2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@marjinalfaydali bnce 12bine gelir.geçen sene iki yıllık puanların olması ve guy ilanının da geç gelmesine rağmen bn 11binle girmiştim sıralamaya.
-
guy ilanı 1500 gelir ve tek il devam ederse 15-16 bini görür tahminim.
-
@sssld insallah hocam.onumuzden giden 2000 guy sgk ve cmy cileri de dusunursek olabilir ama cok cok riskli...
-
@sr insallah hocam
-
@bolulu kesinlikle hocam.sahsen bana gelip gelmeyecegi muamma bile olsa seve seve tum kurum sinavlari icin katilirim.
-
@marjinalfaydali doğru bi ille bnce rahat gelir tabi alım sayısı da önemli.
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@sssld insallah hocam.onumuzden giden 2000 guy sgk ve cmy cileri de dusunursek olabilir ama cok cok riskli...
Riskli ama yapacak bir şey Yok. Eldeki puan belli
-
1250 alım düşükmüş kankalar ,4000 sıralama var ama il tercihi yüzünden yine sıkıntılar olaylar olaylar ,hayırlısı bakalım ,vesselam
-
@sssld soylendigi gibi 1250 1500 luk bir alimsa kritik olacak durumum.2000 kisi alim olur dusuncesiyle biraz rahattim gelir diye dusunuyordum
-
@sr malesef hocam...
-
Gümrük ve ticaret uzmanlığı almıyor uzun zamandır bu sene alır umarım
-
arkadaşlar bu arada nezihe hatun hocayı bilen var mı? hukuk hocası sanırım.önceki gün face de aynen şöyle yazmış;
''''aldığım duyumlara göre 2018 mart:kaymakamlık sınavı
2018 mayıs:adli idari hakimlik
ve 2000 kişilik guy alımı yapılacaktır.hazırlık için benimle iletişime geçebilirsiniz '''' -
@marjinalfaydali burayı takip ediyodur belki
-
@marjinalfaydali son cümlesi aslinda ne amacını olduğunu gayet belli ediyor
-
@marjinalfaydali resmen emek hırsızı! daha neler kendileri hiç emek vermeden burdaki haberi kendi haberi gibi kullanmış bence gidip hesabının altında belirtelim haberin kaynağını ayıp harbiden
-
@busus belki de: )
-
@guyan-gelmiş bende öyle düşündüm duyumdan ziyade kendi çıkarları doğrultusunda umut tacirliği gibi geldi..fakat önyargılı olmak istemedim sonuçta hoca.belki tanıyan,duyumlarına güvenen vardır diye merak ettim.
-
@mk-ank hocam face de meşhur o çok takipçili A grubu sayfasında paylaşmış.tabi altına bir çok soru dolmuş ama cevap vermemiş hiçbirine..
-
@marjinalfaydali hocam cevap vermesi için bilginin kendisine ait olması lazım. iyice acayipleşti piyasa kar ve rant için başvurmadıkları yol kalmadı artık
-
@mk-ank öyle hocam...malesef insan üzülüyor.yalan olduğunu bildiğin halde inanmak istemek...ne denir ki.