2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@jungss ÖSYM ile protokol son yapılan sınav için de yapıldı aslında dostum. Eğer gün bulunabilseydi sınav ÖSYM'ce yapılacak ve test olacaktı. ÖSYM yaparsa test olacağı yönetmelik hükmü aksi bir düzenleme olmadıkça ÖSYM yaparsa sınav test olacak.
-
@w-s-jevons 2017 KPSS sezonunda duy muy mhuy bekliyorduk dostum ancak süreç ne kadar daha sarkar bilmiyorum.
-
Aralık ayında 50 kişilik SGK Teftiş hayırlı olsun dostlar..
-
@joeblack16 hangi puan türü kullanılır acaba. Bide 5 katıydı dmi.
-
@Duryy Puan türleri henüz belli değilmiş. Ösym yapacak sanıyorum 20 katı çağıracaktır tahminen
-
@joeblack16 20 katı güzel olur.
-
@joeblack16 Aralıkta ilana mı çıkacak yoksa sınav mı olacak hocam?
-
İlana çıkılacak. Kaynak : SGK MÜfettişi Yasin Kulaksız @luthor
-
@paretowilfredo bu sınavların gelmesi ilkbaharı bulur mu tahminen daha erken mi olur?
-
Yds şartı olur mu sizce ? @joeblack16
-
@paretowilfredo içişleri uzman yard kadrosuyla ilgili bir duyum var mı hocam ilana çıkabilir mi bu sene?
-
@duryy yönetmelikte 5 katı çağrılır maddesi var.
-
Hayırlı günler herkese konuyla bağımsız sorum olacaktı sizlere . Siyaset bilimi ve kamu yönetimi 4.sınıf öprencisiyim ve 2018 kpss ye hazırlanıyorum sizce hangi kadrolara yönelmeliyim? Sayıştay biraz hayal gibi ... akademik ort. bir işe yarar mı bilmiyorum ama 3.30 tamamen bilgisizim hangi derslere ağırlık vermeliyim şimdiden teşekkürler..
-
@paretowilfredo ikinci bi guy ilanı gelmesi ilkbaharı bulur mu yoksa yılsonu gelir mi bu konuda bi öngörünüz var mı?
-
@monopol güzel bir noktaya ayak bastin
-
@paretowilfredo @Priss hiç mi haber yok ilanlardan mhuy duy muy ilgöçten hiç mi ya yorulduk beklemekten...
-
hocalarım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. kurumların ilana çıktıktan sonra talebe göre son başvuru sürelerini uzatma ihtimalleri var mıdır ?
-
Bakanlıktan çalışanlardan aldığım duyumlara göre ay sonuna kadar ilan geliyor. Gruplarda Bir adminin paylaşımı da %100 geliyor çok az zamanı kaldı demişti. Ama bu paylaşım çok gizli tutuldu. Mülakat gruplarında paylaşıldı. Şimdi duyumlar kesin doğrudur diyemem. Ama artık konuşulmaya başlandı. @paretowilfredo gerçekten kulağınıza hiç duyum gelmiyor mu? Yoksa diğer sayfaların adminleri gibi sizde duyum paylaşarak sorumluluk altıma girmekten mi çekiniyorsunuz? Artık üyeler daha cesur paylaşım yapıyorlar
-
@83istanbul hangi ilan kardeş ? kaç kişilik kaç kurum ?
-
@83istanbul guy ilanımı yoksa farklı bir ilan içinmi geçerli dedikleriniz.?