Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
29.03.2018 Günlerden forum üyelerimize teşekkür iletme günü olsun.
@genclerbirlikli kardeşim konuya seni canı gönülden tebrik ederek başlıyorum. Forumda insanlara her türlü sınav, süreç, puan, özel konular vs. her anlamda yardımcı olmaya gayret göstermiş forum üyemiz. Allah emeğinin karşılığı olarak da sana güzel bir meslekte yer almayı nasip etti. İlanlarını ve diğer konulardaki yerini özleyeceğiz, locanın anahtarlarını Hazineye bıraktığımızı bilmeni isteriz. Vakit buldukça keyif maçlarına her daim bekliyoruz.
@1903bjk yazdıklarıyla bizi mest eden, özellikle şiirleriyle, bıraktığı notlarla bol okumanın önemini ve anlamını bizlere fazlasıyla hissettiren üyemiz. En saygın köşemizde 3. sıradaki yerini sağlamlaştırarak, paylaşımlarıyla sitemize renk katmaya devam ediyor. İnşallah bu gözlerimiz sizinde çok iyi bir kurumda işe başladığınızın ilk elden haberini almayı bize nasip edecek. Aydınlığınızın her daim üzerimizde olmasını diliyoruz.
@can-mavi güzel arkadaş, güzel dost, güzel insan. İİBF için bugün olsun sokağa çıkalım desek çıkacak insan. Yüz yüze tanışamadık ama tanışmışız kadar tanırım seni. Bütün ilanları tek tek araştırıp duyum almaya, aramaya çalışan insan. Kaymakamlık mülakatı olmasa da ertesi gün nerede kalmıştık diyebilecek kadar dimdik ayakta kalabilecek insan. Sana değerli sayfamıza katkıda bulunduğun için teşekkür ediyoruz. @can-mavi
@Shady1 her an her yerde karşımıza çıkan forum üyemiz. Bildiğini sır haline getirmeden paylaşan insan. Yardımcı olmaya çalıştığı forum üyesi sayısından kendisinin dahi haberi yoktur ama biz her daim onun takipçisiyiz. Umarız onun da çok iyi kurumlarda kariyer meslek sahibi olduğunun haberini forum sayfamızdan duyarız.
@fiscaldrag sayfamıza emeği geçen ve çoğu sınavda aktif şekilde süreci takip eden forum üyemiz. Bilgisini, tecrübesini, başlıklara hakimiyetini her daim görmeye devam ediyoruz. Bildiği hiçbir şeyi saklamayan üyelerimizden. Gelecekte iyi bir kariyer sahibi olacağını düşüyor ve diliyoruz. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
-
@antimülakat hocam çok teşekkür ederim :))) forumda öyle aktif(t)im ki artık beni admin sanıp sorunları anlatıyordu arkadaşlar, ben de sizlere yönlendiriyordum ekseriyetle halen buralardayım, gece resmi gazete ve dpb ye bakıyorum alışkanlık oldu ilan görürsem affetmem paylaşırım anahtarlar cebimde her zaman, zaman buldukça da gelirim yine dükkana
-
@antimülakat
Ne iyi geldi bu yazdıklarınız bir bilseniz. Mutlu ettiniz:)
Güzel düşünceleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ediyorum.
