2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bu sene 90 alan kisinin suralamasini bilen var mi
-
@miss-smith sanırım 81 o civarda. Ben 78 le 12 bindeyim
-
@msaka 92 alan var ilk 300de
-
81.3 7269 bnm
-
@Semra ben de aynı durumdayım maalesef eğer atanmadan önce evliyseniz atandıktan sonra es durumu isteyemiyorsaniz eşinizin bulundungu ili yazın tabi ilanda varsa
-
Of böyle bakıncada bize hiç bi yer gelmiycek gibi görünüyor sıralama nasıl beş bin kişi oynar ya
-
@Duesenberry emin misin bu sene mi benim icin onemli eger oyleyse 90 ustu az kisi var demektir ankara yazmayi dusunuyorum da
-
@msaka evet
-
Geçen sene guy mülakatları açıklanmadığı için kazanan 1750 guy da kpss ye girdi onlardan 80 üstü alan çok insan var. Guy olup tekrar guy il tercihi yapmazlar herhalde @Duesenberry
-
@miss-smith yok benim ark girdi sınava o zman girmeyi garantilemişlerdi sınavda sallayıp çıktı düşük puan aldı bence ordan elenen az olur
-
@miss-smith benim bir arkadşm öyle şuan başvurmuycak ama yinede insanın kafası fena karşıyor bu 75-80 bandında olunca sıralamalar uçmuş napıcam hiç bilmiyorum. Öyle düşünüyorum olmuyo böyle düşünüyorum olmuyo
-
@miss-smith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Duesenberry bu sene 7600 de hangi puan var
80-81 arası.
-
Afyon düşünüyordum ama okulda bile yüksek puanlılardan Afyon yazan çok hem az kontenjan hem de ankaraya oldukça yakın
-
@msaka 89.73 576yim oda ilk 500dedir
-
2015 Kasım sınavının sorularını nereden bulabiliriz? bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıyeten 2015 Kasım sınavına giren arkadaşlar sınavla ilgili bilgi geçebilir mi (önceki sınavlara göre zorluk derecesi,eski sınavlardan tekrarlanan sorular var mıydı vs.) -
-
Ben ve 90 puan üstü 224 arkadaşim konya yazicaz . Size yer yok ona gore boşuna yazmayin konya filan
-
Arkadaşlar tercihleri nasıl yapacağız? Tek il mi tercih ediyoruz?
-
@Okocha 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
2015 Kasım sınavının sorularını nereden bulabiliriz? bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıyeten 2015 Kasım sınavına giren arkadaşlar sınavla ilgili bilgi geçebilir mi (önceki sınavlara göre zorluk derecesi,eski sınavlardan tekrarlanan sorular var mıydı vs.)Klasik GUY sınavıydı. Kolay, bir kaç tane saçma soru.
-
78 79 bandına hangi illeri yazmalıyız