KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@Antimülakat duyumlar çalışmalarımızın azmimi artırıyor millet daha ne istiyor anlamıyorum. Bürokrasinin işi belli olmazki gelecek denir gelmez
-
şu başlıgı okunmamış görünce kalp çarpıntım artıyor niye böyle yapıyorsunuz @Antimülakat sen onları boşver . sayısı ne olur muy un
-
@Antimülakat çıkmasa bile biz milletçe duyum severiz duyum bile yeter bizim için,teşekkür ederiz
-
@ncbb arkadaşımızı heyecanlandırmak istemiyorum ama @paradoks da duyum severiz demiş, keşke şimdi herkese 100 bin memur alınacak duyumunu paylaşabilseydim . Duyum falan değil de inşallah herkes bir şekilde bir yerlere yerleşir. Allah yardımcınız olsun, çalışmaya devam .
-
@Destan işin şakası be kardeşim
-
Tabi burada yazdığım her şey birilerini işaret ederek imada bulunuyormuşuz algısı oluşturuyor, herhangi bir konuda yöneltilen eleştirilere cevap vermeye çekinir olduk, 2-3 arkadaşımız özellikle benim genel olarak TY adına verdiğim cevaplarda forumdan çıkma kararı aldılar, onlara hitaben yazmamıştım o yazıları. Arkadaşlar MUY için net tarih yok tahmini olarak yine Şubat-Mart aylarında bekliyoruz. Sayı 50 olabilir denmişti ama Maliye Bakanı tarafından yine onunda 25'e düşürülebileceği söylenmişti. Bakalım bekleyip göreceğiz, GSB'de ise @paretowilfredo kardeşim duyumunu yapmıştı, tekrara girmesin.
-
Son ihraçlarla işten çıkarılan mu ve muy sayısı 108 civarında. Bu seneki alımlar da daha sonuçlanmadı. Bu sonuçlanmadan yeni bir ilanın geleceğini ben sanmıyorum. Bana göre muy alımları bu sene sekteye uğrayabilir gecikebilir.Duyum değildir kesin bilgi değildir şahsi görüşlerimdir....
-
Yok mu ufukta yeni sınav ortalık çok durgun?
-
Arkadaşlar muy ve defterdarlıka ne kadar kadro ihdas edildiğini gösteren bi tablo vardı neydi o hatirlayabilen var mı yada yayınlandı mı. geçen sene o tablodan biliyorduk çünkü birinden 25 diğerinden 50 kişi alınacağını
-
KOSGEB VE TKDK sınav duyumunuz var mı?
Buralarda da görevden alınanlar oldu.
Belki bi sınav hazırlığı vardır? -
@battaniye22 KPSS A SINAV DUYUMLARI içinde söyledi:
KOSGEB VE TKDK sınav duyumunuz var mı?
Buralarda da görevden alınanlar oldu.
Belki bi sınav hazırlığı vardır?2 senedir sinav acmiyor bunlar muhtemelen 2017de alim olabilir
-
Soru sorarken forumu aramayı akıl edememişim.
Önceki sayfalarda 80 kişilik bi alımdan behsedilmiş KOSGEB için.
İnşallah bu sayı artarak ilan gelir. -
Bilindiği gibi hazine müsteşarlığı uzman yard. ilanına çıktı sınavı yarın yapılacak. Ekonomi Bak. yeni binasının taşındığı için ilan geçikmiş olabilir diyebiliriz. En uzak ocak ayında dış ticaret uzman. yard. sınavı gelecektir diye düşünüyorum.
-
Ekonomi Bakanlığı ile olan durum KOSGEB için de geçerli. Onlar da yeni kocaman binasına taşındıktan sonra alım yapabilirler. Bir çok kişinin atılması şu anda etki göstermez diye düşünüyorum çünkü geri dönüşler hala bitmedi. Hükümet 'iadeler tamamlandı, kalanlar görevlerine dönmeyecek.' dediği zaman ilanlar gelmeye başlayacaktır. Bir de 2015 bütçesinde kurumlar personeli bildirmediler. 2016 da taleplerini bildireceklerdir diye düşünüyorum.
-
@JanTinbergen Kosgeb İstanbul'da da var değil mi
-
@escobar_p olmaz mı var
-
@JanTinbergen var da yeni aldığım bir haberle yıkıldım.Merkez Uzmanlığı kadrosundan daha alt kadroya geçiş yapamıyormuşum.Yıkıldım resmen.SGK Denetmenliği de gitti,Kosgeb'de...
-
Muy duy ikilisinden haber yok mu ?
-
@escobar_p kosgeb alt kadro değil eş kadro 3600 ek gösterge. Kurum muvafakat verirse düz memurluğa bile geçersiniz sıkıntı yok:)
-
@JanTinbergen Kurum muvafakatına bağlı ise deneyeceğim o zaman şansımı Sevindirdin beni