2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@walrass06 Hocam ben kpss değil kurum sınavından bahsediyorum
-
@buhara şimdi o alana geçsem bu sefer orda ilan gelmez
-
@maliyeci07 biliyorum hocam ona dedim zaten 85 i
-
Arkadaşlar 2016 da puanı 82 olan birinin sıralaması tam olarak neydi bu puana sahip arkadaşlar cevaplayabilirmi lütfen ???
-
@lamıcimiyok 82.6 ile 5400lerdeydi
-
Suana kadar tek sıkınti tasra uzmanliklarinin gelmemesi 90 ustu cok sansli bu sene
-
Bende bu il göç ilanından sonra 2000 kişilik guy ihtimalinin imkansız olduğu hissi oluştu. 1500 den aşağı olmasa bari
-
@zenginmemur Nesi şanslı kardeşim sinava girmekle iş bitmiyor ki
-
@hamzaömerhalid Olabilir valla
-
Acaba İçişleri göç alımında olduğu gibi il planlama içişleri uzm yrd ve stajyer gelirler alımlarında da çok az kadro mu ayıracak.Stajyer 10 kişi oluyorda, il planlama ve içişleri uzm yrd 40-50 oluyordu.Göçten bu kadar az alım yapınca bunlar için ya hiç ilana çıkmayacak ya da 5-10 alacak gibi geliyor.(
-
Arkadaşlar ilk 7-8 binde olupta guy sınavına başvurmayacak kaç kişi vardır size göre?
-
@walrass06 1000 kişi vardır
-
@walrass06 en az 3 4 bin kişi
-
@duranvarlık, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@lamıcimiyok 82.6 ile 5400lerdeydi
Duran varlık çok teşekkür ederim zahmet olmazsa ekran görüntüsü atabilirmisin
-
@bonus 2000 bin guy alındı hocam zaten 1000 i 8 bindedir
-
@walrass06 yeni Guy ilanı gelene kadar
Geçen sene 400 sgk+bu sene 400 sgk
2000 guy+300 vmy+60 RTÜK +merkez bankası+200 kaym +50 Sayıştay+ve Guy olup daha iyi yerlere gelmek isteyen Guylar girdi sınava bu sınava katılanların çoğu 83 84 üstü puan alan insanlar -
@walrass06 Anladım hocam.. 3000'lerdeyim
-
@walrass06 Ortalama 4000 kişi vardır şu son guy alımı ve sgk'lar rakamı çok arttırdı.Bu yıl her açıdan çok avantajlı 2016 kpsss'den gelenler de yok ama alımlar böyle olursa bunların pek bir kıymeti kalmayacak
-
Malum yilbasi eglenelim diye disari ciktik.Suan masaya yeni arkadaslar geldi tanisma fasli.say bastan herkes ne is yaptigini falan soyluyor.sira bana geldi yine hüsran dedim hiiicc sorma kankamdan hemen destek geldi sorarsan gece biter 2015 guydan baslar anlatmaya nerde olursak olalim aklimiz hep halimize takik,sinirim bozuldu kendi dunyama foruma döndüm:) 2019a bu dusuncelerden siyrilmis olarak kendimizi anlatirken ayy simdi sira bana gelcek ne dicem korkusu yasamadan girmek nasip olur insallah hepimize..
-
@buhara kardesim olsun en azindan bi umudunuz oluyo