Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 oluyor ...
-
@muslum yok hocam gelmedi ben evde yokken geldiyse bilemem ama. Komsulardan bir sey diyen de olmadi.
-
Bugün sermaye piyasaları kongresindeyim spk dan birilerini bulabilirsem belki Vahdettin bey ile görüşmeye çalışacağım. Umarım haber alabilirim. Bu arada BDDK da bizi eleyen vatandaşı buldum gidip bir soracağım ne diye bu kadar insanı boşuna beklettiniz.
-
@oguzhan24 hocam alemsin, dedektif gibi iz peşindesin maşallah Hadi öğrenirsin inşallah bir şeyler BDDK vatandaşı forumlarda sevgiyle anılıyor iletirsin
-
@piraye vallahi fotoğraflarını çektim zaten gördüğüm yüzü duyduğum sesi unutmam da ona da bir ayar vereceğim eğer az gururu varsa. Başkanla konuştum bu arada referansım da oldu çok şükür
-
Vahdettin bey de bilmiyor ya da söylemiyor ve evet 2 kişi kaldı dedi. Az sabredin bir kaç kişi zaten eklendi cagirilmayacak dedi mülakata yani @piglet haklı olabilir. Ben bugün arkadaşa da bir son kez sorayım artık kızmaz umarım
-
@oguzhan24 hocam cok tesekkur ederiz
-
@oguzhan24 sen süpersin helal sana
-
Arkadaşlar bu alımlardaki kadro İstanbul’da mı olacak , hukukçular nerde biliyor musunuz
-
@oguzhan24 valla bu yazıyı okuyunca içimden bi ses Aralıkta mülakat olacağını söyledi inşallah oluverir şu bekleme biter..... tam 6 ay olacak .... dile kolay....
-
@oguzhan24 Hocam Vahdettin Bey doğru söylemiştir bence yani ben öyle düşünüyorum. Mülakat yakın mı dersiniz, ben öyle hissettim
-
@criminalawyer hocam benim arkadaşın söylediği ankara istanbul size bağlıymış yani ikametgah ve isteğiniz ama hukukçular ankara olabilir
-
Istanbulspor Taşınacak Merkezine Finans @oguzhan24 Zaten
-
@criminalawyer yok onu biliyorum ama 2019 da o şuan için de soruluyormus bireylere ama hukukçular en son geçecek ekip olabilir istanbul a
-
@oguzhan24 seni iki kere tebrik ediyorum hocam yukardaki yazıyı da anladın sağolasın
-
@oguzhan24 ay hadi insaAllah ili biz seceriz
-
@ebruuu sizin Ankara mı İstanbul mu?
-
@oguzhan24 Ankara.
-
@ebruuu Ankara az şanslı onlar 30 dk geç başlayıp daha az mesai yapıyorlarmış tabi hayat da daha ucuz ev kiraları vs.
-
@ebruuu İnşallah olur da bunlar düşüneceğiniz son şeyler olur. Benimki laf kalabalığı