2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@iyimser16 Ben bir imgeyim.
-
@Antimülakat Kardeşim benim. Cansın. Ben de çalışmaya döner nöbeti dostlara bırakırım. Gece lambasını yakın yatarken karanlık kalmasın meclisimiz
-
@Antimülakat o goy goycular artik burayi işgal etmis vaziyette başta da ben yalniz az kovulmadik ordan burdan hey gidi gunler hey @miss-smith @ddguy @köyün-ağası @aylin
-
@aycan Örgütsüz 1000 farklı ses, örgütlü 5 hem-sesten kısıktır.
-
@aycan laf duymadigimiz insan kalmadi sosyal medya mi dersin haber kanalı mi dersin gözünü sevdiğim guy dertlileri mi dersin
-
@paretowilfredo günün sözu soylendi dağılın ahali
-
@paretowilfredo imgeyim derken reyis mevzuyu biraz açsan Valla neysen neysinde Allah seninde @Antimülakat "ında @alive ve diğer bilmediğim emeği olan herkesin işini rast getirsin, @escobar_p linkli birisi önermişti burayı bana memurlar.netten o günden beeri 2-3 ay oldu hiç girmedim bile o modası geçmiş siteye elinize sağlık
-
@aycan niye boş muhabbet yapıyorsunuz başlık 10 sayfa ileri gitmiş ilan geldi sanıyorum mecburmuyum okumaya
-
@ddguy ama ne oldu biz yine burdayiz bize laf soyleyenler nerde
-
@miss-smith ozlemistik iyi geldi
-
@aycan onların aşkı balondu söndü
-
@miss-smith biz burda ilan gelsin diye etkinlik konuşuyoruz taammi gidin kendinize sayfa açın
-
@ddguy bi şey vardı ilan bekliyoruz surda boş muhabbetlerinizin arasinda ilan aramaktan sıkıldık
-
Geceniz güzel olsun hepinizin, gülümseyerek okudum sohbetinizi
-
Şamatanıza uyandım
-
Hayatta herkesin bir misyonu vardır @Phoenix in beyanina gore benim misyonum bugunluk forumda sona ermis bulunmakta herkese iyi geceler gulucuklu uykular
-
@aycan ve bizim cevabimizda neydiiii arkadaşlar direk son sayfayi okuyun zaten ordan anlarsiniz biz stres atmaya çalışıyoruz burda
-
@iyimser16 gizli kahramanlar var hocam adminlerden : @Phoenix ve @Agor onlara da ben selamlarımı ileteyim. Sağolun, eksik olmayın. Buradaki güzel sohbet sizin varlığınız sayesinde devam ediyor
-
@ddguy hayir üstün zeka demiyo ki burda arayacagima gidip bi dpb ye bakayim. Bi de bunlar gibi pratik zekalilar(!) mesai arkadasim olursa sen o zaman gor cümbüşü lafimi da soktuguma gore gidebilirim
-
@Antimülakat hocam eminim gizli kahramanlar olduğuna yoksa böyle bi organizasyonu sürdürmek zor iş. 1 mayısın p.tesiye denk gelmesi çok kötü oldu şu 25-30 saat gözümde büyükdüçe büyüyor