2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar işkurda çalışan bi arkadaşımdan aldığım duyuma göre 25 İŞKUR istihdam uzman yardımcısı ilanı yakındır.İlgilenen arkadaşlara duyurulur
-
@yunus1yavuz teşekkürler hocam puan turu belli mi ?
-
@shady1 yok hocam sadece alım olacağını puan türünü öğrenemediğini ve mülakat ile alım yapacağını söyledi arkadaşım. İnşallah bir an önce gelir ilan
-
@yunus1yavuz 2 önceki alımda Çeko ağırlıklı puanlar ile, en son alımda ise YDS ağırlıklı puanlar istemişti. Bu kez tam bir muamma. Ancak dengeli puanlar seçecek gibi geliyor bana. P23 gibi, P48 gibi. ÇEKO konusunda beklentim kurudu kurumlara karşı.
Bu arada dostum normalde 60 kişilik bir kadro ayrılmıştı normalde İşkur'da. 60'ta 25 iibf için mi yoksa bu 25 de bölünecek mi acaba bu konuda bilgin var mı? Yani şöyle sorayım 25 Kişilik ilan şeklinde mi geldi bilgi.
-
@paretowilfredo üstad ilanın 25 kişi iibf mezunları şeklinde olacağını söyledi. 60 kişilik alımın bahar zamanı planlandığını sonrasında vazgeçildiğini söyledi. Hatta İŞKUR müdürü Gazi Üniversitesinde kendisi söylemişti ilana çıkacağını ancak sonrasında iptal edilmiş.
-
@yunus1yavuz Aynen ben de bi İşkur yetkilisinden 60'lık ilanı alıp burda duyurmuştum ama gelmemiş üzmüştü bizi. 25 'lik İİBF alımı çok güzel haber dostum. Emeğine sağlık. İnşallah tez zamanda gelsin.
-
@paretowilfredo sizin de tahmininiz çeko dan alim yapar yonundeydi ama p3 isterse şaşırmam artik. Kurumlar şaka gibi puan seçiyolar
-
@shady1 Aynen dostum Gençlikten sonra her şeyi beklerim artık.
-
@yunus1yavuz ayni duyumu bende aldim hocam. Kurumda calisan bir arkadas soyledi. 25 kisi yakinda ilan gelir dedi. Yds istenip istenmeyecegi henuz belli degilmis kurumda o tartisiliyormus. Puan turuyle alakali bilgisi yokmus maalesef
-
@yunus1yavuz 3600 göstergeye sahip miydi hocam bu kadro?
-
@magduriibfli yds nasi tartisiliyomus hocam bakmadim ama mevzuatinda yaziyosa ister , yazmiyosa istemez oyle degil mi ? Mevzuat degisikligi mi yapacaklarmis
-
@shady1 kardesim acikcasi o kadar ayrintili sormadim. Ne soylediyse yazdim. Istenip istenmeyecegi belli degil henuz dedi
-
@erkan https://www.tercihiniyap.net/haber/iskur-istihdam-uzman-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi MESLEK TANITIMI dostum.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
İskur eski alımda ydsli puan aldi ise yds isteyecek gibi malesef bu yds yi kpss puanlarindan çıkartmak pek hayırlı olmadı yds istemeyen yerler bile yds istemeye basladi aspb gibi
-
Yds istemese bile direk mülakat olacağından orta puan düzeylerine hitap etmeyecek sanırım. 90+ kapatması muhtemel. Bence epey güzel bir kadro. Bu duyumla beraber yeni yıla da forumda girmiş olacağız. Bol ilanlı iş güç dolu mutlu yıllar diliyorum
-
2018 de atanacağız inşallah
-
Arkadaşlar 2015 te KPSS’ye giren varsa aramızda varsa rica etsem p35 puanınızı ve sıralamanızı söylermisiniz?
-
@walrass06 Puan 90 sıralama 320
-
8-15 şubat 2015 te 15 kişi almış 4 katı p60-63-68 den 75 ve üzeri kapanış 91.007