2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@yigido89 Buna dair çalışmalarımız var dostum sitenin KPSS bölümünde inceleyebilirsin hepsini
-
@can-mavi hocam gercekten guy bu kadar dusuk mu alacak herkes gene 2000 civari olacak diyordu...12 bin siralamayla guyda ellerimin arasindan kayip gidecek demek...
-
@paretowilfredo hocam siz ne diyorsunuz bu guyun 1250 civari alacagi duyumuna?gercekten sayi bu kadar az mi olur yoksa sayi vermek icin cok mu erken?fikriniz nedir?
-
@marjinalfaydali Dostum duyumun asli kaynağı @can-mavi kardeşimdir ve kendisinin trollemek kandırmak vs. gibi niyeti olmadığından eminim. Benim kulağıma da ilişen bilgiler var ve örtüşüyor.
-
@paretowilfredo yani sayi asagi yukari boyle olur..oysa ki bir cok yerden yine 2000 civari olacagini duyup umitlenmistim.peki hocam sizce 12 bin siralamanin sansi olur mu boyle bir sayida? 2000 guyun da atandigini dusunursek? Bir de guy alim sisteminin degisecegi soylentisi cok dolasti.sizce onumuzdeki alimda yeni sistem gelir mi yoksa loto gibi secmeye devam mi ederiz?
-
Dostlar yeniden Selamın Aleyküm. Gündüz iş yoğunluğunda atladığım bilgiler de olmuş sanıyorum. Ve daha faydalı olması hasebiyle detaylıca tüm bilgileri bir araya derlediğimiz, Meslek Tanıtım yazılarını da eklediğimiz detaylı bir yazı hazırladık. Bu yazının oluşumunda katkılarını eksik etmeyen, @Priss ve @can-mavi kardeşime, duyduğumuz bir ilanı teyit eden @Asımın-nesli kardeşime teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah bu derlediğimiz alımların ekseri kısmı KPSS gelmeden gerçekleşecektir. Daha evvel olduğu gibi inşallah sizleri yanıltmamaya devam ederiz. Allah utandırmasın bizleri.
Bir kaç açıklamayı yapma gereği hissediyorum bu duyumlarla alakalı. Bu alımlardan net olarak beklediklerimiz çoğunlukta. Ancak özellikle GUY, İlgöç biraz daha teyide muhtaç durumda şu an. Netleştirmek için uğraşıyoruz sürekli. Netleştiği takdirde gerekli düzenlemeleri yapacağız.
Keza İdari Yargı Hakimliği de şu anda orta düzeyde bir duyum.
Kaymakamlığı ben de duydum, @can-mavi kardeşim ilk duyuranlardandır zaten malumunuz. Onun haberi üzerine soruşturduk biz de ve inşallah yanılmayacak.
Sayıştay sürecini yakından takip ediyorum biliyorsunuz evvelki senelerden de. Olumlu olumsuz gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.
SGK Teftiş, KDK Uzmanlık, İşkur İstihdam Uzmanlığı, DPB Neredeyse kesin diyebileceğimiz duyumlar haber değerinde bunlar.
İçişleri Dernekler Denetçiliği de inşallah bu hafta bitmeden en geç gelecek hafta ilana çıkmış olacak.Durumlar böyle dostlarım.
Yazımızda tüm alımları derledik söylediğim gibi. İlk mesaja da eklemeyi yapıyorum. İhtiyaç olduğunda tekrar bakabilirsiniz oradan.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo teşekkürler gözüm kulağım kdk ,dpb kdgm ,insan hakları eşitlik kurumunda hocam
-
@marjinalfaydali dostum benim duyduğum sayı 1250 ile 1500 arası , çünkü kurum içinden yaklaşık 2000 kişiye yakın bir alım olacakmış
-
@sbf12345 KDGM bir alım planlıyordu dostum ancak duyduğumuza göre sekteye uğradı. Ancak bu ihtiyacın olduğunu gösteriyor. Ne zaman bilmem ama alınacağını düşünüyorum. İHK ve KDK zaten zamanını bekliyor. İlk promosyonlarla ilgili süreçleri tamamlasınlar ilana çıkacaklardır.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam bilgilendirdiğin için.
-
@can-mavi zaten bizi bu kurum ici alimlar mahvediyor...
-
MHUY ilani gelirmi 2017 sonuna kadar bunu tam anlayamadım @paretowilfredo
-
hocam kamu başdenetçisi Şerif Malkoç'un aralık ayını işaret bir açıklaması vardı sanki diye hatırlıyorum.
-
@can-mavi bu arada hocam alim sistemi yine ayni mi olacakmis? Bi ara sistem dgisecek falan denmisti?bilginiz var mi bu konuyla ilgili?
-
-
@sbf12345 Evet dostum. Yıl sonunda alıma çıkacaklarını beyan etti.
-
Bence orgutlenmek lazim ben sen yok kardesim biz diye birsey olmali siralama 1 de olsa 10 binde olsa ayni sinava giriyoruz. Teitter etkinlikleri vemce olmali kimse korkmasin bu bizim hakkimiz madem her yil 80.000 mezun veriyor bu bolumler bi zahmet biraz alim olsun gerçekleri soylemek kimseyi ne terörist yapar ne de vatan haini... etkinlik yapilmali ve herkes katilmalidir.
-
@Priss hocam hazır bu kadar güzel haberler geliyorken MHUY la alakalı güzel şeyler varsa sizden duymak isteriz
-
@hasansss o konuda bana biraz zaman verin ben detaylı bir araştırma yapıp buraya yazacağım. Dediğim gibi biraz zaman sadece
-
@priss dört gözle bekliyoruz hocam teşekkürler