2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Öyle de olsa böyle de olsa oturup çalışmak zorundayız, elimiz mahkûm ...
-
Arkadaslar ben simdi kpss odakli calisiyorum.halkbankasi sinavina da girecegim icin orda cikacak konulara oncelik vererek gidiyor calisma seklim.simdi birsey sormak istiyorum.agustosta tekrar calismaya baslamistim.mikro makro para banka iktisadi doktrinler bitmisti.simdi soru cozuyorum.muhasebede de soru arti konu gidiyorum yariladim.bitince monografi cozmeye niyetliyim.maliyem zaten iyiydi arada notlarimi okuyacagim.hukukta gecen sene sadece konu calismistim.bu sene mehmet remzi hocanin medeni borclari alsam.yani her hukukta hoca kitabi calissam agir mi gelir??? Yoksa dersane yayinlarindan calisip soru mu cozmeliyim? Hukukta kafam karisti.sadece idarede ilker eroglu videosu izleyecegim digerlerinden konu arti soru seklinde gitmek istiyorum.(sorunun yeri burasi degil belki ama kurum sinavi bekleyecek duzeydeki arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak istedim)
-
@marjinalfaydali kardesim senin kpss puani kacti acaba ?
-
@paretowilfredo üstadim basta sizden ve arkadaslardan ricam 2018 guy basligi acabilirsek cok faydali olacagini dusunuyorum.
Zira p48 den umdugunu bulamayan ve bir umut kamulu puanla il goc bekleyenler veya baska kurumlarin sinavlarina hazirlanan bekleyen herkes buraya yeni bir duyum mu var diye heyecan ve merakla giriyor ama konu sadece guy olmaya basladi,.basligin amacina uygun devam edersek iyi olur diye dusunuyorum.niyetim tartisma cikarmak degil hem oyle hepimiz icin faydali olur lutfen birileri saldiriya gecmesin rica ediyorum. -
@flouriess10 Açılmış böyle bi başlığımız varmış dostum. Oradan devam edilebilir.
-
@paretowilfredo eyvallah üstadim sagolun.
-
@paretowilfredo şöyle şeyler yapmayın ilan geldi sandık sayfada linki görünce
-
@sssld hayırlıysa inşaallah. Ben buyıl gireceğim nasipse inşaallah kardeş sıralama 10200 küsür
-
Arkadaşlar geçen yıl sıralaması 7100 olan birinin puanı kaçtı acaba
-
@lamıcimiyok 7094 sıralama puan 81.49
-
arkadaşlar 9800 sıralama kaç puana tekabül ediyor bilen var mı.
-
@ff hocam teşekkür ederim
-
@bircahil hocam 73.81 siralama 12 bin
-
Arkadaşlar olası bir guy alımında ilk 7-8 binde başvurmayacak kişi sayısı en az kadar olur?
-
@marjinalfaydali hepimiz kurum sinavi bekliyoruz sizi tebrik ediyorum cok erken calismya baslamissiniz .Normalde 70 bandinda olanlar kurum sinavi kesinlesmeyene kadar kendini veremiyor.O yuzden puaninizi sordum.
-
@walrass06 bunula ilgili bir calisma yapmayi planliyorum aslinda zor ama en azindan hakiki sıralamayı girmek açisindan iyi olurdu
-
@walrass06 2000 guy 800 sgk vmy saymayin genelde cogu ayni kisilerden oluşuyor ayrica halihazirda guy sgk denetmeni olan cok kisi sinava girmişti. Ayrica 2000 guy ile 800 sgkdan ayni kisilerde var tüm bunlar toplaninca 3000 4000 civarinda bir tahmin çıkıyor ama saglikli bir degerlendirme degil...
-
@bolulu anladım hocam yine de 8 binde ki bi adam 6 bin de değerlendirebiliriz gibi mesela geçen sene puanlar çift olduğu için 8 binde olan biri belki 10 bindeydi ama bu sene ki alımlarda böyle bişe olmayacaktır kimse sıralamasından allta olamaz illaki ileri gidecek şans artacak
-
@walrass06 bu kesin birsey ben 3000 diye yorumluyorum genelde. 8 binde olan biri kendini 5bindeymis gibi kabul etsin... bu benim sahsi fikrimdir...
-
Aktif bir guy 2018 başlığı var.hadi sizleri de oraya alalım.