2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rybczynski2 insallah hocam.belki guyda sansim olur diye suan iyice asiliyorum alana ama benim bir an once gk gy de calismam lazim.p3 ten 75 alsam yeter bana.
-
@marjinalfaydali hocam 2000 guy alınırsa doğu illeri ya da yüksek alım yapan iller için şansınız var bence.hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@marjinalfaydali Guy şansın var 2000 kişilik alımda. Derdinin ne olduğunu bulmuşsun derman da sende totalde 78 netin var benim ise 84 fakat 4000 deyim 6 net nelere kadir bu sana hırs verir yeterki doğru dersleri hallet iktisat gkgy
-
@rybczynski2 dogru hocam.en azindan nerde hata yaptigimi biliyorum.iktisati cok calismistim hatta themis analiz gibi kaynaklari sindirerek cozmustum ama ozellikle eksik oldugum ve uzerinde durdugum makro kisinlari sinavda cikmadi bu kez de...4 lununde uzerinde durmaya calistim ama ordan da bisey yapamadim cok fazla.o yuzden bu sene daha kapsamli calisacagim.
-
@ibrafive hocam zaten dogudayim guyda da dogu yazacagim ya da istanbul.nasipte varsa gelir.belki su bahsedilen guyun alim sistemi degisirse hic il tercihine gerek kalmadan gelir.nasip
-
@marjinalfaydali İnşallah kurum sınavına kalır orda kendini gösterirsin dostum
-
@rybczynski2 insallah hocam.cok tesekkur ederim.
-
@Priss hocam naci ağbal'ın söylediği defterdarlık uzman yardımcılığından bir haber var mı ? Kurum içinden baya bir memuru muhtemelen duy yapacaklar eğer orayı da gib gibi yapacaklarsa alım yüksek sayıda olacaktır diyebilir miyiz ?
-
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Priss hocam naci ağbal'ın söylediği defterdarlık uzman yardımcılığından bir haber var mı ? Kurum içinden baya bir memuru muhtemelen duy yapacaklar eğer orayı da gib gibi yapacaklarsa alım yüksek sayıda olacaktır diyebilir miyiz ?
Adem kılıç 1 saat kadar dace hesabından yüklü bir duy alımı olacağını yazdı..
-
@aslan-reyiz acaba kaç kişilik?
-
@aslan-reyiz hocam ben kitap yazarlarına ben inanmıyorum he belki doğrudur ama güvendiğim insanlardan duymam gerekiyor inanmam için
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@aslan-reyiz acaba kaç kişilik?
Valla son sınav 50 kişi..yüklü alım diyosa min 100-150 olsa gerek
-
@aslan-reyiz puan türü olarak neleri beklemeliyiz.
-
@aslan-reyiz biraz afaki olacak ama 300 den aşağını sanmıyorum Umarım yanılmam
-
Merkezi Bakanlık uzmanlıklarından hiç haber yok mu? SGK uzmanlık konuşuluyordu, Muy güya gelecekti 2017'de hala gelmedi... başka bakanlığın merkezi uzmanlığı duyumu olan var mı?
-
Duy söylentisi var bunun için ayrı bir başlık mi acilsa ?
-
@guyan-gelmiş Duy hakkında hiç bilgim yok dostum maalesef
-
Selamın Aleyküm dostlar. Şöyle bir genel toparlama yapalım.
İçişleri ile alakali olarak Dernekler Denetciligi ilanini soylemistik insallah kisa sure icinde gelecek ilani. 17 kisi icin.
Maliye Bakanligi'nda muy icin 25 duy icin 50 kisilik kadro var. Ancak alimi ne zamana net bilgi alamadik.
Mhuy icin de durum ayni sekilde gecerli 250 kisilik alim bekliyoruz. Ancak tarih belirsiz su an icin.
Guy icin hareket var dostlar. Ama beklemekte fayda goruyorum. Malum sonra hicbir vasfi ve bu konularda fikri olmayan birilerinin haksiz ithamlarina muhatap olmak istemiyoruz. Haksizligin firsatini kollayanlarin firsat bulmamasi icin bekleyelim.
Şubat icin 45 kisilik Sayistay Denetci Yardimciligi plani var.
Aralik icin 50 kisilik sgk mufettis yardimciligi
Yilbasi sonrasi 50-60 kisilik sgk uzman yardimciligi ilani
Kpss oncesi de 10.promosyon sgk denetmen yardimciligi ilaninin yetismesini bekliyoruz. Alinmasi planlaniyor hedeflenen denetim personeli sayisina ulasincaya dek. 9. Promosyon ne kadar hizli tamamlanirsa ihtimalimiz o kadar artacak.Mufettis yrd. Sinavi bir aksilik olmazsa ösym tarafindan test olarak yapilacak.
200 Kisilik Idari Yargi Hakimligi icin Mayis plani var ama teyit edemedik. Teyit etmeye calisyoruz.
100 Kisilik kaymakam alimi şubat mart donemi icin dusunuluyor. @can-mavi kardesimizin de soyledigi sekilde olacaga benziyor.
Yeni ihdas edilen Meb müfettiş yardimciligi kadrosu icin kadronun ciddi bir kismi icerden alimla dolacak saniyoruz. Ancak az da olsa bir alim ihtinali var.
@Antimülakat kardesimin duyurdugu gümrük teftis ilani beklentimiz var dostlar.
Ayrica icisleri ile alakali ayrintili bilgiler icin ilgili basligimiz: http://forum.tercihiniyap.net/topic/2932/i̇çişleri-bakanlığı-sınav-duyumları-2017/
-
@paretowilfredo senin hakkin ödenmez... Allah seni her daim iyilerle yoldaş eylesin inşAllah.
-
Hepsini birlikte görünce ümitler canlandi tez vakitte gelseler artik