2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@olursaolur p38 i gormeyelim
-
Şu P19 ne zaman işe yarayacak merak ediyorum en yüksek puanım bu kamucuyum aslında ama
-
@can-mavi hocam guy da il seçimi degişcek mi bilgi var mı? Resmen hayatmzla kumar oynamaya zorluyolar
-
@baumol dostum bence bddk nin sorulari cok kotuydu.
-
@maliyeci123 o kadar bir bilgim yok kardeşim, sadece sayı ve sınav dönemi hakkında bazı şeyler duydum, duyduklarımı da yazdım, ancak dediğin konu yaklaşık 1 seneden beri başkanlığın gündeminde olan bir şey, inşallah değişir de hakkaniyetli olur
-
@can-mavi peki hocam aralıkta yuksek ihtimal gelir degil mi ?
-
@maliyeci123 evet dostum, büyük ihtimal ilan aralıkta
-
@can-mavi hocam Allh razı olsun bilgi verdiniz...
-
rica ederim dostum, Allah hepimizden razı olsun
-
@olursaolur 4 katı çağırılırsa yüksek olur galiba baya puanlar. Guyu kzananlar da başvurur diye düşünüyorum. Ben kzansam asla başvurmazdım ama
-
@asya en son 50 kişilik alimda 20 kati cagrilmis 82,10 ile kapatmis mülakata kalan 200.kişinin puanı da 73,75 diye biliyorum..5 farklı puan türünden alması işleri karıştırıyor yüksek kapatirsa hiç sasirmam yine de alım sayısına bağlı bunlar bekleyelim görelim
-
@can-mavi kardesim ben kacirmisim duy ve guy ile ilgili duyummu paylastinnn
-
@can-mavi ne ilanii
-
@olursaolur duydan bahsediyoruz değil mi hocam. Benimp48 83 şansım var gibi o zaman
-
@maliyeci123 ne ilaniiii aralikta
-
@asya aynen duy.. calismaya devam edin bence size büyük ihtimal gelecektir
-
@olursaolur guy mülakatından elenince tüm umudumuz mhuy, duy artık ne gelirse
-
Gecen yil 600 kisi duy gelecek diyolardi.hatta guy gelmeden once 600kisi defterdarlik deyip durdular
-
@duranvarlık inşallah doğrudur gelir ya
-
Guy ilani mi araliktaaa