Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 hocam inanamıyorum takasbanktan sırf bu yüzden mi elendiniz benim de takasbank mülakatım çok iyi geçmişti kesin alındım diye çıktım mülakattan yazılı sınavım da çok iyiydi elendiğimi öğrenince şok oldum kendime gelememiştim resmen. Beni Allah bilir ne yüzden elediler inanamıyorum ya yazıktır günahtır valla diyecek bir şey bulamıyorum artık
-
@oguzhan24 gerçekten çok üzücü bir durum Sorsan kendilerine göre ufak bir hata ama nelere sebep oluyor işte. Ne kadar çok duyuyoruz bu ve benzeri hataları.
Bir hadis-i şerifte "İş ehli olmayana verildiği zaman, kıyameti bekle." demiş Allah Resulü. Torpil kibar adıyla "referans", girilen onlarca sınav ve yenilen haklar. Allah hayretsin sonumuzu. -
@piraye Ya tamamen gerçek bugüne kadar detaya girmeden hep benzer olayı anlatmaya çalıştım bazen uçuk tepkiler de aldım sırf gereksiz ve ümitsizliğe düşmeyin diye yazmadım ama artık hakikaten o kadar sıkıldım şu olaylardan dayanacak güç kalmıyor. Ben de beklentilerinizi benim gibi bunlara bağlayıp üzülmeyin diye yazıyorum artık en son bddk belli olduğunda sinirimden ağladım iştahım falan kesildi. Allah tekrar böyle ümitsizlikler yaşatmasın kimseye
-
@oguzhan24 hocam tabi ki kolay şeyler değil verdiğimiz emeğin insanların ellerinde savrulması. Ancak Allah büyüktür, ben eminim emekler hiçbir şekilde zayi olmaz. Var rızkımız bir yerlerde. Daha fazla güçlü olmak zamanı
-
@oguzhan24 iyiki nedenini ogrenmissin cozmussun durumu. Bi de tabi isin komsu durumu var istemeyen insanlar da yanlis bilgi verebiliyor Allah esirgesin
-
@ebruuu ya haklısınız benim birincilik var diye köyden şikayet eden olmuş yalan yanlış dedim isteyen gelsin baksın her dersten 100 er sayfa el yazma notlarım çözdüğüm soru bankaları hala saklı hepsinde notlarım var ki zaten kpss sonrası hiçbir sınavda kalmadım bddk da bile 20 gün calisabildim o da hastanede dedemin yanında beklerken 1 haftası. Başıma gelenleri bir ben biliyorum bir de bilinmeyen bir sürü kişi var. Kul hakkı ya, yazık.
-
@piraye başkan seçimi olacağını bana da söyledi ama bunun personel alımlarını etkilemeyeceğini de söyledi.
-
@shady1 hocam spk ya gittim orda yakınımla bizzat görüştüm yüzyüze. Oturduk 2 saat konuştuk. Soruşturmalar bitmedi demişti ama çok az kaldığını da söyledi. Benim bile sonucumun ne olduğunu bilmiyorum lakin olumsuz sonuçlanan bir kişinin olduğunu ve bunların mülakata çağrılmayacağını bana söyledi
-
@piglet, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@shady1 hocam spk ya gittim orda yakınımla bizzat görüştüm yüzyüze. Oturduk 2 saat konuştuk. Soruşturmalar bitmedi demişti ama çok az kaldığını da söyledi. Benim bile sonucumun ne olduğunu bilmiyorum lakin olumsuz sonuçlanan bir “çok” kişinin olduğunu ve bunların mülakata çağrılmayacağını bana söyledi
-
@oguzhan24 bilmiyorum hocam bana söylendiği kadarını burda aktardım ama yinede elimden geldiğince birşeyler öğrenir paylaşırım
-
@piglet Bana güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlananları mülakata çağırmama fikri çok saçma geliyor. O zaman adamı açık açık fişlemek gibi bir şey bu. Kanuna göre 1 yıl kesinleşmiş hüküm yemiş olanlar devlet memuru olamaz diyor bunu nereye dayandırarak mülakata çağırmıyorlar şaşırıyorum.
-
@arya bi de iyi yönden bakin adam neden sorustirmasi olumsuz bunun pesine duser. Öteki turlu zaten ogrenemiyo ve mulakatlardan elenmeye devam ediyo. Sebebini bilmeyerek ustelik.
-
@shady1 işte bence kimse benim soruşturmam niye olumsuz diye peşine düşmesin diye herkesi mülakata çağırıp mülakatta elerler. Açıkçası bende isterim güvenlik soruşturmasının olumlu olup olmadığını öğrenmek ona göre hareket eder boşu boşuna belki sınavlara hazırlanmayız.
-
Bugun emniyete gittim dosyanizi gonderdik dediler ama sonuclarini söylemiyorlar. Söylemeleri lazim sonucta bu bizim hakkimiz yani
-
@piglet sağolun
-
@arya neye şaşırıyorsunuz zaten soruşturmaların asıl amaçlarından biri de bu sadece kurum için değil kamu için güvenlik unsuru bu dosyalar devlete göre
-
@ebruuu belki seni tutuklayacak ileride belki seni kullanmak isteyecek arkadaşlar bu kadar iyi niyetli ne ara oldunuz. Koca ülkeden kısa zaman önce iki tane paralel yapı çıkmış biri cunta biri hakiki devlet. Malesef bu dosyalar kimseye söylenmez birçoğunun yargısal tarafı bile yok sadece istihbarat bilgisi.
-
hocam dosya benim dosyam yani tabiki bilgi vermeleri lazim. Yoksa kim vurduya gidenler olur
-
@ebruuu olmuyor mu sizce
-
@ebruuu hocam polis gelmiş miydi eve güvenlik soruşturması için?