2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@tyr61 umarim sizin dediğiniz kesim az bir kesimdir
-
@tyr61 vay arkadas ya devletin bunlardan haberi yok mu ? Bu kadar kendini yetistirmis adama resmen hakaret bu ya. Sonra da memura performans sistemi gelecek diyolar. Performans yok ki öleceksin. Bu tur adamlar resmen zarar veriyo devlete millete
-
@guyan-gelmiş bu durumu benim arkadaşlarımda söyledi mesela kocaelide ocak ayında emekliliğe ayrılacak bir çok kişi var dedi. En büyük sebepte bu yeni sistem öğrenemiyorlar ve ayrılıyor dedi.
-
@bonus baya bir değişiklik var yillardir sure gelen standart devlet muhasebe full değişti tuşlu telefondan androide geçmek gibi o yüzden ben yine de emekli olacaklari konusunda ümitliyim
-
derneklerden hala ses yok. başvuru sekmesi mahzun mahzun duruyor e devlette
-
@guyan-gelmiş antepte çalışan arkadaşımda emekli olanların sayısını söyledi antepte 800 kişi çalışıyor yaklaşık 2017 de 80 küsür kişi emekli oldu 2018 ocakta da 50 60 kişi emekli olacak dedi. Hatta bir birimde adam kalmadı dedi.
-
@bonus oh oh iyi iyi yeni teknolojik maliye genç beyinlerle ayakta durabilir
-
Arkadaşlar tartışmanızın konusunun bu başlık olmadığını düşünüyorum. Lütfen ilgili başlıklarda konuyu tartışınız. Her yeni iletide acaba bir gelişme mi oldu ilan mı geldi vs diye düşünüyoruz. Lütfen bu hususta biraz duyarlı olalım dostlar
-
@guyan-gelmiş bu emekliliği düşünenlere , geçen yıl bizimle canla başla tartışan kurumiçisınav bekleyen amcalar da dahil mi?
-
@joeblack16 buraya yazmamin amaci guy'a olacak etkisinden bahsetmekti
-
@aylin o amcalar gözü açık amcalar onlar kendilerine uygun yer bulup pusmuşlardir onlar emekli olmaz
-
50 Kişi Aile ve Sosyal Politikalar Denetçisi demiştik yazdığımız haberde ancak Uzman Yardımcısı geldi. Bilgiler unvan noktasında inşallah karışmıştır bu ilan ekstradır. Ama değilse de listeden bir alımı daha silelim Darısı diğerlerine inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun dostlarhttps://www.tercihiniyap.net/haber/aile-ve-sosyal-politikalar-bakanligi-uzman-yardimcisi-alim-ilani
-
@paretowilfredo hocam il göç defterdarlıktan var mı bi havadis
-
@tuuba42 en son gelismeleri paylastik dostum yeni bir sey oldukca eklemeler yapacagiz.
-
@shady1 sundan net şekilde Eminim devlette çalışana kadar bilmezdim ama eski memur zihniyeti yüzünden devlette bürokrasi artıyor isler yavaşlıyor. Sen genç olarak nekadar aktif olmaya çalışsan da seni bu devran öğütüyor. Tüm devlet kadrolarında gençleştirme şart. Ya da bu genç dinamizmini kendi ısın icin harcayacaksin ben suan ki hedefim ya en iyisi olmak ( kaymakam gibi) yada kendi işimi kurabilmek. Maalesef devlet bu güzel kardeşim
-
@guyan-gelmiş basit matematikle söylüyorum 45 personeliz 8 i Yeni gerisi yaşlı. Ve hiçbiri de emeklilik istemiyor. Çünkü zaten calismiyor onları yenilikler falan ilgilendirmiyor.
-
@tyr61 çünkü önünde kanun var sen eksikleri görüyorsun düzeltmeye çalışıyorsun yılların kalıplaşmış memuru sana gelip sen ne karışıyorsun 5018'e tabisin bunlara bak geç diyor eee ama yanlış.
Eski memurların temel felsefesi ''Sen masandan sorumlusun'' Devlet batsa da zarar da etse masandan başka işe karışma bu gençleri kişisel görüşüm resmen öldürüyor. -
@tyr61 haklısın hocam bizzat yaşıyorum ben de ama ne bileyim herkes öyle değildir düşüncesinde yaşamak iyi geliyor.
-
Rabbim bana bir gün devlet kademesinde yönetici olmayi nasip ederse inanın en cok bununla mucadele edeceğim. Çünkü kamu personeli olmadığım halde çok şahit oldum bu tarz şeylere. Ve gecen günlerde GIB'in resmi sitesinde insan kaynaklari bölümünde calisanlarinin %40tan fazlasinin 26 yılı askindir gorev yaptığıni görünce şok oldum. Kamu personel rejiminin bu yonde değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyim. Kamu sektörü yan gelip yatma yeri değildir. Maazallah yetim hakkı var bunun icinde nasil hesap verirsin....
-
arkadaşlar bunların önüne geçilmesi için ilk önce emekli maaşlarına düzenleme yapılması lazım 1000 liradan fazla düşüş oluyor adamlarda haklı, geçinemem korkusuyla emekli olamıyor. sorunun köküne inmeniz lazım o yüzden bunu burada tartışmayalım ilan geldi sanmasın diğer arkadaşlar