAŞIM YAPMIŞ, KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER
KYK BAYAN
Kütahya 82,2
Osmaniye 84,5
Düzce 80,9
Konya 84,1
İzmir 87,07
Çanakkale 82,8
Ardahan 79,..
Burdur 81,4
Bursa 85,2
Sakarya 82,69
Erzican 82,1
ısparta 82,8
Karabük 81,5
Uşak 81,5
Samsun 83,8
Kocaeli 84,08
Bayburt 80,6
Malatya 84,5
Çankırı 82,6
Sivas 83,1
Tokat 80,7
Mardin 84,9
Nevşehir 80,9
Kırıkkale 85,
Bitlis 82,..
Bingöl 80,9
Erzurum 82,..
Bartın 81,..
Kars 80,3
Kırklareli 81,4
Batman 83,6
Siirt 81,1
Edirne 81,5
Hatay 83,6
Kayseri 85,02
Bilecik 80,5 -
İzinsiz reklam paylaşımı sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@Antimülakat hocam ptt istanbul a alındık,kyk mülakatına da gideceğim,kendi şehrimde olduğu için kyk daha iyi benim için..Kyk mülakatı da olumlu olursa ptt den hemen istifa edebiliyor muyuz?
-
www.tercihiniyap.net ailesi olarak sizin için hazırladığımız 2017 Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 Yurt Yönetim Memuru Alımı Taban Puanları tablosunu gördünüz mü?
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari
-
@yenilmezserhat hocam sözleşmeliden sözleşmeli bir kadroya geçiş için 1 yıl çalışmanız şartı var.
-
@Antimülakat hocam ptt'den gümrüğe geçişte sıkıntı yok değil mi?