2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@duranvarlık benim duyum aynı.
-
İnşallah açıklanır da şu gülmez olan halimize bir nebze seviniriz
-
@83istanbul senin duyum neydi hocam.
-
@ertuğrulbey ekim sonu en geç kasım ortasına kadar mhuy ilanın geleceği.
-
Dostlar sabahtan beri arastiriyorum net bir sonuc bulamadim.Simdi bakaya kalmak sinavlara basvuruda engel oluyomu?Atiyorum guy aliminda falan ben basvurdugumda o zman tecilim vardi ama simdi bitti bakaya durumunudayim lutfen yardimci olabilirmisiniz tecrubeli arkasaslar bu forumda bir cok sorunun cevabi gibi bununda olmali
-
@pareto_wilfredo hocam mhuy icin ne dusunuyorsunuz? 250 kisilik ilan gelecek %100 diye facede biri paylasti ekim sonu kasim basi diye.bu tarihle ilgili bir duyumunuz var mi?
-
@duranvarlık evet hocam bende duydum öyle bir şey acaba kaynak sağlam mı
-
@zenginmemur kardeşim benim bir arkadaşım bakaya kalmıştı başvurdu, hatta sınav çıkısında direk birligine gidip başladı. Suanda da kendisi guyu kazandı. Guyda sorun olmuor diyebiliriz diğer kurumları bilmiyorum. Ayrıca kurumuda çok kez aradı durumunu izah etti sorun olmadı.
-
@pozitif dostum cok sagol guydan elendim uzgunum bu biraz rahatlatti beni en azindan bahar donemi yuksek lisans basvurularina kadar bi sekilde askerligi bekletmek istiyorum ama net cevaplar bulamiuodum.Peki guy basvurusu yapmistim bnde orda askerlik tecil tarihi olarak ne yaziyoruz peki?
-
@zenginmemur şimdi arkadaş askerde, msj attım gördünde cvblar bende sana yzarım. Ama htırladım, yanlış bişiler yazmıştı gibi arayıp sordu cok onemli değil demişlerdi ama sonra naptı düzelttimi bilmiorum.
-
@zenginmemur bu arada inşallah daha iyisi olursun, emeklerinin karşılıgını alırsın kardeşim.
-
@zenginmemur askerliği yaptım olarak yazmış, tarih için ise zorunlu değildi yazmadım dedi.
-
@pozitif dostum cok sagol insallah ilanlar yakinda gelirde basvuruuz
-
Kosunnm dostlar ilan geldiiiiiiii halkbankk
-
1.kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığı uzman yardımcılığı
2.içişleri bakanlığı uzman yardımcılığı
3.göç ve il göç uzman yardımcılığı
4.milli savunma bakanlığı uzman yardımcılığı
5.trt uzman yardımcılığı
6.dpt uzman yardımcılığı
7.insan hakları ve eşitlik kurumu uzman yardımcılığı
8.il planlama uzman yardımcılığı
9.kamu denetçiliği kurumu uzman yardımcılığı arkadaşlar bu ilanlarla alakalı bi duyum bi gelişme hiçbir şey yok sizce yakın zamanda gelir mi ? ya da duyumu olan var mıdır ? -
no exam no cry
-
arkadaşlar yeri burası değil ama kurum sınavı bekleyecek donanım ve bilgiye sahip olmanız sebebiyle kaynak önerinize ihtiyacım var.2017 kpss de muhasebe netim 19 geldi.
cemal altınkeser konu+soru deposu çözmüştüm sadece.
gerçekten de özellikle soru bankasını çok beğendim.tekrar aynı kaynakları mı çalışmalıyım?
yoksa aklımda 2 kaynak daha var kullanan memnun kalan varsa şu ikisini de yorumlayabilir mi;
Arithmetica Muhasebe Konu Anlatımı(Arif Çınaroğlu)
Muhasebe Konu Anlatımı(Alican Dovletov)
bu ikisi nasıl?
iyi bir konu anlatımı istiyorum.soru olarak yeterince kaynağim var.
(ferhat yıldızı hariç tutuyorum) -
@marjinalfaydali konu anlatımı olarak a kadro çok çok iyi onu kesinlikle al.
-
@baumol hic duymamistim hocam.muhasebe konuda degil mi?
-
@marjinalfaydali geçen sene erhan Özdemir hocadan ders aldım a kadroda kitaplari gerçekten çok iyi. A kadronun muhasebedeki Bütün kitaplarını öneririm.