2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ozgur85 300 kisilik bir planlama var dostum. Ancak tarih konusunda guy gibi temkinliyim.
-
@jakuppp kardesim daha sistem netlesmis degildi son sordugumda. Benim dusuncem 20 kat daha makul bir secenek gibi. Ama tahmin yalnizca.
-
@otuzyılsavaşı sormak lazim kardesim bilgim yok malesef.
-
@priss çayımız sigaramız olsun her şeyimiz tamam kardesim
-
@paretowilfredo ilan geldiğinde netleşir sanırım kat olayı
-
@jakuppp Iyice yaklasana dek bir plan yapilmayacak gibi kardesim. Ilanla beraber netlestirecekler saniyorum. Bakalim bekleyip gorecegiz hep birlikte.
-
@paretowilfredo hocam son sorum Guy yenı bitti neden tekrar bir hazırlık içindeler 2017 bitmeden bır alım daha mı yapma niyetindeler
-
@jakuppp Anladigim kadariyla evet kardesim. Ama en son boyle planlama duyurdugumuzda 5 ay sarkti. O nedenle sakin bir sekildr bekleyelim. Ama dersten kopmayin ozellikle elenmis arkadaslarimiz hiz kesmeksizin devsm etsin calismalarina. Hicbir sey olmasa kpss puani tazelenir.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun sizden elenen biri olarak umutlarımızı bir nebze de olsa yeşerttiniz hocam sağolun
-
@paretowilfredo hocam mükemmelsin çok teşekkürler, tek bir sorum var vmy 2018 kpss den önce gelme ihtimali öngörülüyor mu?
Düşük bir ihtimal mi yoksa -
@maxmin benim tahminim kpss sonrasi beklenir dostum. Alinan kisilerin egitimi vs. Duzene koyulur o donemde de yeni alima cikilir. En azindan kurulun yeni alinanlar icin politikasi bu sekilde. Egitim sureleri uzatildi bu sebeple. Daha iyi yetstirmek su anda esas aliniyor.
-
@paretowilfredo bilgiler icin teşekkür ederiz. Hocam sgk teftiş ve sgk uzmanlik puan türlerinde p42 olur heralde değil mi ? Sgk uzman yard sinavini kurum kendi mi yapiyo kaç kati cagiriyo bilgilendirir misiniz ?
-
@shady1 Meslek tanitimi var dostum orada bakabilirsin detaylara.
-
@paretowilfredo
son iki MUY mülakatından elendiğim için..
"Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı" değilim hocam
teşekkürler. -
@paretowilfredo o zaman şöyle ifade edeyim kardeşim;
1- guy aralıkta ilan, 1250-1500 kişi , bu sayının sebebi ise en az 1500 kişi de içeriden alacaklarmış
2- duy ve mhuy yakın zamanda kesin olarak açılacakmış (sayıyı bilmiyorum)
3- son olarak kamu ihale kurumu 20-30 kişi arası ilana çıkacakmış -
@paretowilfredo bizimle bu süreci yaşayıp bizim için mücadele veren bizi bu süreçte ayakta tutan siz büyüklerimize saygımız sonsuz. Art niyetli insanlar hep olacaktır siz onlara aldırış etmeyeniz. Biz her zaman sizlerin iyi niyetinin farkındayız yanınızdayız
-
@can-mavi duy ve muy a 1 senedir acilcak deniyo ama hocam bi turlu acilmadi sizin yakin zaman dediginiz ne zaman acaba
-
@shady1 muy hakkında bir bilgim yok kardeşim, duy'un tarihini bilmiyorum ama 2017 sonu veya 2018 in ilk 3 ayı içinde olacak galiba
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam umarız en kısa zamanda gelir ilanlar
-
Dernekler denetçiliği taşra mı merkez mi?