2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Antimülakat hocam gerek sınav ilanının aceleyle alınması gerek fetö olaylarından dolayı ihraclardan kimse oturup komisyondan fark yaratması için çalışmasını istemez bu dönemde.Bence bu sene hic olmadığı kadar çıkmış soru çıkacak
-
@guyan-gelmiş bana da öyle geliyor sınav aceleyle sırf etkinlikler için verilmiş bir sınav oldu ve çok zamanları olduğunu düşünmüyorum planlı bir alım değil sonuçta ve geçmiş yıllarda atıyorum 40 tane geldiyse bu sene o 50 yi filan bulur gibi yok artık diyebiliriz sınavda gibi geliyor
-
@guyman Hadi inşallah
-
Cok iyimsersiniz arkadaslar size sunu soyleyim en dusuk kapatacak il minimum 80 olacak soz meclisten.disari ama millet hayvan gibi şiyapi..
-
@busus gk gy 43 alan 73 nete 86 geldi p35 ordan hesap et
-
@hobbes yenisi icin tam tersi.olacgini dusunuyorum cunku sure kisitli muhasebeyi yaya yaya cozemeyecek kimse iktisat icin de gecerli bence daha fazla yapmaya grek kalmayacak
-
@msaka muhasebe de süre kısıtı bana gore abartildigi kadar olmayabilir. Soyle dusun temel kavramlar, hesap isleyisi vb sozel sorularda senin soruyu cozmen 1 dakikadan cok az olacak buralardan artan vakitle geri kalanlar cozulebilir . Ben şahsi fikrim bu yönde
-
Arkadaşlar ben şu an bir işte çalıltuğım için fazla vakit bulamıyorum küçük bir tekrardan sonra imece üzerinde gidiyorum ve o soruları çözüyorum sadece. Sizce yeterli olur mu? Üçüncüyü dönüyorum artık ezberledim oldum
-
Arkadaşlar hızlandıran ilkesi kime ait Samuelson mu aftalion mu farklı kaynaklarda farklı açıklamalar var.
-
@yosulusne 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar ben şu an bir işte çalıltuğım için fazla vakit bulamıyorum küçük bir tekrardan sonra imece üzerinde gidiyorum ve o soruları çözüyorum sadece. Sizce yeterli olur mu? Üçüncüyü dönüyorum artık ezberledim oldum
Yeter kardeş zaten bu sınav bilgiyi ölçmeye yarayan bir sınav değil. Tamamen dikkat. Sadece dikkatle oku soruları. Çünkü kpss 90 alanlarda eleniyorsa gerisini ben düşün
-
Arkadaslar sure hakkinda net bilgi var midir ? Dun bir arkadasim 120 dakika dedi burda 150 konusulmustu
-
@hobbes 150 DAKİKAYDI EN SON SINAVDA HOCAM
-
@John-Nash Teşekkür ederim .
-
@halilhy kardeşim benim elimdeki notlarda aftalion diye yazıyor. çok bir soru potansiyeli taşıyacağını sanmıyorum en azından bu sınav açısından
-
@O'connor Haklısın kardeşim bakalım artık bir hafta sonra herşey neticelenecek zaten
-
@murti1930 imecenin açıklamasında Samuelson paretoda aftalion yazıyor ikisini aynı anda vermezler galiba teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba,
Özgün deneme var mıdır? Pdf şeklinde paylasabilir misiniz?
-
Benzer bir soru da ben sorayim. Dissalliklari ilk ele alan kim olarak kabul edilio arkadaslar bilen net bir cevap yazarsa sevinirim. Bendeki kaynaklarin birinde wicksell birinde pigou diger kitapta marshall Net cevabi bilen yazarsa sevinirim.
-
@mahmut8728 ilk çalışmayı Wicksell yapıyor,Pigou ve Marshall katkıda bulunuyor.Zaten Kurumlar ve Ösym çok kez sordu bu soruyu Wicksell doğru cevap kabul ediliyor.
-
Arkadaşlar merhaba sınava çok az kaldı ve ben işimden istifa edip son iki haftadır ders çalıştığım için çok fazla eksiğim var. Eğer hukuklarda kendi çıkarmış olduğu kısa notları olan arkadaşım varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.