2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
Özel fonlar sorusunda sadece birikmiş amortisman ile kullanılmaz ama ezberci KPSS zihniyeti böle yapıor
Adam açıklamayı vermiş yatay demiş o da güzel
-
@Priss nerde bi öğrense ne zaman açıklanacağını. Yoksa ben gidip öğrenecem uğraştırmayın beni
-
@aylin yanlışlarım olmasa benim 90 üstü garanti
-
@ilanbekleyenadam neden ankara bursadan antalyadan düşük kapattı
-
@economistic umarım bursa da değilsindir
-
@nitrogb yanlışlarım olmasa 100 garanti benim
-
@kpssa şıklarda gümrük vergisi olmasa tmm ben de ihracatı işaretlerdim ama gümrük vergisi olunca işler değişir
-
@aylin ankara hedefleri olan pek çok kişi için bir basamak olduğundan dedim .
-
@hayalimsgk hocam şimdi bi arkadaş burdan msj atmış bana.onun dediğiyle yola çıkarak ki bnce dediği şey mantıklı, özel fon amortisman için kullanılır ama şöyle bişi var, yenileme yaptığında özel fona atarsın.3 yıl içinde yeni bi varlık almazsan kara atarsın.burada zaten 3 yıl içinde yenilenmiş bişi de yok.tamam araziye amortisman ayırmıyor ama zaten yenileniyor fln da dmiyor.yani 3 yıl geçince yine kara atıcak.bu yüzden benim fikrim özel fonlar.
-
BK. Madde 82 Zenginleşme, zenginleşenin bir alacak hakkı kazanması suretiyle gerçekleşmişse diğer taraf, istem hakkı zamanaşımına uğramış olsa bile, her zaman bu borcunu ifadan kaçınabilir.
Bu durumda doğru şık diğeri oluyor değil mi yani isteyerek yapılan ödemenin tekrar alınabilmesi mümkünmüş anladığım kadarıyla
-
müteselsil borçlulukta ortak defi ve itirazlarla ilgili şıkkı işaretleyen varmı
-
@cenkk bu uzun olan şıkkı 4-5 kez okudum en az hiçbir şey anlamadım. Dedim herhalde şık hatalı diğer şıkkı işaretledim ben de
-
@De_lorean bu sorunun bnce amortismanla ilgisi yok.yenileme özel fonlara aktarılır ve 3 yıl sonra kullanmazsan kara aktarılır.tamam araziye amortisman ayrılmaz ama burada zaten yenileme yapmıyor ki amortisman kullansın.ben özel fonlar yaptım amortismanı sorunca bi arkadaş bunu hatırlattı burdan yola çıkarak mantıklı olan bnce özel fonlar
-
@nitrogb evet cevap o. Yüzde yüz
-
@ucanizmirli BK. Madde 78 Borçlanmadığı edimi kendi isteğiyle yerine getiren kimse, bunu ancak, kendisini borçlu sanarak yerine getirdiğini ispat ederse geri isteyebilir.
O şıkla ilgili de bu madde var. Şıkta geri istemesi mümkün değildir diyordu. Kesinlik olduğu için ben diğerine yöneldim
-
@aylin 90 + yapan var da, kendime söz vermiştim sınav sonuna kadar duracağım diye.açlık ve uykusuzluktan sözümü tutamayıp 11de sınavdan çıktım. cvpları kontrol edemedim. o yüzden bazı basit sorularda dikkatsizlikten gitmiş. ancak dediğim gibi orta ve üzeri zorluktaydı.istanbul 73 diyorum.
-
@cenkk ben de geri istemesi mümkün değildir şıkkını işaretledim bilmiyorum ne olacak artık
-
@ucanizmirli cevap o zaten
-
geçen yıl en düşük il 81'di. Bu yıl ne olacak acaba? 78 den aşağı inmeyebilir.