Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 insaAllah 3 e 5 e bakmam maas son düsünülecek sey. Calisacagi yer yasadigi yerde olunca insan daha rahat ediyor illaki. Tabi alindikda ili kaldi
-
@ebruuu evlilik durumunda seçim yapılabiliyor mu ili şehirden biri
-
@oguzhan24 şu forumun en renkli üyesi ;)) bi türk kahvesi benden
-
@criminalawyer eyvallah kardeşim ama kahve sevmiyorum bir limonlu çayını alırım
-
@criminalawyer bilmiyorum ki. Bence secme hakki taninmaz nerede eksik varsa alim oraya olur. Ama ornegin hukuk alaninda 3 u ankara 7 si istanbula gidecekse calisanin fikri alinabilir ya da evlilik durumuna bakilabilir bizim icin daha iyi olur boyle bir durum.
-
Mülakatlar hakkında yüzyüze bilgi almak için bugün kongreye uğradım ama SPK nın standı bile yok, kimseyede ulaşamadım, başkan yardımcısı oralardaymış onu da bulamadım. Vahdettin Beyin konuyla bilgisi yokmuş onu öğrendim. SPL ve TSPB den de SPK da yetkili kimseyi tanıyan yok. Mehmet Şimşek konuyu zaten bilmiyordu. Onu görmüş oldum. Kurul ana sponsor olmasına rağmen ulaşamadık. Konu hakkında şeffaflık yok, bilgiye erişme imkânım olmadı. Kuruldan birini tanıyanlara ulaştım ama resmen görüştürmemiz doğru olmaz dediler. Durum böyle daha bekleyeceğiz anlaşılan.
-
@ebruuu siz de mi hukukçusunuz ?
-
@menkul_kiymet beklemekten başka yol yok şimdilik
-
@ebruuu hocam öyle ya da böyle istanbula gidilecek yani
-
@shady1 evet ama spk nın bir temsilciliği ankarada kalacak diye duymuştum
-
@criminalawyer uzmanlardan da kalacak olur mu ? bir de illa ki tecrubelilerden isteyen varsa onlar kalir bence
-
@criminalawyer yok hocam bilisim alanim
-
@shady1 evet hocam oyle bir sey var nerdeyse hepimiz istanbula
-
2-3kişi neymiş doğrusu çok merak ettim kim bunlar kaç aydır bitmedi soruşturmaları
-
Yalan yaa. Benim dosyam teeee agustosda gonderilmis. Cabuk hallediyorlar demek ki.
-
Öyle böyle olduydu olacaktı mülakat derken, hakimlik sınavı da yaklaştı ona da hazırladınız çalıştırdınız bu arada tebrikler Spk
-
@criminalawyer Adamlar düşünüyor bizi daha ne olsun valla en son çalışmamı geçen Mayıs da yaptım sonra ne iktisat ne hukuk kitap yüzü açtığım yok. Bakalım olur da çaığırırlarsa mülakata patlamam inşallah :))
-
Bu bekleme surecinde ortada olmayan kaç tane ilan geldi, sureclerini bile tamamladilar iş başı yapcaklar nerdeyse
-
@shady1 ya 2017 kpss ye göre alım yapan kurumların süreçleri bitecek. İnternette yurt dışındaki hocalarla ingilizce konuşuyorum bir ara durumumu konuştuk gülmekten öldüler öyle saçma şey mi olur diye inanmadılar. Bu arada ayrıyeten bir sorum olacak başlık burası değil ama samimiyetinize güvenerek yazıyorum. YDS için AKIN dil nasıldır önerisi olan kadıköy şubesi için soruyorum. Daha önce 2015 de 75 aldım amaç min 80 ve sınıfları 35-40 kişiymiş çok geldi bana sizce nasıl olur. Birileri yardım etsin.
-
@oguzhan24 hocam üniversiteyi bitirdiğimde hocamin dediği ilk sey : yurt disinda yuksek lisans yap .adam ne olacağını biliyomus demek ki biz naptik terketmedik ama
Kurs icin benim tavsiyem akinin kitaplarindan calis hocam zaten biliyosun ingiliççe. 5 -10puan icin bosuna kursa gitme derim