2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo
sildiğiniz linklerdeki konu hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? -
@paretowilfredo Guy için bekleme süresini ne kadar öngörüyorsunuz peki hocam. Kabaca 2018 kpssden önce yada sonra olarak ne dersiniz?
Ayrıca bilgiler için teşekkürler, Allah razı olsun.
-
@duryy, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@aslan-reyiz puan türü olarak neleri beklemeliyiz.
Hocam bir tahmin listesi vardı @pareto_wilfredo yardımcı olabilir belki ben bulamadım o listeyi
-
-
@otuzyılsavaşı Kardesim ust uste oldugu icin sildim onlari yanlis anlama. Ayni siteden ve ust uste olunca viral algisi olustu bende.
Konuya gelince 250 kisi merkez uzmanliklardan ve teftis kurullarindan yeterligini almis mensuplardan alinacagi bilgisi var. Msb nin alimi gibi bir alim olacak.
-
@aslan-reyiz Dostum ana sitede arama butonu var orada puan analizi beklenen alimlar yazarsan bulabilirsin. Su an musait degilim atamiyorum.
-
@paretowilfredo az ucundan belli et bari sayı 1500 altı mı üstü mü guy için
-
@aslan-reyiz hocam ben baktım adem kılçım hesabına göremedim
-
@paretowilfredo o art niyetli şahıslar yüzünden iyi niyetlileri cezalandırma üstadım başlayalım mı ders çalışmaya ?
-
@guyan-gelmiş Dostum onu da çok bilen saygı değer büyüklerimiz söylesin istihareyle falan belki
Emin olalim da kardesim insallah. Biz sir efsun yaratmayiz. Duydugumuzu aktaririz insallah.
-
@ozgur85 Estagfurullah kardesim ne cezasi. Sadece yipranmak ve birilerince yipratilmak istemiyorum. Ailemizi koruyorum gibi dusun
-
@paretowilfredo Öncelike kardeşim seni aldığın riskten dolayı tebrik ediyorum. 100 tane şey yazmışsın içlerinden biri dahi gelmezse linç yiyeceksin haberin olsun gerçi tutanlarda sonradan ya tutarsa oluyor da neyse benim iletişim ağım o kadar geniş değil mhuy ve guy biraz da sayıştay o kadar.
-
@paretowilfredo eyvAllah hocam hareketlilik var demeniz bile yetti en azından maliye'nin bizi unutmadığını görmüş olduk
-
@priss hocam mhuy dan sevindirici haberlerinizi bekliyoruz bir an önce gelsin artik
-
@Priss seni muhabbete cagirdim kardesim nihayetinde maya işi senle benden sorulur malumun
-
@paretowilfredo Muhabbet severiz hele ki güzel dostlarla yapılana bayılırız
-
@friedman98 İnşallah dostum kulağım orda
-
@paretowilfredo
estağfurullah.cevabınız için teşekkürler.
Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı alınabilir mi mesela?
bendeki kuyruk acısı hocam.kolay kolay çıkmaz
iyi günler. -
@paretowilfredo il göçte bir gelişme var mı üstad?
-
@paretowilfredo sayın hocam sayıştay mhuy gibi taban puan 75 koyar mı acaba