2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli tapu dönemsellikti
-
@nuray rica ederim
-
Mersin için fikri olan var mı
-
@kpssa şıkları hatırlamıyorum ama olağan kar 320.000 dönem karı 280.000 olacaktı.
-
@nuray yok 30 Kasım'da alsa bile o ay sayılır Kasım Aralık alınacaktı yani
-
@nitrogb Müteselsil borçluluk neydi cevabı
-
@Ülkü ortak defileri ileri sürmezse diğerlerine sorumlu olmaz diyodu onu işaretledi
-
@nitrogb Evet hatırladım şimdi. Çok unutuyorum. Keşke bugün açıklanma durumu olsaydı sınavın. Böyle stresimiz iyice artıyor
-
Muhasebede bi demirbaş sorusu vardı Genel Yönetim Gideri yapmıştım ya onun cevabı neydi hiç göremedim o soruyu
-
7/A diğer olağan dışı olan soru kökü ve şıklar neydi hatırlayamadım yardımcı olursanız sağolun şimdiden
-
@Grimmjow hizmet üretim maliyeti olması lzm
-
@Grimmjow otel için soruyordu. O sebeple hizmet üretim gideri olacaktır diye dusunuyorum
-
Bidaha ilan gelir mi ki artik buna odakladim kpss den sonra
-
@De_lorean hangisi 7/a da gider hesabı olarak kullanılmaz gibi biseydi galiba sıklarda direkt işçilik, genel üretim gideri ,olağandışı gider ve yarı mamul olması lazım
-
tüh bee oda yanlış çıktı desenize 79 a indim şu face de toplu verilen yanıtlara göre
-
@Mega5006 İnşallah gelir. Şuan yapılabilecek en iyi şey kpss ye odaklanmak artık. Bu saatten sonra değiştiremeyiz hiçbir şeyi. Kazansak bile sözlü mülakat var ne olacağı belli değil. Çarşamba açıklanacak deniyor. Pazar gününe az kaldı 2 gün guyu düşünüp bu 2 günü harcamamak lazım zira 2 gün belki de 5 6 soru yapmak demek kpss için.
-
Herkese iyi akşamlar hepimize geçmiş olsun.
78-80 arası beklıyorum . (İstanbul)
Kasım 2015 sınavına da istanbul tercihiyle girip 87 puanla sınavı kazanmıs biriyim arkadaşlar .
Sınav kesinlikle geçmiş sınavlardan daha zordu ve milleti ters köşeye yatıracak, milleti yanlış şıkka yönlendirecek sorular vardı . Hele Kasım 2015 sınavından çok çok daha zordu . Ama ben yorumumu kasım sınavıyla kısıtlamak ıstemıyorum Çünkü kasım sınavı cidden kolaydı . denemelerde 79-80 leri görüp sevinen ben, sınavda 87 yapmıstım . hemde çok basıt 3 soruyu yapamamıstım . onlarıda yapsam 90 alıyordum . o yuzden kasım sınavı benım ıcın kesınlıkle ölçüt değil . İstanbulun 84 le kapaması umrumda bile değil çünkü cok farklı sınavlardı .
Sizi bilmem bence guy tarıhının en zor sınavıydı .
Dediklerim yanlıs anlasılmasın ... Bu yorumu yaparken guy sınavının zor bir sınav oldugunu söylemiyorum ... Guy sınavı her zaman oldugu gibi bu senede KPSS seviyesının altında bir sınavdı .
Puanlar kesinlikle düşecek . Ama ne kadar düşecek ?
Ben düz mantıkla istanbulun 75-76 göreceğini söyluyorum ama malesef belli aralıklarda yığılmalar olacağı için 78 te tıkanır daha aşağısını görmez diyorum . Yani kazanırsam sınırdan kazanıcam . işim hiç kolay değil .
Hepimiz için hayırlısı olsun . -
Millet hadi Tweetera sgk için hadi hadi
-
@Merve90 Benim Antalya çok fazla yanlışım var kestirmesi çok zor
-
ttk'ya göre kıymetli evrak sorusu yazılmış. bana hatırlatıcak olan var mı o soruyu?