2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ouzakbas cok sagolun hocam.gercekten bilmiyordum.a kadronun hukuku da cok iyiymis onu duyarim ama muhaesebe de hep belli basli hocalari oneriyorlar haliyle yelpazemiz dar oluyor
-
@marjinalfaydali kardeşim ben o kitapla 30.5 net yaptım. Süre yetse 35-36 neti görürdüm. Ayrıca yanına çıkmış sorularla çok rahat yaparsın.
-
@marjinalfaydali pegeme de bi bak derim.
-
@baumol hocam masallah cok iyi yapmissiniz.tebrik ederim.benim genel muhasebe ve mali tablolar analizi disindaki konularim hic yok.o kisimlari da anlatiyor degil mi? Bu sene fire cermek istemiyorum artik.ben hemen alayim kitabi
-
@marjinalfaydali normalde ayrıydı ama galiba bu seneki kitapta birleştirmişler kardeşim
-
@baumol hocam netten baktim da birlesmis sanki.biraz arastirip siparis edecegim.cok tesekkurler cok yardimci oldunuz
-
@marjinalfaydali netin fena değil aslında diğerleri mi düşük kurum sınavına yetmez mi puanların dostum
-
@marjinalfaydali Hocam test soru bankası istersen Pegem reditusun muhasebe soruları gayet orjinaldir aklında olsun.Klasik sınavlar için ben ilhan kılıç çalışıyorum gayet güzel kitap.Yine konu anlatım olarak Orhan Sevilengülü de tavsiye ederim.
-
@rybczynski2 hocam puanım 73.81 sıralamam 12 binde.
bence çalışmama göre kötü geldi netler.
hukuk 18 muhasebe 19 maliye 26 iktisat 15.
aslında iktisat biraz daha iyi olsaydı daha iyi bir sıralama olurdu.
bu sıralamayla sadece guy gelir o da çok riskli olur...o yüzden halkbankasına da gireceğim ama ona özel bir çalışma yapmıyorum kpss hazırlanır gibi devam ediyorum çalışmalarıma. -
@luthor evet hocam reditusu çok duydum ve aklımda.
ferhat yıldız vs gibi bilindik kitaplardan ziyade farklı soru tarzlarına yönelmek istiyorum bu yüzden ilerleyen aylarda edineceğim inşallah o kitabı da. -
@marjinalfaydali puanınız düşük gelmiş sanki netlere göre. iktisat aşağı çekmiş galiba veya gygk
-
Abaküse de iyi diyorlar
-
@marjinalfaydali benim bundan 6 net düşük sıralamam 6500 civarı
-
@kelaynak hocam hem iktisat dusuk hem gk gy puanim 67 ondan sanirim
-
@ibrafive hocam bana da netime gore puanim dusuk gibi geliyor ama sanirim bu sene puanlar dusuk siralama yuksek.o yuzden uzerinde durmadim ama garibime gitmedi degil.soru sayisinin yarisina yakin netim car sonucta.sizin gk gy niz kac puan? Benim kotu gk gy puanim.bir de iclerinde en yuksek netim maliye ki getirisi en az olan ders.iktisat gibi getirisi yuksek bi dersimse oldukca dusuk...
-
@marjinalfaydali
Kardeş gk gyden gitmişsin sen herhalde..
Benim hukuk 11.75 maliye 19.75 iktisat 18 muhasebe 13.50 du puanim 75li birşey. Gy 27.75 gk 45 -
@marjinalfaydali 78 gk gy hocam.benim de muhasebe 12 hukuk 17 maliye 21 iktisat 22
-
@marjinalfaydali Dostum iktisat ve gkgy yüzünden olmuş sanırım. Bence temel olarak gayet iyisin seneye çok daha iyi puanlar alırsın kesin çalışmaya devam
-
@mehmet-muzaffer malesef hocam.sinava girerken gic gk gy calismiyorum.ki zaten tarihim sifir...bu da beni batiriyor.aslinda bi gk gy calissam en azindan bi 75 puan olsa p3 biraz daha iyi olur ama hep sona birakiyorum.sinava yakinda alan daha onemli diye alana yukleniyorum yine bakamiyorum...
-
@ibrafive hocam gk gy puaniniz cok iyi sizin.ayrica tahmin ettigim gibi sizin iktisat gibi getirisi yuksek olan dersinizin neti de iyi.yani burda totele degil de ders ders bakmak lazim.ayni net bile olsa dersler arasi sapma cok fazla.