2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@kamuguy 76.49 sıralama 16500 falandı.Mülakatta önümüzü kestiler.Yoksa şu puanla guydum şimdi.Bunları şunun için söylüyorum. Eğer çalışmayı bırakmazsanız sınavda 85 puan alan arkadaşımızın bile önünde olup mülakata kalırsınız.
-
Benim bu seneki puanım 74.3 siralamam 11.700 sanırım geçen sene hemen hemen aynı sıralamaya 78.5/ 78.7 civarı puan gelmiş. Geçen senenin 76 puanı da bu senenin 71 72 puanına ve 16000 kusur sıralamasına denk geliyor. Yine de merak ediyorum tam olarak geçen sene 11.700 civarı sıralamaya kaç puan geldiğini?
-
@ronay92 78.72 11300 kusurdu dostum
-
@friedman98 o zaman 11.700 78.5 falan yapar neredeyse. Bu puan senin miydi kardeşim guy sehir tercihin geldi mi birde?
-
Birde bazen görüyorum yorumları sanki 75 76 altının pek sansı yokmuş gibi konuşuluyor. Geçen seneye göre 1-2 puan oynama olsa neyse diyeceğim 4-5 puan fark var puanlarda. Bazı arkadaşlar alım sayısına bağlı deseler haklılar yalnız şu da var geçen sene ekstrem bı durum vardı yani 1.5 yıl ilan gelmedi, 2015 puanları da dahildi vs. Yani aslında bu durumla 1250 1500 kişilik ilan gelmesi birbirini dengeliyor aslında. Şahsen ben olası bı guy ilanında 70 ve üstü herkesin ciddi şansının olduğunu düşünüyorum.
-
Benim içime hep 2000 kişilik guy ilanı doğuyor 2000 olsun bizim olsun
-
@ronay92 geldi dostum mülakatta elendik
-
2000 kisilik bir alımda tarihin en düşük kapatan guy u olabilirdi ama gelen haberlere göre max 1000/1200 sanırım.
-
@ronay92 70biraz hayal gibi bana gore ama 75 ustu herkes in sansi vardir
-
@bircahil dostum yazdiklarimi dikkate almamış gibisin ona kalırsa 75 üstünün de yanlış il tercihiyle gelmeme ihtimali var. 75 üstü dediğin guyun normal KPSS puan seyrinde 80 ve üstüdür. Tabiki bu puan üstünde olan arkadaşların şansı çok yüksek ama geçen seneki istisnai durumu saymazsak her sene guy genel olarak düşük kapatıyor. Benim algoritman su şekilde geçen senenin 75i, 75 puan 79u, 80 puan 83u şeklinde makas yukarılara doğru daraliyor.
-
@ronay92 geçen senenin 70 puanı bu senenin 75'i olacaktı.
-
@bircahil puana bu kadar takılmayın guy un alım sayısı hatta gelecegi tarih cok önemli antalya bursa nin 73 lerde kapattigi son iki alım dısında istanbul un 71 lerde kapattigi donemler var
-
Tuğrul hca paylaşımında tahmin yapmış 2018 de 2 guy sınavı gelebilir diye
-
@jakuppp az önce gördüm ben de. Ama zaten bilinen bı durum. KPSS den önce zaten bı tane ilan olacak. KPSS den sonra da 2018 için bı tane olması da eski yıllardaki gibi olur. Bunlardan daha önemlisi tarih ne zaman işte o sıkıntı
-
Bence ilanı bir iki aya vermeleri gerek çünkü 6 7 sürüyor birdaha ki sınav anca tamamlanır yıl sonuna kadar mart nisan gibi olursa yetiştirilemez ikinci ilan
-
@jakuppp nisana kadar yolu var. Bu seneyi düşün 1Nisan'da ilan verildi Ekim'de mülakatlar oldu. Bu ay ilan gelmesi gibi düşün.
-
Yalnız Tuğrul Koçer bı şeyler duymadan durduk yere böyle bı şey söylemez umarım en erken tarihte gelir ilanlar.
-
@ronay92 bilemiyorum hepsi tahminlerden ibaret ama 1200 kislik bir alim durumu bastan sona degistirir
-
@eomer hocam cok sagolun. Dogru soyluyosunuz.bakalim insallh emek lerimiz bosa gitmez .bayagi yikilmistim puanim dusunce bi de bu puanin ise yaramayacagini dusndum .ama siralamalar daha onemli tabi .
-
@eomer insallh hocam seneye oluruz