2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@duranvarlık bugün adem kilic da bundan söz etmiş yüklü bir duy ilanı gelecek gibi tarzında. .inşallah diyoruz o yıl bu yıldır ..
-
Gecen yil maliye bakani 600 duy diye aciklama yapmisti dedi bana arkadasim 300 vmy dedi ayni programda vmy aldi bi duy 600kisi kaldi soyleyipte yapmadigi simdilik ins gelirrrr
-
@olursaolur hocam yüklü dedigi mesor ya 50 kisiye filan yuklu diyo olmasin
-
@shady1, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Yüklü dediği
-
@shady1, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Yüklü dediği
Yüklü dediği nedir
-
@shady1 sanmam vardir ki bişeyler özellikle o şekilde belirtmis
-
@duranvarlık evet hocam guy ilanına aralık dedi @can-mavi
-
Guy 1250 civarı olursa az gibi inşallah 1500 den fazla olur . Şu içerden alma kadar saçma iş yok gençlere fırsat verilsin de çok kişi nasiplensin..
-
@maliyeci123 duy'un 600 kişi olacağını sanmam, geçen yıl Naci Üstad kurum içinden alınacak olan duy ve guy'lardan bahsetti, guy için sayı 1250 olacakmış, duy sayısını bilmiyorum ama 600 olmaz hatta 250 yi bile görmez
-
@maliyeci123 üstteki iletiye yanlışlıkla etiketledim dostum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@maliyeci123 duy'un 600 kişi olacağını sanmam, geçen yıl Naci Üstad kurum içinden alınacak olan duy ve guy'lardan bahsetti, guy için sayı 1250 olacakmış, duy sayısını bilmiyorum ama 600 olmaz hatta 250 yi bile görmez
@pareto_wilfredo Hocam bugün umut dolu haberler alıyoruz farklı farklı arkadaşlardan, siz ne dersiniz aralık ayında guy için. Kalsın mı aklımızın bir tarafında yoksa daha fazla hayal kurmadan unutalım mı
-
Defterdarlık uzman yardımcılığı eski puan türlerinde KPSSP39, KPSSP40, KPSSP42, KPSSP56 ve KPSSP118 ile alım yapmıştı. Bunların 2017 karşılığı ne ola ki?
-
@paretowilfredo üstad böyle birşey hazırlamış önceden
-
arkadaşlar guy da il tercihi değişirse nasıl olacak ? ne öngörülüyor bilgisi olan var mı?
-
Daha çok kısa bir zaman önce masak 250 tane uzmanı naklen alacağını açıkladı. Alınanlar Maliye uzmanı olacak. İnanın en çok üzüldüğüm ilanlar bunlar. Madem bu kadar ihtiyaç var neden 15-20 kişilik ilanlara çıkılıyor? Yazık değil mi bunca bekleyen insana. Zamanında 100-150 merkez uzman ilanları, 2000 vmy ilanları ile girenlerden farkımız suçumuz nedir? 250 tane maliye uzmanı ihtiyacı varsa neden bunca zaman beklendi, her sene 75-75 alınsa her sene biraz daha fazla insan sınava girse mülakat görse ne olurdu? Herkese aynı fırsat eşitliği sağlansa çok mu zor? İnanın içim gidiyor. Üzülüyorum.
-
@maliyeciuzman malesef ülkemizde planlı, programlı yürüyen hiçbir şey yok...
-
@maliyeciuzman
son iki MUY mülakatından elenen biri olarak inanın ki ben de çok üzülüyorum.
lanet olsun..250.şaka gibi.. -
@maliyeciuzman KPSS P72'nin yeni sistemde karşılığı ne olur?
-
@duryy kardeşim bu konuda ne desem yalan olur. Vmy ve muy çok puan türünden alım yapan kurumlar. Ama geçmişe baktığımızda mutlaka işletme içeren puanlardan da alım yapılmış. Bu durumda bu yıl iki puan türü belirlenir. Bir tanesi işletmeli puan olur (18-23-28) diğeride 4 ana dersi içeren herhangi bir puan türü olur. Ama P48 in kullanılacağını düşünmüyorum. Tamamen öngörü ve düşüncedir hiçbir duyum yoktur ona göre
-
@pareto_wilfredo kardeşim p29, p30, p31 puan türlerinden hangi kurumlar alım yapar acaba fikrini beyan edersen sevinirim.