2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ronay92 hocam 73 puani tahmini kaca denk gelir sizce
-
@kamuguy geçen senenin 12-13 bin sıralaması ve 77 kusur puanı. Yüksek ihtimalle yanlış bı il tercihi yapmazsanız gelir kanaatindeyim.
-
@friedman98 kardeş hangi şehir geldi ve kaç kişilikti şehir ?
-
@hamzaömerhalid 11200 e 78.9 du puan. İl tercihim gelmişti
-
@ronay92 11200 e 78.9 geldi 2016da
-
Geçen sene 83 puanı olanın sıralaması 5binlerdeydi ben bu sene aynı puanla 2400. cuyum baya fark edıyor yani. Ki sıralamalarda en az 1500 200 kişi gitti önünüzden öyle düşünün guy sgk vmy vs
-
@jakuppp kesinlikle. Geçen sene olağanüstü bir durum vardı hain girişimden sonra bu kadar uzadı ama bu sınavlar normal alışıldık zamanına çekilmeli. Şuan sınavdan çıkalı 6 ay oldu. Bugün ilan gelse iki ay sonra sınav yapılacak olacak 8 ay mülakattı iş başıydı bir seneyi geçiyor. Herkese zarar bence bu. Şuan herkes bir umut bekliyor sınav yapılsa bekleyenlerin yarısı sonraki aşamaya geçemeyeceği için yoluna bakacak askerlikse askerlik işse iş hayr olsun inşaallah sonu
-
@asya geçen sene 80.0 ın sıralaması kaçtır acaba
-
@sssld hangi ildi kardeş
-
@hamzaömerhalid hatay
-
@sssld ucu ucuna girmişsin yani. 225 kişi çağrılmış. En korktuğum yer belkide il seçimi. Sonuç ne kardeş atandın mı şuan
-
@sssld benim geçen yıl 81 puanla sıralamam 7400tü.
-
@hamzaömerhalid hayır atanamadım malesef. Seneye inş sizin sıralama kaç¿ ben bile bile lades dedim çok garantiye oynamamıştım.
-
@asya hımm. Minik küsüratlar bile ne kadar önemli
-
@sssld öyle hocam ama atanmak tamamen nasip işi yani son alımda 76 puanla atanan çok tanıdığım var ama 80 küsurlarla açıkta kalan da çok ben dahil
-
@asya haklısın nasip gerçekten.inşallah bu yıl uğurlu yılımız olur da tüm emek verip atanmak isteyenler olarak güzel günler bize de güler
-
@sssld inşallah 4. Yıla girdım artık cidden yoruldum
-
@asya yorulursak kaybederiz. Daha yeni başlıyoruz diye düşünürsek yorulduğumz aklımıza gelmez.
-
@sssld guy mülakatından beri ders de çalışmıyorum artık başlamak lazım
-
@asya evet bak çifte duyum haberleri dönüyo. Belki de dahayi bi il bizi bekliyordur