En saygın 3. üye olmak da ayrı bi mutluluk verdi:)
İyi ki varsınız, iyi ki varız -
@antimülakat Hocam teşekkür ederiz bizi mahçup ettiniz Asıl sizin hakkinizi biz ödeyemeyiz. Bu platformun fikir babasi sizsiniz. Burasi olmasa ne biz bi sey paylasabilirdik ne de yardimlasip, dertlesebilirdik arkadaslarla. Bu forum hayatimizda büyük bi boşluğu dolduruyo .site bakimda veya saldırıya ugramis oldugunda bi kac saat ulasamiyoruz ya isye o zaman daha cok anliyoruz kiymetini Süreçte olmadiği halde, geçtiği yollari unutmayip, yardimseverliğini esirgemeyen bizim dertlerimizle dertlenen sizler iyi ki varsiniz
-
@shady1
Sınav başmüfettişi mi Hiç gülesim yoktu çok yaşayın emi -
@1903bjk, içinde söyledi: Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
@shady1
Sınav başmüfettişi mi Hiç gülesim yoktu çok yaşayın emiBizi müfettiş yapmiyolar , sonunda kendi kendimizi yapmaya karar verdik
-
İşin garibi uyuyanda yok aramızda. @genclerbirlikli 657 affetmez söyleyeyim, Uyarı cezası maddelerine göz atmalısın. Gece teftiş ekibine selamlar iletip, rüya alemine geçiş yapıyorum
-
@antimülakat Sizin nezdinizde, bu platformun bulunduğu noktaya gelmesinde katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aynı yolda yürüdüğümüz kardeşlerimizin yükünü bir nebze hafifletebiliyorsak ne âlâ. Güzel temennileriniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Umut kırıntılarını dâhi yitirdiğim bir dönemde girmeye hak kazandığım mesleğimi en iyi şekilde icra etmeye çalışacağım ve bu süreçte de bildiğimi, öğrendiğimi paylaşmaya devam edeceğim. Rabb'im emek veren tüm kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.
-
@antimülakat rgde veya dpbde görürsem paylaşırım elbet onu demek istedim
-
@genclerbirlikli kurumda söz konusu olan bilgileri de almak isteriz. Dilersen bu duyumlar için açacağın ikinci hesbı hemen aktif edebilirsin
-
@antimülakat güzel bir nick bulayım da
-
@genclerbirlikli antiduyumcu olabilir mi?
-
@antimülakat ooo çok güzelmiş hocam keske özelden yazsaydin yaa
-
bkn. foruma bir daha gelinse alınacak nickler
-
Yanlış canmavi'nin ismini zikretmişiz hiç haber veren yok. Allah'tan @Hayatım-Sınav varda hızır gibi yetişti ve durumu düzelttik. Bizim için yeri ayrı olan @can-mavi kardeşime teşekkür ederiz.
-
@antimülakat kardeşim ne yalan söyleyeyim okurken hem duygulandım hem de güzel bir tebessüm ettim, her paylaşıma rahatlıkla bir yorum yazarım ama bu paylaşıma aklımdan gönlümden geçen binlerce kelimeyi buraya aktaracak kelimeleri bulamadım , Allah razı olsun güzel düşüncelerin için , tüm forumdaşlara selam olsun ...
-
Dostlar hepinize merhaba. Bildiğiniz üzere forumda Ben, @Antimülakat @aliveli @Agor ve @Phoenix hesaplarıyla Adminliği yürütüyoruz. Forumun yoğunluğu ve zaman zaman bizim yetişmekte zorlanmamız hasebiyle ilk Moderatör görevlendirmemizi yaptık. @genclerbirlikli kardeşim forumda artık moderatör olarak görevlidir dostlar. Kendisi gerek başarısı ile örnek olması, gerek vakur ve seviyeli duruşu ile gerçekten buranın kalitesini yükseltmesi, gerek ince mizahı ile başlıklara renk katması, gerekse bilgisi ve azami çabası ile her başlıkta katkıda bulunması nedeniyle, teklifimizi, nezaket gösterip kabul ederek aramıza katılmıştır. Kendisi bundan sonra forumda düzenleme yapma ve ikaz edip yeri geldiğinde uzaklaştırma yetkisini haizdir. Bize duyduğunuz muhabbeti ona da besleyeceğinizden ve hepinizin en az bizler kadar kendisini sevdiğinizden eminiz. Allah utandırmasın @genclerbirlikli kardeşim. Hep bizimle olursun inşallah.
-
@paretowilfredo @genclerbirlikli Bodycim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Severek takip ediyoruz
-
@baumol darısı sana:)
Tebrikler olsun️ @genclerbirlikli -
Ben de @genclerbirlikli kardeşimizin teklifimizi kabul etmiş olmasına teşekkürlerimi sunuyorum, bir yandan da ligdeki durumları ile ilgili üzüntümü bildireyim burada fırsat bulmuşken . Onun gibi adı geçmekte olan diğer arkadaşları da forumda özellikle forumdaki herkese ve sizlere destek olma noktasında moderatör olarak görmek istediğimi belirtmek istiyorum.