2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@keymarsh merkez hocam
-
@keymarsh ikisi de degil dostum. Meslek tanitiminda mevcut detaylari
-
Valla ben de BDDK için bir ilan hazırlığı duydum ama başıma bişey gelmeyecekse söyleyeyim beri
-
@baumol kardesim sen gir iceri biz ssna bakariz
-
@baumol bir kez canımızı yaktı ama açarsa gireriz tekrar sınavına
-
@paretowilfredo hemen bakıyorum hocam teşekkürler
-
@paretowilfredo Hahahaj bana sigara falan bişeyler ayarlarsınız
-
Ben de. Dpb uzman yardımcılığı ilanının geleceği duyumunu aldım arkadaşımdan.Bayadır alım yapmıyor zaten.
-
@asımın-nesli 14 kişi dostum bekliyoruz bakalim. Aksama bunlarin hepsini bi derleyecegim su an isteyim
-
@keymarsh Kağıtlar çok kötü olduğu için bu sene süreci istedikleri gibi tamamlayamamışlar. 1 ay içinde çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu duydum. Ama dediğim gibi linç falan istemem he üzmeyin beni
-
@paretowilfredo Emeğine sağılık kardeşim.
-
@baumol Sigara çamaşır bir de çay ocağından hisse ayarlayalim kardesim sana
-
@paretowilfredo Öyle bir şansımız varsa beni lütfen en yakın bir cezaevine yönlendir üstadım
-
@baumol hahah issizliktense iyi de getirir ha. Aman Allah korusun kardesim. Sakada kalsin.
-
@baumol hocam hiç de kötü kağıt vermedim.. haa yazım kötü oradan kırdılarsa bilemem ama içimde kaldı girerim tekrar sınava
-
@paretowilfredo hocam duy hangi puan türünden alım yapar sizce
-
@paretowilfredo Hocam babam bile paretodan duyum var mı diye sormaya başladı sana güvenimizi düşün artık :):):)
-
@luthor eyvallah sagolsun dostum selamlarımı ilet kendisine ellerinden öperim.
-
@asya dostum buna aksam detayli bakayim ezbere konusmayayim
-
@asya geçen alımda istediği puan dağılımıni baz alırsak p48 garanti olmakla birlikte P8, p17,p22,p38,p47 gibi puan türlerinden birkaçının da eklenecegini düşünüyorum yine söz ustadda '@paretowilfredo olmakla birlikte..